- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.761
tatlım neler yapılması lazım hangi sınavlar isteniyor zorluğu maliyeti nedir vs vs kısaca hepsi ... ne bileyim ya bi ara aöf den iktisatmı okusam diyodum direkt 3. sınıftan başlayarak.. şimdide bu geldi aklıma..
hayırlısı olsun canım ama kendi okulun açıyosa bence onuda bi dene daha rahat edersin
ben yapıyorum canım bu yıl kazandım:lepi:
ona sorarsan ben suçluyum canım askerden gelen o gezmek hakkı.. mesaj atıyo sadece ben de cevap vermiyorum konuşunca dicekki sen cevap vermedin.. napayım artık o askere gitsn hele bi o zaman görcek..sanırım askerliğe alıştıkları için oluyor bu durumlar.yani bir sorumlulukları olduğunu unutuyorlar.hiç aramaması ayrı bir ilginçlik -tatlicadiarzu-
aradığında gerekli konuşmayı yaparsın artık sende çok sıkma canını olumunekankayizsmile
sen burda nasıl sevinçle bekledin eniştenin yaptığına bakklava:
hayırlısı olsun canım ama kendi okulun açıyosa bence onuda bi dene daha rahat edersin
ben yapıyorum canım bu yıl kazandım:lepi:
tebrik ederim tatlım yaa nasıl olduğunu falan bana anlatabilirmisin zahmet olmassaa vaktin olduu bi zman özelden de yazabilirsin kuzumm
ona sorarsan ben suçluyum canım askerden gelen o gezmek hakkı.. mesaj atıyo sadece ben de cevap vermiyorum konuşunca dicekki sen cevap vermedin.. napayım artık o askere gitsn hele bi o zaman görcek..
her güzel anımda yanımda olsun istiyorum hep uzakta zaten bi de böyle yapıyo..:gitme:
saol canım kendi okuluma da başvurdum ama ogünün son kayıt günü 17si, anadolu 18inde kazananları açıklıyo bu yüzden napıcam bilmiyorum sempatiksalakcinni
nasıl yüksek lisans zor mu canım?
ne demek devrem faysaı olur belki başkalarına şimcikk önce ales puanı lazım ( herbölüme göre değişir ama 70den aşağı almasan iyi olur)+okul ortalaması( her üninin şartları farklı tabi bizimki alt sınır 65 istemişti)+yazılı sınav+mülakat
her üniversite oranlarını kendi belirliyo devrem ama geneli şöyle alesin%50 si yazılı sınavın %30zu ve mülakatın da %20sini alarak hesaplıyolar. bu işin teorik kısmı asıl gerçek şu ki eğer mülakatla alıyolarsa iş hocalarda bitiyo yani hoca seni almak istiyosa alıyo bi şekilde.
birde ÜDS isteyen okullarda var tabi ama Marmara şimdilik istemiyo böyle birşey.
harç meselesine gelince bende çok korkmuştum bankaya yatırırken para bilmiyodum harcı dedim şimdi yüksek meblaa isterse napıcam diyeeyvahedigeldismile ama şükür ki lisans dönemimdeki harç gibi çıktı 157 tl sudan ucuz
şimdiden alanını belirlemende fayda var ki okumalarını yaparsın.hedefini baştan koy yaniyerimseniben
Kızlar size bişey sorucam.Biraz uzun ama..
Biz telefonda en çok şu konudan tartışıyoruz. Mesela o kapatalım şimdi diyor ben biraz daha filan diye ısrar ediyorum ama doyamadıgım için.. Oda bana çok kızıyor böyle yapınca bi daha aramak için heves brakmıyorsun diyor. Her zaman böyle yapıyosun beni anlamıyosun filan diye bende çok kırgın kapatıyorum telefonu. Sizce kim haklı görünüyor dışardan? Yaptıgım yanlış mı ?
Bide ben çok kıskancım kafamdan senaryolar üretiyorum üstüne gidiyorum sen beni sevmiyorsun begenmiyorsun vs. Başak burcunu belki bilirsiniz çok eleştiricidir yapısı böyle. Begenmedigi ufacık bi hareketim yada dış görünüşümü hemen eleştiriyor çok üzülüyorum bu duruma. Ama kırmadan söylüyor şunu yapma bu güzel bişey değil veya şunu değiştir gibi. Buna kırılmam doğru mu?
Ben mesela onu arıyorum diyelim (bu askerde yada sivil hayatta aynı) bazen diyorki mesela işte şimdi işim var daha sonra konuşalımmı. bende hemen küsüyorum.Geç mesaj atsa çok kızar ard arda mesaj atardım sivildeyken. Sürekli kontrol etmek için. Soracaksınız bişeyini mi gördün. Asla öyle birşeyde olmadı şimdiye kadar. Kızlar bende takıntı gibi şeyler oldu sanırım sürekli böyle düşünceler var sizce haksızmıyım?
Biz telefonda en çok şu konudan tartışıyoruz. Mesela o kapatalım şimdi diyor ben biraz daha filan diye ısrar ediyorum ama doyamadıgım için.. Oda bana çok kızıyor böyle yapınca bi daha aramak için heves brakmıyorsun diyor. Her zaman böyle yapıyosun beni anlamıyosun filan diye bende çok kırgın kapatıyorum telefonu. Sizce kim haklı görünüyor dışardan? Yaptıgım yanlış mı ?
Bide ben çok kıskancım kafamdan senaryolar üretiyorum üstüne gidiyorum sen beni sevmiyorsun begenmiyorsun vs. Başak burcunu belki bilirsiniz çok eleştiricidir yapısı böyle. Begenmedigi ufacık bi hareketim yada dış görünüşümü hemen eleştiriyor çok üzülüyorum bu duruma. Ama kırmadan söylüyor şunu yapma bu güzel bişey değil veya şunu değiştir gibi. Buna kırılmam doğru mu?
Ben mesela onu arıyorum diyelim (bu askerde yada sivil hayatta aynı) bazen diyorki mesela işte şimdi işim var daha sonra konuşalımmı. bende hemen küsüyorum.Geç mesaj atsa çok kızar ard arda mesaj atardım sivildeyken. Sürekli kontrol etmek için. Soracaksınız bişeyini mi gördün. Asla öyle birşeyde olmadı şimdiye kadar. Kızlar bende takıntı gibi şeyler oldu sanırım sürekli böyle düşünceler var sizce haksızmıyım?
canım ya çok saol ben işletme yi açıktan bitrdim bu durmu etkilermi acaba bilmiyorum ki?
Alan tercihinde bölümümün dışına fazla çıkmam herhalde bu puanları etki ediyormu daha bu konuda öğrenicek çokk şeyim var yaa.. Harcı ne kadar düşükmüş öyle bizim harçlar bile daha yüksekti
canım vakti yok diye kapatmak istiyordur ama senin kapatmak istememen çok normal elbetteki daha çok konuşmak istersin. ben de her sefrinde var mı bi gelişme diye uzatır sorardım nişanlım da kızardı ben söylerim olursa sorup durma diye:umursamaz:Kızlar size bişey sorucam.Biraz uzun ama..
bilmiyorumkismileharbiden zor karar ne hakkında hayırlısı canım ama okulundna tanıdık hoca falan yokmu canım öğrenmezmisin erkenden sonuçta önemli bi konu bu.
yüksek lisans zor tabi şöyleki lisansda işin gerçeklerini tam kavrayamıyosun bide kendi başınasın ama yüksekde zaten toplasan 9 yada 10 öğrenci hocalar sürekli kontrolde okumalar çoğalıyo ki ben yazı malesef iyi değerlendirmedim hiç okuma yapmadım:kedi: üstelik samimi hocalarım beni tanıyolar resil oldum:gitme: ama inş dersler başlayınca bi azim gelir diye dua ediyorumhaftaya açılıyo işte okulumsempatiksalakcinni
aboowww aynı ben:1shok: tatlım çok iyi anlıyorum seni bende çok ısrar ederdim kapatmaması için o bu yüzden çok sıkıntıya girdi galiba kavga bile etmiş üst devrelerinden bu sebebden dolayı ben kapatmayınca arkadan bilmediğimiz sorunlar olabiliyo:1closedeyes:
ama sonradan oturdum düşündüm gerçekten boşuna kuruntu yapıyorum ve kendi kendime söz verdim bidaha kapatalım dediğinde tm dicem diye ve şuan iyiyim alışıyosun bi zaman sonra merak etme hatta askerim diyo artık ısrar etmicenmi diyeyerimseniben
yapma canimlmaz: tek diyebilecegim $ey vazgec bu takintilarindan
ben sevdigimi belkide bu takintilarim yüzünden kaybettim , cok sIktIm bunalttim
$imdi geri kazanmak icin ugra$iyorum , ALLAH korusun sevdigin bunalir felan , cünki gereksiz takintilar bunlar
senin $imdiki yaptiklarinin hepsini bende yaptim özgecim zamaninda hemde hepsini, ama cok zarari oluyodu ikimizede
birde askerin kirici olmadan dile getiriyomu$ ele$tirilerini , fazla takmamaya cali$ , tabi neyi ele$tirdigi de cok önemli
tek tavsiyem en kisa zamanda takintilarindan kurtul , inanilmaz takintiliydim ben
tabi bu yüzden de cok sorun cikiyodu , arkada$ima durumu anlatinca hep haksiz cikiyodum
$imdi cok $ükür kurtuldum bu huyumdan i$i felan olunca tamam canim kolay gelsin sonra konu$uruz biz fln diyorum yerimseniben
birde yengec burcuyum , a$iri duygusalim hemen her$eye küser alinirim , ama artik dikkat ediyorum
canım vakti yok diye kapatmak istiyordur ama senin kapatmak istememen çok normal elbetteki daha çok konuşmak istersin. ben de her sefrinde var mı bi gelişme diye uzatır sorardım nişanlım da kızardı ben söylerim olursa sorup durma diye:umursamaz:
benimki de başak burcuben de bişey dese kırılırım aynısını yaparım ona, ama amacı seni kırmak değildir tatlım çok üstünde durma bunun bence seni her halinle sever sonuçtaboshayallersmile
ben de sürekli irtibat halindeyim canım hep msjlaşırız, ama aradığımda işim var demedi hiçlmaz: gerçekten işi olmasa böyle demez canım sıkma sen canınıopuyorumnanaktan
erkenden öğrenmeye çalışcam canım artık bakalım..
inşalah canım hayırlısıyla bitir de devamı gelsinboshayallersmile
canım vakti yok diye kapatmak istiyordur ama senin kapatmak istememen çok normal elbetteki daha çok konuşmak istersin. ben de her sefrinde var mı bi gelişme diye uzatır sorardım nişanlım da kızardı ben söylerim olursa sorup durma diye:umursamaz:
benimki de başak burcuben de bişey dese kırılırım aynısını yaparım ona, ama amacı seni kırmak değildir tatlım çok üstünde durma bunun bence seni her halinle sever sonuçtaboshayallersmile
ben de sürekli irtibat halindeyim canım hep msjlaşırız, ama aradığımda işim var demedi hiçlmaz: gerçekten işi olmasa böyle demez canım sıkma sen canınıopuyorumnanaktan
evet bende bi daha yapmamayı düşünüyorum canım..
evet canım sonradan düşündüğümde haksız olan benim diyorum. ama çok duygusalım işte o an trip yapıyorum..
Canım zaten sadece askerde işim var dedi aradıgımda.. ama ben takıyorum işte :2:
canim inan bende tipki senin gibiydim , acaip takintiliydim:umursamaz: cocuga hayati zehir ediyodum kesin
birde ben almanyada o türkiyede diye abartiyodum
ama yapmicam bidaha etmicem felan diyerek yava$ yava$ ali$tim yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?