- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.741
hosbulduk canım saol hepimizi allah kavustursun insallah.evet uzun dönem gidiyor
hb canım cok saol a.s.
allah kavustursun canım hosbulduk . aynı dönemiz o zman benmkide yarın teslim oluyor izmirde yasıyor balıkesir cok yakın ondan yarın gitcek..
hosbulduk canım :asigim:
hosbulduk canım benim saol a.s.hepimizi kavustursun insallah amiiinnn
allah kavuştursun canım
saol canım :)
anladım elıfcım aynı dönemız ALLAHIn iznıyle atlatcaz..
selam kızlar. nasılsınız? formasyonu kazanmışım artık tam olarak öğretmenim :lepi:
nişanlımla dünden beri konuşmuyoruz, eskişehirdeydik evlere geldik direkt gezmeye başladı ben de kızdım msj atmamaya başladım arasıra o atıyo cevap vermiyorum. sıkıldım yaa.. askere dönünce üzülcez bu günleri böyle geçirdiğimiz için.. o düşünmüyo ben mi düşüncem.. şu an formasyonu kazandığımdan bile haberi yok..
selam kızlar. nasılsınız? formasyonu kazanmışım artık tam olarak öğretmenim :lepi:
nişanlımla dünden beri konuşmuyoruz, eskişehirdeydik evlere geldik direkt gezmeye başladı ben de kızdım msj atmamaya başladım arasıra o atıyo cevap vermiyorum. sıkıldım yaa.. askere dönünce üzülcez bu günleri böyle geçirdiğimiz için.. o düşünmüyo ben mi düşüncem.. şu an formasyonu kazandığımdan bile haberi yok..
osamngazi üniversitesi oldu canım ama sevinemiyorum ya 18inde kendi okulumanadolu açıklıcak onu mu beklesem bilemiyorum olmazsa ortada kalcamaa canım tebrik ederim seni hangi üni aldı bizim marmarada açmıştı kontenjan inş hayırlısı olur senin için
ya canım bugünlerini kırgınlıkla geçirmeyin inan çok pişman olucaksınız
tatlım tebriklerrr çok sevindim adına.. tez zmanda da askerinle iyi geçinmenizi diliyorum.. arıcaksınız şu günleri :1ninca:
canım senin adına çok sevindim nişanlın içinde üzülme tatlım akrabalarınıda bir görsün gönlünü alır senin
canım çok sevindim senin adınaaaa olumunekankayizsmile
sıkma canını erkekler bizim kadar düşünceli değiller. bende benimkine bu ara nedense biraz kırgınım kendi kendime de kuruntu yapıyo olabilirim bilmiyorum ama canım sıkkın.
çok teşekkür ederim tatlımm opuyorumnanaktan
valla ben de anlamıyorum artık hep biz mi düşüncez iki lafından biri askerim ben oldu! sanki benim keyfimçok yerinde bi dünya sıkıntım var.. benim de canım fena halde sıkkın nolucak böyle..
çok teşekkür ederim tatlımm opuyorumnanaktan
valla ben de anlamıyorum artık hep biz mi düşüncez iki lafından biri askerim ben oldu! sanki benim keyfimçok yerinde bi dünya sıkıntım var.. benim de canım fena halde sıkkın nolucak böyle..
evet canım ya benimkide öyle diyor sürekli. 3 gündür konuşmamıştık görevdeydi dün o kdr gün sonra konuşuyoruz. diyorumki işte beni seviyomusun filan tatlılık yapıyorum niye sıcak seyler söylemiyosun diye. dediki ben askerim bilmem ne. sinirlerim bozuluyo.
evet canım ya benimkide öyle diyor sürekli. 3 gündür konuşmamıştık görevdeydi dün o kdr gün sonra konuşuyoruz. diyorumki işte beni seviyomusun filan tatlılık yapıyorum niye sıcak seyler söylemiyosun diye. dediki ben askerim bilmem ne. sinirlerim bozuluyo.
olumunekankayizsmile teşkkür edrim canım benim opuyorumnanaktantebrik ederim canım hakkında hayırlısı olsun öğretmen hanım :1hug:
kız seninki daha dönmedi mi askeriyeye? benimkisi dün akşam üstü askeriyeye döndü.
niye beraber gezmiyorsunuz?
saol canım benim..opuyorumnanaktan amin..cok sevindim canim senin adina opuyorumnanaktan
ni$anlinla da her$ey kisa sürede düzelir in$allah
kızlar sıkmayın canınızı asker psikoloji bu
siyah_inci seneye yapıcam inşallah canım boshayallersmile tam olarak ne konuda bilgi istiyosun canım?
olumunekankayizsmile teşkkür edrim canım benim opuyorumnanaktan
Allah kavuştursun canım 18 inde döncek benimki.. ama böyle olunca keşke hemen gitse diyorum! biz farklı şehirlerdeyiz canım eskişehirde buluşup gezdik kaldık birkaç gün,sonra ben bursaya o kocaeline döndü ve gezmeye başladı, daha doğrusu kendi cafelerinde oturuyo geceye kadar.. askere gidince görcek o..
osamngazi üniversitesi oldu canım ama sevinemiyorum ya 18inde kendi okulumanadolu açıklıcak onu mu beklesem bilemiyorum olmazsa ortada kalcamçok saol canım benim. marmaraya başvurmamıştım canım eskişehir istiyodum boshayallersmile valla pişman olucaz ama şu an farkına varamıyoruz :umursamaz:
çok teşekkürler canım boshayallersmileopuyorumnanaktan
valla ben bişey yapmıcam bakalım nişanlım ne yapıcak görüşmek için arıcak mı.. geçen geldiğinde ablasında kaldım daha çok görüşmek için ama bu sefer çaba sarfetmicem zaten cumartesi gidiyo az kaldı bakalım ne yapıcak..şu an kızgınlığımdan dolayı bişey hissedemiyorum:umursamaz:
Kızlar aranızda yüksek lisans yapan varmı yada bilen beni bilinçlendirebilcek olan.. Araştırıyorum falan ama birebir birinden bilgi almadan anlamıcam herhalde bu konuyu bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?