Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlarsenağlama askım gidio 2 saat sonra yarın teslim olcak 20 dk önce son kez gördük birbirimizi msnde 1 saat sonrada son kez konuşcaz telefonda otobüse binmeden bir an önce alışmak istiorum yokluğuna gerçekten çok zor hiç ağlamadım askımın karşısında ona daha çok güven vermek için hep güldürdüm onu ama ben konuştuktan sonra banyoya zor attım kendimi daha rahat ağlıcak bir her bulamadım su aktı bende aktım resmensenağlama ama hepsi biticek bir gün belki ağladığımız için gülücez birbirimize ilerde:ecrin_bebek: gözdecim sana hak veriorum çok zor insan o ana gelmeyince anlamıo ciddiyetini seninle beraber aynı şafak sayıcaz demekki seninkinin sülüsündede 13 eylülde teslim olcak 1 günde yol izni vermişler 15 de teslim olcak benimkiyle aynı şimdiden şafağımız 458 yarından itibaren herhalde allah hepimize kolaylık versin bi alışsaydık şu durumaolumunekankayizsmile:gitme:senağlama

kızlar bende kpss dersanesinee yazıldım haftasonlarım da full doldu artıkk...inşallahh seneye adam gibi bi sınav yaparlar...mehabbetim senin bölüm neydi canım?kızlar bu arada bende seneye yüksek lisans düşünüorum marmaradaa..çünkü üds şartı yok...babam istanbul ünide mülakatta bişiler yapar ama üds şartı var ordaaa..:kedi:üds de güvenemiorum kendime kurs şart...yüksek lisans yapıncaa direk uzman öğretmen olarak göreve başlıorsunuzz.ama ben çalışırken yapmayı düşünüorumm..

canım şimdiden allah kavuştursun zor bir durum ama en güzel şey SABIR etmeyi öğrenmek oluo.şimdiden hayırlı teskereler..

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

oyyy kuzularım ya :gitme: ya zaten bende bi gündür askerimi ilk yolladığım günki gibi hissediyrm her tertip gidişlerinde sanki askerimi bidaha yolluyo gibi oluyorum .oysaki heran iletişim halinde olmama rağmen neden bende siizinle şuan aynı duyguları hissediyorum. banyo olaylarını bende çok yaptım anca öyle rahatlıyo insan ama inan zamanla alışıcaksını tabi aralarda gene başa sarıyo insan ama geçiyo inannın kızlar

anammm devrem neye kızdın büleee

inş meslektaşım ya.insan istedikden sonra herşey olur merak etme bak ben dışardan edebiyatı da okuyorum ekstra iş imkanı en kötü ihtimalle ismeklerde osmanlıca hocası oluruz artık
aynen öyle canım kafaya koyduk mu yaparız Allah'ın izniyleolumunekankayizsmile
ne güzel canım o da olurzemuszemus

slm kızlar ben geldim
selam hoşgeldin a.s.

ben de ekimde başlıyorum kpss ye.. bu yıl deli gibi çalışmamız lazım kopya olayı olmaz ,nş seneyesempatiksalakcinni yüksek lisans olunca nasıl direkt başlıyoruz canım gözlerim parladı:roflol:

Allah kavuştursun canım çok zor biliyorum yaklaşık 4 ay önce aynı hislerle gönderdim nişanlımı:gitme: sabredicez canım mecburen..

tarih bölümüyüm marmara aynı okulumdan kazandım canım evt bizde üds yok allahtan ben kpssye kursa gitmeyi düşünmüyorum yabilmiyorumkismile inş kendim başarbilirim

inş meslektaşım başarırız bizkaydirigubbakcemile5

hoşbulduk siyahincim..uzun süredir takip edemiyorum siteyi varmı bir değişiklik topikte.sanırım bir kaçtane yeni arkadaşlarımız olmuş.onlarada hoşş geldiniz diyorummmm

canım uzman öğretmen oluoruz direkk..şimdi 3tip öğretmen var yaa normal öğretmen uzman öğretmen baş öğretmenn...yüksek lisans yapanlar uzman öğretmenn doktora yapanlar da baş öğretmen oluolarr..maaşta birazcık farkedio..her türlü kpss var yani canımmm kaçış yok yannış annadın sennöğretmenliğe başlamıosun direk yani.atandığında uzman öğretmen oluosunn..ebb derslerindeee görürsünüz bunlarıııkaydirigubbakcemile3

inşallah halledersin canım aslında halledilmicek bişey değill.ben düzen kazandırması açısından gidiorumm sadecee..bende düzen yok ta birazccıkk..benim branş okul öncesiii okulda bize boğcak gibi bakıolar zaten dershaneye gidiorum diyinceee dalga geçiolar kaydirigubbakcemile3..canım bir de biz zonguldakta yaşayacağızz aşkım oradaa dolayısıyla benim de oraya atanmam lazım..kadro bazen hiç açmıolarrr açsalar da bir tane fln açıolar...o yüzden yüksek alıp orayı benim tercih etmem lazımmkaydirigubbakcemile3

canım şimdiden allah kavuştursun zor bir durum ama en güzel şey SABIR etmeyi öğrenmek oluo.şimdiden hayırlı teskereler..

evet cnm şu ilk günleri atlatsak ikimiz içinde çok ii olcak ilk defa bukadar zaman ayrı kalıcaz 2 gün görüşmeye bile dayanamıoduk mafoldumben

inş cnm bende senin gibi bir an önce atlatırım şu anı içimden can gidio gibiyim şuan bide hep uzakta olduğumuz için benim tek tesellim oydu herşeyimi onla paylaştım şimdi napıcam onsuz bilmiorum allahım nolur yardım et bana:sinifsinif::ecrin_bebek:

Allah kavuştursun canım çok zor biliyorum yaklaşık 4 ay önce aynı hislerle gönderdim nişanlımı:gitme: sabredicez canım mecburen..

saol cnm amin herkesi allahım bir an önce kavuşturur inş zaman su gibi akıp gider umarım çok zor ama o günleride görürüz hayırlısıylaopuyorumnanaktan

ayy onu biliyorum canım yav nıye heyecanlandırıyosun insanı kpss var da keşke yüksek lisans yapanalar az puanla alınsa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni maaş birazcık farketmez yaa sanki bayağı farkediyomuş:kedi: kaydirigubbakcemile3

devrem bi sakin ol önceolumunekankayizsmile
noldu anlat bakalımbilmiyorumkismile

hani böyle kızdığınız şeyi ayaklar altına alıp üstünde zıplamak istersiniz ya işte tam o kıvamdayımm

resmennn beni deli etmek için var hayatımda yaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…