Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

devrelerim has torunlarımız geliyo gelsin gelsin:jeyyar:
devremmm has torunlar gelse nolcak benimki göremio has torunlarınıızemuszemus
canım benim önceliklee formasyonu kazandığın için çok tebrik ediorum seniiopuyorumnanaktan..ama bir eğitim fakülteli olarak formasyon olayını son derece yanlış buluyorumm....benim fen edebiyatla işim yok zatennn okul öncesi okuoyorum ben ama önce fefi tercih edip te sonra formasyon almak iin çabalanması bana çok saçma geliorr...sonuçta her fakültenin kendine göre bir amacı varrr bende öss de tercih yaparken düşündümmm matematik bölümüne puanlarım tutuordu ama benim amacım öğretmen olmak dedim vee matematik yazmadım...yanlış anlama arkadaşımmm çok saygı duyuyorum ama bu benim sadece kendi fikrimm...hayırlısıyla bitirirsin inşallahh meslektaş oluruzzzopuyorumnanaktangerçi okulu bitrmekle öğretmen olunmuyor orası da ayrı bir konu kpss skandallarından sonra ya neyse girmeyim o konulara sinirlerim bozulmasınnlmaz:
iyiyim çok şükür şafak tüketmeye çalşıyrm 50liler zor diyolardı da inanmıyodumakannehir
canooo benim bgn 50liler biitiiiorrrr:smiley-cool:
selam tatlım

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan yok canım yanlış anlıcak bişey yok herkesin fikri olabilir.
ben de fen edebiyata bilerek ve isteyerek girdim canım öss ye tek bir kez girdim bir daha girmek istemediğim için bilerek tercih yaptım.bölümümü de çok seviyorum girerken tek düşündüğüm mezun olduktan sonra ALESLE formasyon alıp öğretmen olmaktı. bu hak zaten vardı yani. mezun olduğum yıl sistem değişti çok da güzel oldu not ortalamam gayet iyi olduğu için istediğim yerden rahatlıkla formasyon alma hakkım var. bana verilen bu hakkı kullanmamak da aptallık olurdu. eğitim fakültelerinin telaşlanmasına gerek yok zaten KPSS ye girip atancaklardı yine öyle olcak. fen edebiyatlılardan daha iyi eğitim aldıklarını düşündüklerine göre sorun yok hepimizi sollayıp geçerler :) evet daha kpss engelimiz var heleki bu torpil olayları varken zor.. ama onu da aştık mı tamamdır ben güveniyorum kendimeboshayallersmile bu da benim fikrim. Allah'ın izniyle meslektaş olucaz canım olumunekankayizsmile

canım bu sonuçta yökün bir kararı mecburen saygı duyuyoruz bizler zatennnsempatiksalakcinni...benim fefle hiç bir alakası yok okuduğum bölümün zaten..bizde eğitim bilimleri dersindee artık formasyon hakkının feflilere verildiğini okuoruz yanii...ama sisteme benim isyanım zaten bi sürü öğretmen açıkta bekliorr sen önceee o açıktakileri bir yerlere yerleştir de sonra yeni öğretmen arayışına girersin mantıklı olan da budur zatenn..hem öğretmen yetiştiren fakültelerr eğitim fakülteleridir diorsun..hem de fen edebiyat fakültelerine öğretmenlik hakkı tanıyorsunn..hayır dediğim gibi bir öğretmen ihtiyacı fln olsaaa tanısın da çok saçmaa..o zaman eğitim fakültesi diye bir özelliştirme yapılmasın...sözüm sana değil yanlış anlama sakın ama insanlar da bazen ne istediklerini bilmeden hareket ediolar...önce otur bir mantıklı düşün ben ne olmak istiorum...eğitim fakültesine puanları yetmediği için fen edebiyat yazıolarrr bak dioruz ordan öğretmen olamazsınn aa yok diorr ben zaten öğretmen olmak istemiorum şöle bölee sonra ileride herkes öğretmen olmak için elinden geleni yapıor..fen edebiyat fkülteleri de asla küçümsenemezzz kesinlikle okuması ef den daha zordur yanii aksini kimse iddia edemezz..çok garip bir meslek bu öğretmenlikk okula ilk başladığımdaaa kontenjanlar 30 du şimdii 50 mi ne yapmışlarrr çok atıolar yaaa valla içim gidior benim atanma problemim yok gibi gözüküo ama bakalım bu ülkede yarın nolcağı hiç belli olmuo canımkötükedihüso...canım benimmm ebb çok zevklidir severek okuyacağını düüşünüorum şimdiden başarılar sana tatlımopuyorumnanaktan

haklısın canım amaa iş sertifika programına döndüya her öğrenciden en az 2 bin lira alıcaklar hiç kaçırır mı yök ve üniversiteler bu fırsatı.. keşke ihtiyaç olan heryere atama ypılsa bir sürü yerde öğretmen eksiği var.. off bu konu çok fena..
ales de çok zor bişey değil olan yine oluyordu ama oyalıyordu işte. fen edebiyata gelip öğretmen olmak istemeyen ne olmak istiyo acaba, ya araştırma görevlisi ya osmanlıca üzerine arşiv görevliliği ya da polislik.. ben pek inanmıyorum öğretmenlik istemiyorum diyenlere. formasyon almak bu şekle dönünce herkes almayı seçti tabi.. evet anam ağladı diyebilirm okuduğum kitabıın haddi hesabı yokkafamçokkarıştı ebb'yi çok seveceğimden eminim zorlanmam diye düşünüyorum. çok saol canım bitirelim de başlayalım inşallahopuyorumnanaktan

selam canım bayanssulusmile

canım sen yüksek lisanstan sonra ne etcen? formasyon bitti, kpss ye çalışıyormusun? bugün yakaladık seni soru yağmuruna tutalım

tutun canım ben sizin için varım:roflol:

canım bu yıl vekil öğretmenliğe de başvuracaktım ama yüksekle zor olur dedi hocalarım bıraktım artık gelecek yıl tez aşamasında düşünüyorum buyıl kpssye denemek amaçla bi girdim olay oldudelikafadulden soruları ben çaldımm ama nedense 62 aldımsırnaşık şey artık gelecek yıla kaldı inş çalışabilirim

hayırlısı olsun canım ikisi zor olur tabi. ayy o kpss delirtir adamı zaten daha ne olacağı belli değil kafamçokkarıştı seneye olur inşallah canmolumunekankayizsmile

hayırlısı olsun canım ikisi zor olur tabi. ayy o kpss delirtir adamı zaten daha ne olacağı belli değil kafamçokkarıştı seneye olur inşallah canmolumunekankayizsmile

inş meslektaşım ya.insan istedikden sonra herşey olur merak etme bak ben dışardan edebiyatı da okuyorum ekstra iş imkanı en kötü ihtimalle ismeklerde osmanlıca hocası oluruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…