Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

askerinle mi tartıştınız canım ne oldu?

neymişş çok gezmişmişimmmmm
onu hiç düşünmemişimm o ne düşünürmüş ne hissedermiş umrumda değilmişş
ya kızlar bayramda hanginiz evde kös kös oturdunuz söylermisinizz
bayram bu yaa işten kalan tek pazara inat 4 gün doyasıya rahatlama demek
ama gelde anlat beyefendiye

anam bendemi kızsam ne devrem kız :jeyyar: benim aldığım puanla şimdiye atanmıştın he bide bizim halimizi düşün 95 alsamda biraz zor görünüyoşakkıdı

devremm bugün noluyo bizim devrelere sabah ben kötüydüm şimdi sen nolu kibilmiyorumkismile

hmmm enişte cozutmuş baya desene:bbo:
ama bence şuan çok pişmandır ya bianda demiştir he devrem

az kaldıı 67 gün sonraa bana çektirdiklerini ödeticem onaa klava:

hahaa sakin ol tatlımmmcanım yapan arkadaşlarım var 50 küsür farkediormuş valla öyle söylüolarr okulda da öle dedi hocalarr doktora baya fak ettiriomuşş..bizim hocalar hatta yüksek lisans yapıp ta öğretmen olucaksanız hiç yapmayınn milletin önünü kapamyın derrrzemuszemus..ama ben kendimi geliştirmek için yapmayı istiorum..hayırlısı canımmopuyorumnanaktan

bayram yani sonuçta bende evde oturmadım valla akşama kadar gezdim ne yalan söyliyimm...ama canım ben sana bişi söliyim mii sizin tartışmanızın sebebi bencee çok fazla telefonda konuşuosunuzzz hiç asker gibi değilll biraz onun da etkisi olabilir benceee..yanlış anlama tatlım bu benim fikrim sadecee...biraz mesafe koyun aranızaa özleyin birbirinizi ya da belli saattlerde konuşun sadeceee

hmmm enişte cozutmuş baya desene:bbo:
ama bence şuan çok pişmandır ya bianda demiştir he devrem

ya devremm bak şimdi anlatıymm
bugün sabahtann öğlene kadar boştum işim gücüm yoktu kimsecikler yoktu işyerinde arayamadı
yemeğe gittim öğlen arayamadı
1 de işe döndüm önüme acil hemen halledilmesi gerek işler çıktı adamlar beni beklio gitmek için
tam o dakika benmki aradı bizim işyerinden biri geldi yanıma bişey sormaya sen herkesle muhtab mı oluosun bide omu çıktı başımıza bilmem ne falan işim de acele sinirle kapattı teli
kapatmadan önce ona akşam bi işim için dışarı çıkcaımı söyledim
akşam msj yazdıı sen beni hiç düşünmüosun benm içim ne halde bilmiosun sürekli geziosun diye üzüldüm ona yarı yoldan geri döndüm eve geldim
aradıı sonrası malumm ben ağzımı açmadım eve geldim diyee
beyefendi hem kavgayı başlattı hemde gitmeni istemediğim için kavga ediosun benle dedi
gerizekalııı

cano valla napalım ben girdim okul öncesinin önü açıldı kısmetli kızmışımm..benim ev arkadaşım da fen bilgisi okuoo onunda geleceği çok parlak değill...çok üzülüorum inann..:gitme:daha birde kontenjanları arttırıolar ya deli oluorummkötükedihüsoinşallah sizdeee atanırsınız tatlımmopuyorumnanaktan

tatlım bunu ona anlatamıosun ki bu bizim azaltmış şeklimiz kışın canımdan bezdirmişti beni yemin ederim yaa işteyim patrondan o kadar çok laf yedim ki onun yüzünden.. açmayıncada suçlu oldum.. biraz özleyelim birbirimizi dedim eskisi gibi özlemeyi özledim dedim yanlış anlaşıldımmm offff offfffffff

katılıyorum devrem sana çok konuşmakda bu sonucu getiriyo ben kendimden biliyrm sürekli iletişim halindeyiz sivilden bi farkı yok bizim ister istemez boğuyoruz birbirimizi siyah devrem:1ninca: bence sende çok sinirlenme evt haklısın ama telefonun suçu ne

amaann pehh naniknanik doktora da yaparız sonra nolcak :jeyyar: ne olursa olsun canım ya ben de kendim için istiyorumolumunekankayizsmile

olmasaydı böle icatlar mektuplaşır kavga etçek satırlarımız olmazdııı mektuptaaa

canım bencee gündüz konuşmasını biraz azaltırsanız yada gündüz konuşmazsanız sorun olmaz gibime geliyoorr..sonuçta seninde işin var çalışıosun o boş olabilir ama o yoğunlukta onunla ilgilenememen çok normall..hayat sadece onun etrafında dönmüourrr

işte tatlım ben bunu ona açıklayamıyorum...
o da sanıyoki benim varım yokum iş
işle ilkgili hiçbirşeyi unutmuyorum ama ona konu gelince herşeyi unutuyorum oluyoo
onunla hiç ilgilenmiyorum oluyoo
sivile gelmeden anlayamassın beni dedimm bi gelsin anlatçam ona zaten bu yapıklarını yaşamadan anlamıcak hödükk

hmmmm baya kıskanç görünüyo ama canım yanlış anlamada böyle sana baskı yapmaya hiç hakkı yok iişn gücün var senin onların askerde işleri çıkıp kapatıryrm dediklerinde amenna da bize gelincemi böyle oluyo bence sen tavrını koy tabi birbirinizi yıpratmadan oda anlıcaktır hatasını

cnm senin askerin nerde görevi varmı özellikle tel kullanması okadar kolaymıkiolumunekankayizsmile

13 aydır anlamadı da şimdi mi anlıcak be tatlım hatasınııı yaşamadan imkansızz bu kadar kıskançlıkta canımdan bezdirio valla ya işyerinde tek bayanım diye yapmadığı işkence kalmıyor

canımmm bizimde bütün tartışmalarımız telde çıkıorrr genelde sivilde de öle oluodu...ne kadar çok telefonda konuşursun affedersiniz b...u çıkıyor kızlar yanlış anlamayın ama kendim içinde öylee..ilk zamanlar bende iletişimi çok problem etmiştim konuşamıoruz fln die...sonra düşündüm sonuçta bu çocuk askerr her şey kısıtlıı benim hayatımda olan her şeyiii bilmek zorunda değill.çünkü konuştuka laf alfı açıoo kavga edicek bişiler bulunuoo tecrübelerimle sabitlenmiştir yanii..dolayısıyla şimdi bizz günde sadece 1 kere telde konuşabilioruz ankesörlüden mesajlaşma fln yok zatenn..bazen yarım saat fln konuşuoruzz...hem her şeyimi anlatamıorumm yaptığım şelerin 1ini anlatıosam 3ünü anlatamıorumm..hem birbimizi daha çok özlüoruzz hem de ileri de konuşacak birbirimizee anlatıcak şelerimiz oluorr...sonra yüzyüze görüştüğümüzde fln yeri gelioo ha bakk geçen şu olmuştu die anlatıorum konuşacak bişeylerimiz oluoo...bakk anneme bazen kızarım fln ama şu lafını da bu sıralar gerçekten mantıklı buluorumm fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş..gerçekten inanıorum artık bu söze..bence sevgiline bunu bu şekilde anlat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…