- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.841
askerinle mi tartıştınız canım ne oldu?
inşallah halledersin canım aslında halledilmicek bişey değill.ben düzen kazandırması açısından gidiorumm sadecee..bende düzen yok ta birazccıkk..benim branş okul öncesiii okulda bize boğcak gibi bakıolar zaten dershaneye gidiorum diyinceee dalga geçiolar kaydirigubbakcemile3..canım bir de biz zonguldakta yaşayacağızz aşkım oradaa dolayısıyla benim de oraya atanmam lazım..kadro bazen hiç açmıolarrr açsalar da bir tane fln açıolar...o yüzden yüksek alıp orayı benim tercih etmem lazımmkaydirigubbakcemile3
hani böyle kızdığınız şeyi ayaklar altına alıp üstünde zıplamak istersiniz ya işte tam o kıvamdayımm
resmennn beni deli etmek için var hayatımda yaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neymişş çok gezmişmişimmmmm
onu hiç düşünmemişimm o ne düşünürmüş ne hissedermiş umrumda değilmişş
ya kızlar bayramda hanginiz evde kös kös oturdunuz söylermisinizz
bayram bu yaa işten kalan tek pazara inat 4 gün doyasıya rahatlama demek
ama gelde anlat beyefendiye
anam bendemi kızsam ne devrem kız :jeyyar: benim aldığım puanla şimdiye atanmıştın he bide bizim halimizi düşün 95 alsamda biraz zor görünüyoşakkıdı
devremm bugün noluyo bizim devrelere sabah ben kötüydüm şimdi sen nolu kibilmiyorumkismile
hahaa sakin ol tatlımmmayy onu biliyorum canım yav nıye heyecanlandırıyosun insanıkpss var da keşke yüksek lisans yapanalar az puanla alınsa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni maaş birazcık farketmez yaa sanki bayağı farkediyomuş:kedi: kaydirigubbakcemile3
bayram yani sonuçta bende evde oturmadım valla akşama kadar gezdim ne yalan söyliyimm...ama canım ben sana bişi söliyim mii sizin tartışmanızın sebebi bencee çok fazla telefonda konuşuosunuzzz hiç asker gibi değilll biraz onun da etkisi olabilir benceee..yanlış anlama tatlım bu benim fikrim sadecee...biraz mesafe koyun aranızaa özleyin birbirinizi ya da belli saattlerde konuşun sadeceeeneymişş çok gezmişmişimmmmm
onu hiç düşünmemişimm o ne düşünürmüş ne hissedermiş umrumda değilmişş
ya kızlar bayramda hanginiz evde kös kös oturdunuz söylermisinizz
bayram bu yaa işten kalan tek pazara inat 4 gün doyasıya rahatlama demek
ama gelde anlat beyefendiye
hmmm enişte cozutmuş baya desene:bbo:
ama bence şuan çok pişmandır ya bianda demiştir he devrem
cano valla napalım ben girdim okul öncesinin önü açıldı kısmetli kızmışımm..benim ev arkadaşım da fen bilgisi okuoo onunda geleceği çok parlak değill...çok üzülüorum inann..:gitme:daha birde kontenjanları arttırıolar ya deli oluorummkötükedihüsoinşallah sizdeee atanırsınız tatlımmopuyorumnanaktananam bendemi kızsam ne devrem kız :jeyyar: benim aldığım puanla şimdiye atanmıştın he bide bizim halimizi düşün 95 alsamda biraz zor görünüyoşakkıdı
devremm bugün noluyo bizim devrelere sabah ben kötüydüm şimdi sen nolu kibilmiyorumkismile
hahaa sakin ol tatlımmmcanım yapan arkadaşlarım var 50 küsür farkediormuş valla öyle söylüolarr okulda da öle dedi hocalarr doktora baya fak ettiriomuşş..bizim hocalar hatta yüksek lisans yapıp ta öğretmen olucaksanız hiç yapmayınn milletin önünü kapamyın derrrzemuszemus..ama ben kendimi geliştirmek için yapmayı istiorum..hayırlısı canımmopuyorumnanaktan
bayram yani sonuçta bende evde oturmadım valla akşama kadar gezdim ne yalan söyliyimm...ama canım ben sana bişi söliyim mii sizin tartışmanızın sebebi bencee çok fazla telefonda konuşuosunuzzz hiç asker gibi değilll biraz onun da etkisi olabilir benceee..yanlış anlama tatlım bu benim fikrim sadecee...biraz mesafe koyun aranızaa özleyin birbirinizi ya da belli saattlerde konuşun sadeceee
hahaa sakin ol tatlımmmcanım yapan arkadaşlarım var 50 küsür farkediormuş valla öyle söylüolarr okulda da öle dedi hocalarr doktora baya fak ettiriomuşş..bizim hocalar hatta yüksek lisans yapıp ta öğretmen olucaksanız hiç yapmayınn milletin önünü kapamyın derrrzemuszemus..ama ben kendimi geliştirmek için yapmayı istiorum..hayırlısı canımmopuyorumnanaktan
bayram yani sonuçta bende evde oturmadım valla akşama kadar gezdim ne yalan söyliyimm...ama canım ben sana bişi söliyim mii sizin tartışmanızın sebebi bencee çok fazla telefonda konuşuosunuzzz hiç asker gibi değilll biraz onun da etkisi olabilir benceee..yanlış anlama tatlım bu benim fikrim sadecee...biraz mesafe koyun aranızaa özleyin birbirinizi ya da belli saattlerde konuşun sadeceee
katılıyorum devrem sana çok konuşmakda bu sonucu getiriyo ben kendimden biliyrm sürekli iletişim halindeyiz sivilden bi farkı yok bizim ister istemez boğuyoruz birbirimizi siyah devrem:1ninca: bence sende çok sinirlenme evt haklısın ama telefonun suçu ne
canım bencee gündüz konuşmasını biraz azaltırsanız yada gündüz konuşmazsanız sorun olmaz gibime geliyoorr..sonuçta seninde işin var çalışıosun o boş olabilir ama o yoğunlukta onunla ilgilenememen çok normall..hayat sadece onun etrafında dönmüourrrya devremm bak şimdi anlatıymm
bugün sabahtann öğlene kadar boştum işim gücüm yoktu kimsecikler yoktu işyerinde arayamadı
yemeğe gittim öğlen arayamadı
1 de işe döndüm önüme acil hemen halledilmesi gerek işler çıktı adamlar beni beklio gitmek için
tam o dakika benmki aradı bizim işyerinden biri geldi yanıma bişey sormaya sen herkesle muhtab mı oluosun bide omu çıktı başımıza bilmem ne falan işim de acele sinirle kapattı teli
kapatmadan önce ona akşam bi işim için dışarı çıkcaımı söyledim
akşam msj yazdıı sen beni hiç düşünmüosun benm içim ne halde bilmiosun sürekli geziosun diye üzüldüm ona yarı yoldan geri döndüm eve geldim
aradıı sonrası malumm ben ağzımı açmadım eve geldim diyee
beyefendi hem kavgayı başlattı hemde gitmeni istemediğim için kavga ediosun benle dedi
gerizekalııı
canım bencee gündüz konuşmasını biraz azaltırsanız yada gündüz konuşmazsanız sorun olmaz gibime geliyoorr..sonuçta seninde işin var çalışıosun o boş olabilir ama o yoğunlukta onunla ilgilenememen çok normall..hayat sadece onun etrafında dönmüourrr
ya devremm bak şimdi anlatıymm
bugün sabahtann öğlene kadar boştum işim gücüm yoktu kimsecikler yoktu işyerinde arayamadı
yemeğe gittim öğlen arayamadı
1 de işe döndüm önüme acil hemen halledilmesi gerek işler çıktı adamlar beni beklio gitmek için
tam o dakika benmki aradı bizim işyerinden biri geldi yanıma bişey sormaya sen herkesle muhtab mı oluosun bide omu çıktı başımıza bilmem ne falan işim de acele sinirle kapattı teli
kapatmadan önce ona akşam bi işim için dışarı çıkcaımı söyledim
akşam msj yazdıı sen beni hiç düşünmüosun benm içim ne halde bilmiosun sürekli geziosun diye üzüldüm ona yarı yoldan geri döndüm eve geldim
aradıı sonrası malumm ben ağzımı açmadım eve geldim diyee
beyefendi hem kavgayı başlattı hemde gitmeni istemediğim için kavga ediosun benle dedi
gerizekalııı
katılıyorum devrem sana çok konuşmakda bu sonucu getiriyo ben kendimden biliyrm sürekli iletişim halindeyiz sivilden bi farkı yok bizim ister istemez boğuyoruz birbirimizi siyah devrem:1ninca: bence sende çok sinirlenme evt haklısın ama telefonun suçu ne
cnm senin askerin nerde görevi varmı özellikle tel kullanması okadar kolaymıkiolumunekankayizsmile
hmmmm baya kıskanç görünüyo ama canım yanlış anlamada böyle sana baskı yapmaya hiç hakkı yok iişn gücün var senin onların askerde işleri çıkıp kapatıryrm dediklerinde amenna da bize gelincemi böyle oluyo bence sen tavrını koy tabi birbirinizi yıpratmadan oda anlıcaktır hatasını
doğuda canım benim askerim bazı yerlerde öyle pek sıkmıyolar tabi işinide biliceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?