- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.361
hayırlısı olsun canımmm bizimde ev net değil iştee bir kaç tane alternatif var ama gelince değerlendirces artık bu konularlar boğmak istemiorum aşkımı..seninkide mi öle canım çok gerilio böle konulardan prosedürlerden flnn kşek nikah olsa da bitse de gitsek dioodelikafaduldenooo hayırlı olsun canım çoğunu halletmiş sayılırsın maşallaholmaz mı bohçaa ahh ne uğraşmıştım sempatiksalakcinni saol canım boshayallersmile bizim ev durumu net değil işte o kafa karıştırıyo canım kısmet artık ama kocalide oturcaz bursadan gidiyorum ben de :asigim:
ilahi özge kız nerden çıkarttın şimdi..bayanlarda pek olmuo o erkeklerde oluo die biliorum ben ay çok çğrenç ya midem bulandı şimdi kıldan nefret ederimm:1ninca:Ya bilmiyorumkibide uzun saçlı kızların saçları kuyruk sokumuna kaçıp kıl dönmesi yapıyomuş korkuyorumm :roflol:
opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canımmm bizimde ev net değil iştee bir kaç tane alternatif var ama gelince değerlendirces artık bu konularlar boğmak istemiorum aşkımı..seninkide mi öle canım çok gerilio böle konulardan prosedürlerden flnn kşek nikah olsa da bitse de gitsek dioodelikafadulden
ilahi özge kız nerden çıkarttın şimdi..bayanlarda pek olmuo o erkeklerde oluo die biliorum ben ay çok çğrenç ya midem bulandı şimdi kıldan nefret ederimm:1ninca:
kızlarr hiç telaşlanmayın sadece sizinkiler öle değill..benimki arkadaşlarının işi var mesela buluşamıolar dimi yine de eve gitmezz arabada oturup müzik dinler sahile fln giderr arabayla gezeerrr..böle mannak bir sevgilim var işte...ya eve git aşkım diorum yok çok sıkıcı dioo..hele o halı saha maçları yok mu deli oluorumm...bir de play stationn evlenincee ilk işim eve bir ps almak olucakkkaydirigubbakcemile3aslında onlarda haklıı ama ne bileyim istemıyorum gitmesiniii sempatiksalakcinni
bizimde öyle olucak kesin arkadasları diyo şimdidenn zatennkötükedihüso
aslında onlarda haklıı ama ne bileyim istemıyorum gitmesiniii sempatiksalakcinni
bizimde öyle olucak kesin arkadasları diyo şimdidenn zatennkötükedihüso
tam beni tarif ettinnn:roflol:
bide siyah saaçlııı desenn tam olacaaakkkdelikafadulden
İncim ben onatek programından yaptım sülüs 13 yasdım,kullanılan ızın 30 toplam ızın 31 yasdım ıns dgrudur balım yaaa:S şafak karanlk ama ynede merk edıorm
kızlarr hiç telaşlanmayın sadece sizinkiler öle değill..benimki arkadaşlarının işi var mesela buluşamıolar dimi yine de eve gitmezz arabada oturup müzik dinler sahile fln giderr arabayla gezeerrr..böle mannak bir sevgilim var işte...ya eve git aşkım diorum yok çok sıkıcı dioo..hele o halı saha maçları yok mu deli oluorumm...bir de play stationn evlenincee ilk işim eve bir ps almak olucakkkaydirigubbakcemile3
kızlarr hiç telaşlanmayın sadece sizinkiler öle değill..benimki arkadaşlarının işi var mesela buluşamıolar dimi yine de eve gitmezz arabada oturup müzik dinler sahile fln giderr arabayla gezeerrr..böle mannak bir sevgilim var işte...ya eve git aşkım diorum yok çok sıkıcı dioo..hele o halı saha maçları yok mu deli oluorumm...bir de play stationn evlenincee ilk işim eve bir ps almak olucakkkaydirigubbakcemile3
ya evett bogmakta istemiyorum ama kıskanıyorumm delikafadulden
siyah saçlı ve ela gözlülerde özellikle :roflol:
doğrudur canım meg'in doğru çıktı :!: ben de öyle sayıyorm turkbayragi olsun canım karanlık ama saymadan da duramıyo insan boshayallersmile
:roflol:
benimki gider kahvede batak oynar arkadaşlarıyla kro gibi yaa :roflol:
yada nete gidip age of empires oynuyolar hep oyun yani delikafadulden
ya ıncım delı oldum herkes benm şafağa 457 dıo alla allaaa neysee artk arynca belı olur ama onatek daha az dıorrr
kizlar bende var bitane program onda çok doğru çıkıyo..msnden yollanıyosa yollarım sizeeebayanssulusmile
canm ben onuteke güveniyorum yaa özge miracle falan hep onutek kullanıyoruz boshayallersmile
evet sen bizim programımıza yanlışmı diyosunn kaydirigubbakcemile3 Forever onutek turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?