Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hayırlısı olsun canımmm bizimde ev net değil iştee bir kaç tane alternatif var ama gelince değerlendirces artık bu konularlar boğmak istemiorum aşkımı..seninkide mi öle canım çok gerilio böle konulardan prosedürlerden flnn kşek nikah olsa da bitse de gitsek dioodelikafadulden

Ya bilmiyorumki bide uzun saçlı kızların saçları kuyruk sokumuna kaçıp kıl dönmesi yapıyomuş korkuyorumm :roflol:
ilahi özge kız nerden çıkarttın şimdi..bayanlarda pek olmuo o erkeklerde oluo die biliorum ben ay çok çğrenç ya midem bulandı şimdi kıldan nefret ederimm:1ninca:

İncim ben onatek programından yaptım sülüs 13 yasdım,kullanılan ızın 30 toplam ızın 31 yasdım ıns dgrudur balım yaaa:S şafak karanlk ama ynede merk edıorm

aynen canım artık ev falan konuşmuyorz bi gelsin de ama diğer prosedürlere laf edemez döverim kır düğünü istiyorum :asigim:

aslında onlarda haklıı ama ne bileyim istemıyorum gitmesiniii sempatiksalakcinni
bizimde öyle olucak kesin arkadasları diyo şimdidenn zatennkötükedihüso
kızlarr hiç telaşlanmayın sadece sizinkiler öle değill..benimki arkadaşlarının işi var mesela buluşamıolar dimi yine de eve gitmezz arabada oturup müzik dinler sahile fln giderr arabayla gezeerrr..böle mannak bir sevgilim var işte...ya eve git aşkım diorum yok çok sıkıcı dioo..hele o halı saha maçları yok mu deli oluorumm...bir de play stationn evlenincee ilk işim eve bir ps almak olucakkkaydirigubbakcemile3

aslında onlarda haklıı ama ne bileyim istemıyorum gitmesiniii sempatiksalakcinni
bizimde öyle olucak kesin arkadasları diyo şimdidenn zatennkötükedihüso

ya evett bogmakta istemiyorum ama kıskanıyorumm delikafadulden

tam beni tarif ettinnn:roflol:
bide siyah saaçlııı desenn tam olacaaakkkdelikafadulden

siyah saçlı ve ela gözlülerde özellikle :roflol:

İncim ben onatek programından yaptım sülüs 13 yasdım,kullanılan ızın 30 toplam ızın 31 yasdım ıns dgrudur balım yaaa:S şafak karanlk ama ynede merk edıorm

doğrudur canım meg'in doğru çıktı :!: ben de öyle sayıyorm turkbayragi olsun canım karanlık ama saymadan da duramıyo insan boshayallersmile

ayyy allahtaannnn öyle maçlara pek merakıı yok çok mutluyum oyuzdennn babamda öyledir hiç ilgilenmezz kocamda öyle olucaak:roflol::roflol:
ps bızede lazım bitane birlikte kapışırızzkaydirigubbakcemile3

:roflol:

benimki gider kahvede batak oynar arkadaşlarıyla kro gibi yaa :roflol:
yada nete gidip age of empires oynuyolar hep oyun yani delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…