Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım bende gidicem. aradıgında söylerim artık napıyım.. evet ya benimkide öyle. o olsa gezer tozardı kesin. kısıtlıyorum kendimi değerini bilmiyo sonra. :umursamaz:

aradı şimdiiiii 2ekimde izne gelicekmişşş inşallaaaaaaaaahhhhh:teytey::teytey:
ağladımmm sevinçtenn ,nasıl heycanlandım..
ooo hadi mehtabın hayırlı olsun canımm :lepi:

bana da sadece bir kere ankesörlüden msj attı canım hala saklarım o mesjını çok kötü olmuştum.. kep törenim vardı o gün.. hep arasın diye beklemiştim tam kepler atılırken aramış duymadım haliyle.. mesaj atmış bitanem.. ''yanında yokum bensiz ne haldesin biliyorum bu son ayrılığımız olcak inşallah ama 4 yıldır yanında olup en önemli gününde yanında olamamak çok zormuş..seni çok seviyorum'' yazmıştı canım benim okuyup okuyup ağlarım bazen mafoldumben

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...242 angelgozde...

...244 ecem3004...

...246 kardelen44...

...246 grimsi_...

...247 mavimavimavi...

...247 yengec123...

...250 duygu.c...

..253 nuran07...

...292 nefesim...

turkbayragi...302 saysaybitmiyor...turkbayragi

turkbayragi...329 kelebek1238...turkbayragi

turkbayragi...334 choqşeqer ...turkbayragi

turkbayragi...340 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...340 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...340 tepkiselmi...turkbayragi

turkbayragi...340 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...342 melegim...turkbayragi

turkbayragi...342 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...344 rcd...turkbayragi

turkbayragi...347 wbluebluew...turkbayragi

turkbayragi...384 pissy...turkbayragi

turkbayragi...384 lady_cici...turkbayragi

turkbayragi...390 zeynelim...turkbayragi

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:heath_19===>13:lepi:

:lepi:melisam09===>35:lepi:

turkbayragiturkbayragiBÜTÜN $AFAKLAR BİTMEYE MAHKÜMDÜR...!turkbayragiturkbayragi​
BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK

doğru canım valla..aminnn inşallahhh :Saruboceq: nişanınız hayırlı olsun canım şimdiden, hazırlıklar nasıl gidiyor?
biz de askerden geldikten 1 yıl sonra diyoruz bakalım kısmet:asigim:
canım nişanlığımı diktiriorum başladım işte ilk provamı yaptım..mekanı tuttuk bugün fotoğrafçıyı ayarladımm..tek başıma koşturuorum işte..birde bizde nişan bohçası yapılıo siz de var mı bilmiorumm ...bohçalar için gömlekleri fln alıyım biraz biraz diorumm..onlar da baya masraflı olucakksempatiksalakcinni..canım sizindeee hayırlı olsun şimdidenn..bizde seneye yaz dioruz ama ev fln pürüzlü birazcıkk aslında evi var aşkımın ama eksikleri var bitmedi daha bakalım kısmet artıkk...siz nerede oturcaksınız canım ben zonguldağa gelin gidiorumm istanbuldannnkaydirigubbakcemile

hımm tmm ttlım

canım bende gidicem. aradıgında söylerim artık napıyım.. evet ya benimkide öyle. o olsa gezer tozardı kesin. kısıtlıyorum kendimi değerini bilmiyo sonra. :umursamaz:

git canım valla kıymet bilmiyolar sanki biz eve kapanınca daha çabuk geçicek günler :umursamaz: valla izne geldi gece yarısına kadar cafelerinde oturuyo paşam içim rahat bi şekilde hayatıma devam edicem zemuszemus

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

¦ ¦85 SEHT ¦ ¦
¦ ¦92 YORGUN_SEWDA¦

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

¦ ¦139 03062008 ¦ ¦

¦ ¦148 DİDEM_EVO ¦ ¦

¦ ¦150 GFB 1907 ¦ ¦

¦ ¦152 BABYKE ¦ ¦

¦ ¦157 HEJAR12 ¦ ¦

¦ ¦157 FLOWERB ¦ ¦

¦ ¦164 HAYRANIIM ¦ ¦

¦ ¦ 168 FIDES ¦ ¦

¦ ¦ 179 ACELYA ¦ ¦

¦ ¦ 188 MELISAM09 ¦ ¦

¦ ¦ 193 HEATH19 ¦ ¦

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

¦ ¦ 215 SUSU ¦ ¦
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

git canım valla kıymet bilmiyolar sanki biz eve kapanınca daha çabuk geçicek günler :umursamaz: valla izne geldi gece yarısına kadar cafelerinde oturuyo paşam içim rahat bi şekilde hayatıma devam edicem zemuszemus

banadaa şimdiden diyoki senın okulda oldugun zamanlar ben gezerimmm söylimm diyoo lafa baakarmısınnklava:

ay cnm benm ne harıkaa cok guzel yaaaaaaaa

banadaa şimdiden diyoki senın okulda oldugun zamanlar ben gezerimmm söylimm diyoo lafa baakarmısınnklava:

Benimkide çok geziyo susum ya. Çok çevresi var hepsi erkek tamam ama sevgilileri filan yok ne olur ne olmaz sinir oluyorum. İzne geldi telefonu susmadı herkes bi yere çağırıyo. Çoğu zaman lafımı dinlemezdi burdayken çıkardı dışarı..

ooo hayırlı olsun canım çoğunu halletmiş sayılırsın maşallah olmaz mı bohçaa ahh ne uğraşmıştım sempatiksalakcinni saol canım boshayallersmile bizim ev durumu net değil işte o kafa karıştırıyo canım kısmet artık ama kocalide oturcaz bursadan gidiyorum ben de :asigim:

aslında onlarda haklıı ama ne bileyim istemıyorum gitmesiniii sempatiksalakcinni
bizimde öyle olucak kesin arkadasları diyo şimdidenn zatennkötükedihüso

oldu bee seninki okul ama o gezme:umursamaz:
ay cnm benm ne harıkaa cok guzel yaaaaaaaa
saol canımm boshayallersmile
Kızlar az önce burda bi yerde okudum bi kız bilgisayarını yayılarak oturup kullanıyomuş kıl dönmesi olmuş bende tam yayılma pozisyonundaydım okurken

ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…