- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.341
anoooowww güzün aydın susummm:içelim:aradı şimdiiiii 2ekimde izne gelicekmişşş inşallaaaaaaaaahhhhh:teytey::teytey:
ağladımmm sevinçtenn ,nasıl heycanlandım..
aradı şimdiiiii 2ekimde izne gelicekmişşş inşallaaaaaaaaahhhhh:teytey::teytey:
çok iyi anlıyorum canım biz de evde ölüyoruz sıkıntıdan:umursamaz: ilk söylediğinde deseydin keşke ben de evde bunaldım diye canımboshayallersmile bilemedimki şimdi ben olsam giderdim ama:kedi:
zaten ben karar aldım bu izinde benim aklımı başıma getirdi nişanlım, kesinlikle kendimi kısıtlamıcam o askerlik yapıyo diye kendimi eve hapsetmiştim ama beyimiz izne gelince benim sözümü dinlemedi şimdiden söyledim sen gidince kesinlikle hayatıma devam edicem dedim :umursamaz:
anoooowww güzün aydın susummm:içelim:
ooo hadi mehtabın hayırlı olsun canımm :lepi:aradı şimdiiiii 2ekimde izne gelicekmişşş inşallaaaaaaaaahhhhh:teytey::teytey:
yok be btnemmm
canım nişanlığımı diktiriorum başladım işte ilk provamı yaptım..mekanı tuttuk bugün fotoğrafçıyı ayarladımm..tek başıma koşturuorum işte..birde bizde nişan bohçası yapılıo siz de var mı bilmiorumm ...bohçalar için gömlekleri fln alıyım biraz biraz diorumm..onlar da baya masraflı olucakksempatiksalakcinni..canım sizindeee hayırlı olsun şimdidenn..bizde seneye yaz dioruz ama ev fln pürüzlü birazcıkk aslında evi var aşkımın ama eksikleri var bitmedi daha bakalım kısmet artıkk...siz nerede oturcaksınız canım ben zonguldağa gelin gidiorumm istanbuldannnkaydirigubbakcemiledoğru canım valla..aminnn inşallahhh :Saruboceq: nişanınız hayırlı olsun canım şimdiden, hazırlıklar nasıl gidiyor?
biz de askerden geldikten 1 yıl sonra diyoruz bakalım kısmet:asigim:
her apartmanda olur öle tiplerrr canım boşverrr...canımm darısı başınızaa inşallah askerlik kısalır da kavuşursunuz bir an önceee..seneye yazın istioruz düğünüü aslında ama kpss tarihine göre değişebilir..kpssden bir hafta sonra olabilir muhtemelennn.:lepi:atamaları beklersek te eylül olurr canım sizin belli mi tarih...?ha bir de 18 aralıkta büyük nişan yapıcaz canımkaydirigubbakcemile2
canımm bir daha konuşma şansınız yok mu keşke söleseydin sinemaya gidicez diee...konuşma şansın yoksaa arkadaşlarınla konuş sinemaya gitmeyelim de ya da iin rahat ediceksee gitt..
canım her ankesörlüden atılmıo ama atılanlar var
canım bende gidicem. aradıgında söylerim artık napıyım.. evet ya benimkide öyle. o olsa gezer tozardı kesin. kısıtlıyorum kendimi değerini bilmiyo sonra. :umursamaz:
git canım valla kıymet bilmiyolar sanki biz eve kapanınca daha çabuk geçicek günler :umursamaz: valla izne geldi gece yarısına kadar cafelerinde oturuyo paşam içim rahat bi şekilde hayatıma devam edicem zemuszemus
ooo hadi mehtabın hayırlı olsun canımm :lepi:
bana da sadece bir kere ankesörlüden msj attı canım hala saklarım o mesjını çok kötü olmuştum.. kep törenim vardı o gün.. hep arasın diye beklemiştim tam kepler atılırken aramış duymadım haliyle.. mesaj atmış bitanem.. ''yanında yokum bensiz ne haldesin biliyorum bu son ayrılığımız olcak inşallah ama 4 yıldır yanında olup en önemli gününde yanında olamamak çok zormuş..seni çok seviyorum'' yazmıştı canım benim okuyup okuyup ağlarım bazen mafoldumben
Kızlar az önce burda bi yerde okudum bi kız bilgisayarını yayılarak oturup kullanıyomuş kıl dönmesi olmuş bende tam yayılma pozisyonundaydım okurken
banadaa şimdiden diyoki senın okulda oldugun zamanlar ben gezerimmm söylimm diyoo lafa baakarmısınnklava:
canım nişanlığımı diktiriorum başladım işte ilk provamı yaptım..mekanı tuttuk bugün fotoğrafçıyı ayarladımm..tek başıma koşturuorum işte..birde bizde nişan bohçası yapılıo siz de var mı bilmiorumm ...bohçalar için gömlekleri fln alıyım biraz biraz diorumm..onlar da baya masraflı olucakksempatiksalakcinni..canım sizindeee hayırlı olsun şimdidenn..bizde seneye yaz dioruz ama ev fln pürüzlü birazcıkk aslında evi var aşkımın ama eksikleri var bitmedi daha bakalım kısmet artıkk...siz nerede oturcaksınız canım ben zonguldağa gelin gidiorumm istanbuldannnkaydirigubbakcemile
anowwwwdelikafadulden
bende öyleyim ayneeennn öyle şey olmaz ama yaaakafamçokkarıştı
Benimkide çok geziyo susum ya. Çok çevresi var hepsi erkek tamam ama sevgilileri filan yok ne olur ne olmaz sinir oluyorum. İzne geldi telefonu susmadı herkes bi yere çağırıyo. Çoğu zaman lafımı dinlemezdi burdayken çıkardı dışarı..
Ya bilmiyorumkibide uzun saçlı kızların saçları kuyruk sokumuna kaçıp kıl dönmesi yapıyomuş korkuyorumm :roflol:
oldu bee seninki okul ama o gezme:umursamaz:banadaa şimdiden diyoki senın okulda oldugun zamanlar ben gezerimmm söylimm diyoo lafa baakarmısınnklava:
saol canımm boshayallersmileay cnm benm ne harıkaa cok guzel yaaaaaaaa
Kızlar az önce burda bi yerde okudum bi kız bilgisayarını yayılarak oturup kullanıyomuş kıl dönmesi olmuş bende tam yayılma pozisyonundaydım okurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?