- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.321
herkes bişe dıo hc bırne ınanmıycas görces beklıycez cnm aman yaaaaa
iyi olsun da canım bu günler sayılı yeterki sağsalim dönsünler.. 200'lere bi düşsek boshayallersmile
valla sorma canım yavv bir de ev arkadaşımın babası evi satın aldııı ev sahibi de biziz sorma keyfimizee kimse bize bir şey diyemiiiiooo:lepi:Aman maşallah Esincim neler görüyoruz bazıları birbirini yiyor
ya canım bana günler çok cabuk geçiyo gibi geliyo
valla sorma canım yavv bir de ev arkadaşımın babası evi satın aldııı ev sahibi de biziz sorma keyfimizee kimse bize bir şey diyemiiiiooo:lepi:
özgecim bu şafaktan sonra nasıl olayaım şafak 48:sm_cool:
özgecim ya sinemadayken ararsa? ya da sonradan öğrenirse? sinemaya gitme demesi kötü olmuş bence bi şekilde gitmek istediğini söylemelisin canım tartışmaya sebep olsa da söyle tatlım
Ankesörden mj atılıyormu kızlrreyvahedigeldismile
kelebek sen kaç tertiptinki? inşallah yetişir
Yani ilk kez böyle bi kıskançlık yaptı bende şaşırdım canım ya. Ama evde otur otur bunaldım.. Bu gün görevdeymiş yarın akşama kadar arayamaz ama ben üzülüyorum böyle oluncada. Bu gün arasa sorardım yine ama konuşamadıkta bilmiyorumkismile
her apartmanda olur öle tiplerrr canım boşverrr...canımm darısı başınızaa inşallah askerlik kısalır da kavuşursunuz bir an önceee..seneye yazın istioruz düğünüü aslında ama kpss tarihine göre değişebilir..kpssden bir hafta sonra olabilir muhtemelennn.:lepi:atamaları beklersek te eylül olurr canım sizin belli mi tarih...?ha bir de 18 aralıkta büyük nişan yapıcaz canımkaydirigubbakcemile2ooo süper olmuşş :dance: bizim ev sahibi bi sorun çıkarmıyo Allahtan,sadece karşı dairemdeki yaşlı herife sinir oluyorum ama yapcak bişey yok lülülülülülü
maşallah şafağınadüğün ne zaman canım hayırlısıyla?
canımm bir daha konuşma şansınız yok mu keşke söleseydin sinemaya gidicez diee...konuşma şansın yoksaa arkadaşlarınla konuş sinemaya gitmeyelim de ya da iin rahat ediceksee gitt..Kızlar ben yine bişey sorcam size
Ya yarın arkadaşımla buluşçam. Aşkım zaten o kızı tanıyo ona dün sormuştum perşembe arkadaşıma gidebilirmiyim diye. Gönlü olsun istedim. Oda git tabi dedi ama sadece evde oturun bilmiyorumkismile ama biz sinemaya gidicez diye anlaştık kızla bayadır hep evdeyim. Sordum dışarı olmaz dedi. Normalde hiç böyle kıskançlık yapmazdı kısıtlamazdı yani. Ama biz gidicez yarın sinemaya ona söylemeden. Sizce yaptıgım yanlış mı?
Ankesörden mj atılıyormu kızlrreyvahedigeldismile
her apartmanda olur öle tiplerrr canım boşverrr...canımm darısı başınızaa inşallah askerlik kısalır da kavuşursunuz bir an önceee..seneye yazın istioruz düğünüü aslında ama kpss tarihine göre değişebilir..kpssden bir hafta sonra olabilir muhtemelennn.:lepi:atamaları beklersek te eylül olurr canım sizin belli mi tarih...?ha bir de 18 aralıkta büyük nişan yapıcaz canımkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?