Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hiç anlaamam ama illaki kalp kutu olması şart mı canm?

kızlarrr nasılsınız ben geldim..askerim izne geldi dün gece 1 de..ama daha göremedim..

gözünaydın canııımm :)

aslında dışarda da satılıyor öyle güzel kaplı kutular, bulamaz mısın?

murathan ayrıldı benden az önce bi daha duymucaksın dedi sesimi ve kapattımafoldumbenmafoldumben

nası yanii.. nolduu? :çok üzgünüm:

biz çok kavga ediyoruz bana çok kfür ediyo ben dayanamıyorum artıkk
bizim ayrılmamız en iisi bana diyoki benden sana koca olmaz bizim sonumuz yok ..az öncede son sözünü söyledi ve bitti barışmak istemiyorum ama bu ayrılığa nasıl dayanıcam onuda bilmiyorum ağlıyorum ama bbelkide kolay alışıcam bilmiyorum çok dengesizim o kadar hayal yaşanmış şey o kadar söz hepsi yalanmış bu kadar çabuk bitirebiliyo nefret ediyorum ondanmafoldumben

bana hiç saygısı kalmadı konuştuğumuz konu yok
ama çok seviyodu daha 2 gün önce niye bağladı kendine bırakıp gidicekti madem niye alıştırdı bu kadar benimafoldumben

[/B]
ahh canım benim ya nolur üzme kendini.. daha öncede söylemiştin seni terketiğinden bahsetmiştin yanlşı hatırlamıyorsam.. tatlım gerçekten sana küfür ediyorsa zaten snei haketmiyordur.. geleceğe yönelik bi birliktelikse geleceğinizi bu şekilde kurmanız zaten doğru olmaz.. hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.. Herşey zmanla oturucaktır rayına sıkma canını

arada başka kız bile oldu biliyomusunz bi tane kız daha bekliyomuş askerden gelmesini falan ..yok dedi o seviyodu ben yüz vermedim dedi inandım yine sözüne güvendim ama karşılığı buu Allah ım alsın onu aklımdan lütfen..

ahh be canım birden nasıl sölediki bak kendiside sölemiş canım
bir erkek nasıl kız arkaaşına küfür ediebilirki ya
klava:

ahh be canım birden nasıl sölediki bak kendiside sölemiş canım
bir erkek nasıl kız arkaaşına küfür ediebilirki ya
klava:

hemde ne küfürler duysan aklın çıkar utanıyorum anlatmaya ama gerçekten bitmeli hiç bi anlamda bana göre diil sadece sevdim ama başka bişey yok çok üzdü beni acaba kimler içinmafoldumben

aaa yok artık alsanaalsanasmile hem küfür et bağır çağır saçmala hem de böyle bişey.. biraz fazla olmuş o.. üzülme denilmez şu anda tabii ki ama baksan acanım yaa çok sağlıklı değilmiş onunla geleceğe yönelik planlar yapabilmek :1shok:
seni üzen, yıpratan bir ilişkiymiş belli ki.. hakkınızda hayırlıs olsun canım benim yaa, kötü olmuş am azararın neresinden dönülse kardır...

bana hiç saygısı kalmadı konuştuğumuz konu yok
ama çok seviyodu daha 2 gün önce niye bağladı kendine bırakıp gidicekti madem niye alıştırdı bu kadar benimafoldumben

tatlım her zman sevgiyle yürümüyor ilişkiler.. saygı bittikten sonra sevgide kurtarmıyor bir ilişkiyi..çok severek evlenen bir arkadaşım var şuan boşanmayla yüzyüze.. Çok iyi düşün evlenirken diyor bana.. Çünkü herşey değişiyor..
Bazen kötü olarak gördüğün sonuçlar aslında hayırdır bizim için.. Üzme kendini.. :teselli:

Allah yardım etsin bana tamamen çıksın aklımdan çok şey aldı götürdü benden çook 13 aydır bekliyorum herşeyine katlandım koşulsuz..bitti ama bi daha aramasın ne adını duymak ne yüzünü görmek istiyorum..şafak mafak yok değmedi hiç birine :gitme:

çok doğru söyledin canım.. sadece sevgiyle olmuyor maalesef, saygı oluşturuyor evliliklerin temelini, allah iyilerle karşılaştırsın, kötülüklerden korusun hepimizi.. benim de üniversiteden bi arkadaşım boşandı, eşinin kendisine ve ailesine yaptıgı saygısızlıklardan dolayı 2 yaşında da oğlu var :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…