- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.501
Kızlarrrrrrrr
Yardım edinnnnnn
Pazartesi günü sevgilim çarşıya çıkıyo. Yarın kargosunu hazırlıcam benim ona gönderceğim bişiler vardı onları göndercem..
Bide süpriz bişiler yapcam.Kalpli kurabiye yapcam aşkıma yaparken video ya alcam arkadaşım videoyu kurabiyeleri göndercem.. Kalp kutu istiyorum.. Yapımı konusunda yardımcı olabilcek varmı yada bana ilave fikir eklemek isteyen.. Yarın akşam herşeyi bitirmiş olmam gerek
hiç anlaamam ama illaki kalp kutu olması şart mı canm?
kızlaaaaaarmafoldumben
nolduuuuu tatlım yaa :1shok:
kızlarrr nasılsınız ben geldim..askerim izne geldi dün gece 1 de..ama daha göremedim..
Kızlarrrrrrrr
Yardım edinnnnnn
Pazartesi günü sevgilim çarşıya çıkıyo. Yarın kargosunu hazırlıcam benim ona gönderceğim bişiler vardı onları göndercem..
Bide süpriz bişiler yapcam.Kalpli kurabiye yapcam aşkıma yaparken video ya alcam arkadaşım videoyu kurabiyeleri göndercem.. Kalp kutu istiyorum.. Yapımı konusunda yardımcı olabilcek varmı yada bana ilave fikir eklemek isteyen.. Yarın akşam herşeyi bitirmiş olmam gerek
murathan ayrıldı benden az önce bi daha duymucaksın dedi sesimi ve kapattımafoldumbenmafoldumben
murathan ayrıldı benden az önce bi daha duymucaksın dedi sesimi ve kapattımafoldumbenmafoldumben
biz çok kavga ediyoruz bana çok kfür ediyo ben dayanamıyorum artıkk
bizim ayrılmamız en iisi bana diyoki benden sana koca olmaz bizim sonumuz yok ..az öncede son sözünü söyledi ve bitti barışmak istemiyorum ama bu ayrılığa nasıl dayanıcam onuda bilmiyorum ağlıyorum ama bbelkide kolay alışıcam bilmiyorum çok dengesizim o kadar hayal yaşanmış şey o kadar söz hepsi yalanmış bu kadar çabuk bitirebiliyo nefret ediyorum ondanmafoldumben
[/B]
ahh canım benim ya nolur üzme kendini.. daha öncede söylemiştin seni terketiğinden bahsetmiştin yanlşı hatırlamıyorsam.. tatlım gerçekten sana küfür ediyorsa zaten snei haketmiyordur.. geleceğe yönelik bi birliktelikse geleceğinizi bu şekilde kurmanız zaten doğru olmaz.. hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.. Herşey zmanla oturucaktır rayına sıkma canını
ahh be canım birden nasıl sölediki bak kendiside sölemiş canım
bir erkek nasıl kız arkaaşına küfür ediebilirki ya
klava:
arada başka kız bile oldu biliyomusunz bi tane kız daha bekliyomuş askerden gelmesini falan ..yok dedi o seviyodu ben yüz vermedim dedi inandım yine sözüne güvendim ama karşılığı buu Allah ım alsın onu aklımdan lütfen..
bana hiç saygısı kalmadı konuştuğumuz konu yok
ama çok seviyodu daha 2 gün önce niye bağladı kendine bırakıp gidicekti madem niye alıştırdı bu kadar benimafoldumben
tatlım her zman sevgiyle yürümüyor ilişkiler.. saygı bittikten sonra sevgide kurtarmıyor bir ilişkiyi..çok severek evlenen bir arkadaşım var şuan boşanmayla yüzyüze.. Çok iyi düşün evlenirken diyor bana.. Çünkü herşey değişiyor..
Bazen kötü olarak gördüğün sonuçlar aslında hayırdır bizim için.. Üzme kendini.. :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?