- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.541
kızlar aşkım askere giderken videoya çekmiş görümcem şimdi onu alıorum onların pcden teamviewer die bir programdan süpermiş bu program kendi pcmden onlarınkine girebiliorum az kaldı 1 saat içinde dolucak kargoyla 15 güne yakın sürüo buraya gelmesi 3 saattir bekliom dolması için çok merak ediorum nasıldı aşkım bide oynatmışlar gitmedenkaydirigubbakcemile3 benle oynamaya kalkmaz bilmiom die bakalım nasıl oynamışkaydirigubbakcemile3
tekrar Allah kavuştursun canım.
ohhhhhhhh süper bı haber hadı baklım dua edecez bol boll..evet cnm herkese vurucak ayrım olmucak bütün askerler aynı yapıcakopuyorumnanaktan
hoşgeldin cadı haber aldınmı askerindenkaydirigubbakcemile
öyle yazıyo cnm baksana.. ama belli olmaz tabii kime ne zaman denk geleceği, dediğin gibi umutlanmamak lazım da elde değil :) inşallah en kısa zamanda olur da epimize denk gelir yaaa :)
cok ıyı tatlım ınssss
oo gözünaydın cnnm :) alşır alışır merak etme sen :)
ne güzel cnm senin adınada çok sevindim benimkide bitmedi dedi daha sivil dolaşıoz askeriyede dedi 600e yakın insn var dedi demekki baya uzun sürcek cnm işlemleri birkaç güne kadar yerleşirler inşopuyorumnanaktan
ohhhhhhhh süper bı haber hadı baklım dua edecez bol boll..
Evet cnm ya dun 5bucuk gbı teslım olduya işlerı btmes daha hağla btmedı dedı aşı falan olmadı dahaaaa anommmmm=))
kızlar aşkım askere giderken videoya çekmiş görümcem şimdi onu alıorum onların pcden teamviewer die bir programdan süpermiş bu program kendi pcmden onlarınkine girebiliorum az kaldı 1 saat içinde dolucak kargoyla 15 güne yakın sürüo buraya gelmesi 3 saattir bekliom dolması için çok merak ediorum nasıldı aşkım bide oynatmışlar gitmedenkaydirigubbakcemile3 benle oynamaya kalkmaz bilmiom die bakalım nasıl oynamışkaydirigubbakcemile3
ayyy ne aşısı kız benim haberim yok:roflol: ahh canım iğneden korkuodu bnm aşkımmmm kışın 5 tane iğne yemişti amakaydirigubbakcemile3
Ben de videoya aldım otogarda bi guzel oynadılr kııı maşalllah belkı vardıııı 50 kişi cok kişiii gıtdık otogaraaa agzınada emzık verdılerr tabı ben o sırada moda grmıssstım:gitme: şimdi izlıyorum daaa 4gun gecmıs bıleee..
Tatlım sağlık taramasında ıkı kola aşı vurulacakmış bılemıyorum kı benm kı de ınanılmaz korkarrr iğneden onun stresı de coktu ustundeeeenaniknanik
SevdiğimLe YaşLanmak İstiyorum / Can YÜCEL
Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyim istiyorum.
Benim olduğu kadar dostlarının, dostalarını...n olduğu kadar benim ol
istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım. Yaşayalım ki,
öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında
ağlamalıyız.
Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı
bizi.
Sonra çocuğumuz olmalı, Düşünsene senin ve benim olan
bir canlı. Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın ve ben söylenerek almalıyım sıranı. Yorgun olduğum için yemek
yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize
sıkıca sarılıp yatmalıyız. Zaman su gibi akıp giderken, herşey
yaşanmış bir hayatımız olmalı. Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız
birbirimizden Mutluda olsa, kötüde olsa, yaşadığımız günler bizim
günlerimiz olmalı. Saçlara düşünce aklar, yada gidince aklar, çocukları
güvence altına alıp gitmeli bu şehirden. Kavgasız, her sabah cinayetle
uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz. Geceleri balkonda denizi
seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız. Eve gelip benden kahve
istemelisin. Çocuklar gelmeli ziyaretimize, geçmişteki hareketli
günlerimizi anımsamalıyız.
Ben, "Bey" demeliyim sana, sende "Hanım".
Öylesevmelisin ki beni bu yazdıklarım korkutmamalı seni. Tebessümler açtırmalı yüzünde.
Birgün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde. Birbirimizi sevmenin gururu olmalı herşeyde...
süper canıım.. senin de gözünaydın o zaman :)
Allah güle oynaya gelmelerini nasip eylesin canlarım benim boshayallersmile
biz hiç hoplatıp zıplatmadık tüm aile fertleri salya sümüktük
sonra izmir'den binen askerlerle beraber nişanlımıda hoplatmışlar.
aa bizim haberimiz yoktu benimkide bilmiodu demekki hiç söylemedi sağlık içinse 10 tanede vurunsunlar cnm yeterki sağlıkları yerinde olsunolumunekankayizsmile
süpermiş canım buuuuua.s.
merhaba tatlım hb allah senide en kısa sürede kavuştursun askerine :Saruboceq: iyi ya bende dün azalmaya başladı şafak diye biliyodum 452 haa oleyyy :dance:
Allah güle oynaya gelmelerini nasip eylesin canlarım benim boshayallersmile
biz hiç hoplatıp zıplatmadık tüm aile fertleri salya sümüktük
sonra izmir'den binen askerlerle beraber nişanlımıda hoplatmışlar.
merhaba cnm hg aramıza benim askerimde dün teslim oldu sülüs tarihi 13 dü bir günde yol izni kullandı sanırım aynıyız cnm şafak sayma programından baktığımıza göre şuan şafağımız 452 allah kavuştursun cnm senideopuyorumnanaktan
aaa ne güzel cnm benimkine de verceklerdi sözde ama bilmiorum naptılar bizimkide 25 konvoy halinde gitmişler bide istanbul trafiğinde düşünkaydirigubbakcemile3 kınada yakmışlar aşkımın elinebende çok mrk ediorum bi dolsaydı şu video :kedi: evt cnm 4 gün geçti bile insanın içi rahat olunca günler geçio inan hergün 5 dk konuşsak içimiz rahat olsun bak nasıl geçio günleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?