- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.521
çok doğru söyledin canım.. sadece sevgiyle olmuyor maalesef, saygı oluşturuyor evliliklerin temelini, allah iyilerle karşılaştırsın, kötülüklerden korusun hepimizi.. benim de üniversiteden bi arkadaşım boşandı, eşinin kendisine ve ailesine yaptıgı saygısızlıklardan dolayı 2 yaşında da oğlu var :1no2:
ya arkadaşlar benim aşkm dün teslim oldu şimdi bizim şafağımız dünden itibaren mi azalmaya başlıyo yoksa teslim olma tarihi olan 13 ünden itibaren mi??
kızlar hepinize çok teşekkür ederim ii ki sizinle konuşabilicem bu ortam war..
Allah hepinize sabır wersin askerlerinizle mutlu olun inşallah...
allah kavuştursun, hoşgeldin aramıza :) silüsünü ne zaman aldıysa o gün itibariyle düşmeye başlanıyor diye biliyorum ben...cadıarzu
ya arkadaşlar benim aşkm dün teslim oldu şimdi bizim şafağımız dünden itibaren mi azalmaya başlıyo yoksa teslim olma tarihi olan 13 ünden itibaren mi??
kızlar hepinize çok teşekkür ederim ii ki sizinle konuşabilicem bu ortam war..
Allah hepinize sabır wersin askerlerinizle mutlu olun inşallah...
benim arkadaşımda üniden tatlım ya onunda 2 yaşında kızı varr
Allah ım bizi her zman hayırlı olanıyla karşılaştırsın.. İstediklerimiz her zman hayırlı olmuyor maalesef
Kızlaaarr!!! Gündem haberlerine bakın, siz dün gece konuşmuşsunuz onun üzerine baktım da gördüm bende haberlerde:
Bedelli askerlik tartışmaları sürerken gündem "Tek tip"e kilitlendi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önceki gün Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner ile bir araya geldi. Bu sırada Koşaner, Başbakan Erdoğan'a bir dosya sundu. O dosyada "Tek tip" askerlikle ilgili çalışmaların bulunduğu öne sürüldü. Genelkurmay Başkanlığı, askerliğin 9 aylık sürede "Tek tip" olarak yapılmasını öngören çalışmayı tamamladı. Genelkurmay'ın taslağı Başbakanlık'ta yapılacak çalışmaya göre işleyecek. Başbakanlık, konunun ilgilendirdiği kurumlarla temasa geçerek Genelkurmay'ın yazdığı metne son şeklini verecek.
İLK MADDELER ARASINDA
Hükümet tasarısı olarak hazırlanacak metin, öncelikle Bakanlar Kurulu'nda tartışmaya açılacak. Bakanlar Kurulu'nun imzasının ardından da TBMM'ye sunulacak. Tasarı, önümüzdeki haftalar içinde tamamlanırsa, 1 Ekim'de yeni yasama yılına başlayacak olan TBMM'nin öncelikleri arasında bulunacak.
ERKEN TERHiS
"Tek tip" askerlik, kısa ve uzun dönemi ortadan kaldıracak. Yasa çıkarsa herkes 9 ay askerlik yapacak. Uzun dönem yapanların süreleri 15 aydan 9 aya inecek. Ancak 6 ay olarak görev yapan üniversite mezunları 3 ay daha kışlada kalacak. Yedek subaylar ise görevlerine devam edecek. Yasa çıkar çıkmaz, yüzlerce asker de erken terhis olacak.
:teytey::teytey: ALLLAHIM inşşşşş yarabbim çıkıcak gbı kızlar ama fazla umutlanmıyalımmmmm tabıkı..Cnm yasa ne zmaan yüürürlüğe gırerse gırsın herkeze vurucak mı?
Selam fıstıklarrrrrrrrrrrrra.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
kızlar aşkım bugün sabah iki kez aradı dün geceye kadar sıra beklemişler 12 den sonra koğuşa gidip uyumuş 5 de uyandırmışlar yeniden sıraya girmiş akşama kadar ancak biter işi herhalde ama sesini duymak okadar güzeldiki bitanemin dün izmire inince nette görüştük rengi felan atmıştı değişik gelmiş gittiği yer herhalde ama bugün sesi canlı geliodu alışıo galibaaturkbayragi
Benımkı de aradıııııııııı ohhhh pek bı mutlu oldummmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ağla koşuşturyorum aşkım işlemler bıtmedı bıle merak edme benı dedı sesı cok ıyıııdı cok rahatladm yaaaaaaa
:teytey::teytey: ALLLAHIM inşşşşş yarabbim çıkıcak gbı kızlar ama fazla umutlanmıyalımmmmm tabıkı..Cnm yasa ne zmaan yüürürlüğe gırerse gırsın herkeze vurucak mı?
kızlar aşkım bugün sabah iki kez aradı dün geceye kadar sıra beklemişler 12 den sonra koğuşa gidip uyumuş 5 de uyandırmışlar yeniden sıraya girmiş akşama kadar ancak biter işi herhalde ama sesini duymak okadar güzeldiki bitanemin dün izmire inince nette görüştük rengi felan atmıştı değişik gelmiş gittiği yer herhalde ama bugün sesi canlı geliodu alışıo galibaaturkbayragi
Benımkı de aradıııııııııı ohhhh pek bı mutlu oldummmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ağla koşuşturyorum aşkım işlemler bıtmedı bıle merak edme benı dedı sesı cok ıyıııdı cok rahatladm yaaaaaaa
oo gözünaydın cnnm :) alşır alışır merak etme sen :)
özlemcim gerçketen üzülme değmez öle biri için
alah kavuştursun kızlar
Selam fıstıklarrrrrrrrrrrrra.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?