Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benim arkadaşımda üniden tatlım ya onunda 2 yaşında kızı varr
Allah ım bizi her zman hayırlı olanıyla karşılaştırsın.. İstediklerimiz her zman hayırlı olmuyor maalesef

kızlar hepinize çok teşekkür ederim ii ki sizinle konuşabilicem bu ortam war..
Allah hepinize sabır wersin askerlerinizle mutlu olun inşallah...

Tatlımm açıkcası anlattığın şeylerden ötürü senin için böylesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.. Üzülme dicem bi işe yaramaz biliyorum..
Hayata birilerinini seni üzmesi için gelmedin.. senin Kıymetini senden daha iyi bilecek biri elbet çıkıcaktır karşına..

Selam kızlarrrrrrropuyorumnanaktan

ya arkadaşlar benim aşkm dün teslim oldu şimdi bizim şafağımız dünden itibaren mi azalmaya başlıyo yoksa teslim olma tarihi olan 13 ünden itibaren mi??

merhaba cnm hg aramıza benim askerimde dün teslim oldu sülüs tarihi 13 dü bir günde yol izni kullandı sanırım aynıyız cnm şafak sayma programından baktığımıza göre şuan şafağımız 452 allah kavuştursun cnm senideopuyorumnanaktan

kızlar hepinize çok teşekkür ederim ii ki sizinle konuşabilicem bu ortam war..
Allah hepinize sabır wersin askerlerinizle mutlu olun inşallah...

Amin canııım..
benim arkadaşımda üniden tatlım ya onunda 2 yaşında kızı varr
Allah ım bizi her zman hayırlı olanıyla karşılaştırsın.. İstediklerimiz her zman hayırlı olmuyor maalesef

ay görüyo musun işte.. ne kadar çok boşanan var yaa yazık günah o çocuklara.. hadi bunlar genç, sorun deil o kadar bi şekilde atlatırlar karşılarına hayırlı insanlar çıkar ama o çocuklar nolucak..
amin canım amin.... hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

:teytey::teytey: ALLLAHIM inşşşşş yarabbim çıkıcak gbı kızlar ama fazla umutlanmıyalımmmmm tabıkı..Cnm yasa ne zmaan yüürürlüğe gırerse gırsın herkeze vurucak mı?

kızlar aşkım bugün sabah iki kez aradı dün geceye kadar sıra beklemişler 12 den sonra koğuşa gidip uyumuş 5 de uyandırmışlar yeniden sıraya girmiş akşama kadar ancak biter işi herhalde ama sesini duymak okadar güzeldiki bitanemin dün izmire inince nette görüştük rengi felan atmıştı değişik gelmiş gittiği yer herhalde ama bugün sesi canlı geliodu alışıo galibaaturkbayragi

Benımkı de aradıııııııııı ohhhh pek bı mutlu oldummmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ağla koşuşturyorum aşkım işlemler bıtmedı bıle merak edme benı dedı sesı cok ıyıııdı cok rahatladm yaaaaaaa

:teytey::teytey: ALLLAHIM inşşşşş yarabbim çıkıcak gbı kızlar ama fazla umutlanmıyalımmmmm tabıkı..Cnm yasa ne zmaan yüürürlüğe gırerse gırsın herkeze vurucak mı?

öyle yazıyo cnm baksana.. ama belli olmaz tabii kime ne zaman denk geleceği, dediğin gibi umutlanmamak lazım da elde değil :) inşallah en kısa zamanda olur da epimize denk gelir yaaa :)

oo gözünaydın cnnm :) alşır alışır merak etme sen :)

ne güzel cnm senin adınada çok sevindim benimkide bitmedi dedi daha sivil dolaşıoz askeriyede dedi 600e yakın insn var dedi demekki baya uzun sürcek cnm işlemleri birkaç güne kadar yerleşirler inşopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…