Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Mehtap 8.
"Ayrılık kadar acıdır tekrar görüşmek yeniden ayrılacağını bilerek"...
Yeter artık dönmemecesine gelsinler dayanamıyorum gözümde yaş kurudu yeter ...

hadi hayırlısı guzeller
sımdı nette bı haberde okudum
genel kurmay dosyayı tamamlamıs ve basbakana vermıs
tek tıp en kısa surede cıkacakmıssss:teytey::teytey::teytey:
buna onanmazda neye oynanırrr
içime bi enerji geldıııı....

yeni yeni asker kısçeleri gelmiş hoşgelmişler....

ama benim tanıdığım kismecik yok yahu büşşşş meggg Fatmagülün suçunu boşverin beeee dönün burayaaa

kizlar merhabalar 1 dk once askimla konustum yerine yerlesmis cok rahatmis askerlik kesin dustu dedi kizlar kagit dagitmislar onlara kesin dustu ama 12 ayami 9 ayami bilmiom dedi cok sevindimmmmmmmmmm ben iciniz rahat olsun kesin dusmus ole dedi benim cikmam lazim misafir var aksam girince ayrintili konusuruz hoscakalinnnnnnnnnopuyorumnanaktan

severım senın bu guzel haberını bennnnnnnnnnn:teytey:

ne olduki tatlım niye kırıyosun konu nedir :1shok:

Sürekli aynı muhabbet ya yok seninki kısa benimki uzun. Herşey bitti bu kaldı şimdi. Herkes birbirine saygı duysun bişeyler paylaşıyoruz burda! Benimki uzun seninki kısa muhabbeti çok çirkin! Sinirleniyorlar bide ne oluyorsa adamdan saymıyorlar! Bazı paylaşımlar için burdayız ego savaşı için değil. Ben hamileyken bekliyorum kocamı kimse bilemez ne kadar zor olduğunu yemişim uzununu kısasını ! yeter ya!

Kızzzzzzz ne kağıdııııı çabuk annlat ha gelınceeeee kesın gellll

tatlım benim sakin sakin anlat sunu msn yazarmısın bana msjdan ordan konusalım kısa dönem topiğiylemi bi sorun yasadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…