- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.701
Şafak 3.......zemuszemuszemuszemuszemuszemus
kimsecikler yok mu şimdi burada?
kısa dönemin topiğini okumak istemyorum çok sinirleniyorumklava:[/QUO
Kısa DÖNEM topiğini okumak istemiyorum derken neyi kastettin acaba? Neye sinirleniyorsun ??
kimsecikler yok mu şimdi burada?
kısa dönemin topiğini okumak istemyorum çok sinirleniyorumklava:
Evet cevabını bekliyorum ? Yanlış anlamış olmamak için tekrardan soruyorum ama düşündüğüm şeyse gene aynı muhabbetse forumda bikaç kişinin kalbini kırıcam üzülerek. Evet PİSSY?
Evet cevabını bekliyorum ? Yanlış anlamış olmamak için tekrardan soruyorum ama düşündüğüm şeyse gene aynı muhabbetse forumda bikaç kişinin kalbini kırıcam üzülerek. Evet PİSSY?
kizlar merhabalar 1 dk once askimla konustum yerine yerlesmis cok rahatmis askerlik kesin dustu dedi kizlar kagit dagitmislar onlara kesin dustu ama 12 ayami 9 ayami bilmiom dedi cok sevindimmmmmmmmmm ben iciniz rahat olsun kesin dusmus ole dedi benim cikmam lazim misafir var aksam girince ayrintili konusuruz hoscakalinnnnnnnnnopuyorumnanaktan
ne olduki tatlım niye kırıyosun konu nedir :1shok:
ee bi zahmet kız nerlerdesin sen?
valla bend eiyiyim işte napim şafak saymaya devam ediyoruz sen neler yapıyorsun şafak kaç bakalım
kizlar merhabalar 1 dk once askimla konustum yerine yerlesmis cok rahatmis askerlik kesin dustu dedi kizlar kagit dagitmislar onlara kesin dustu ama 12 ayami 9 ayami bilmiom dedi cok sevindimmmmmmmmmm ben iciniz rahat olsun kesin dusmus ole dedi benim cikmam lazim misafir var aksam girince ayrintili konusuruz hoscakalinnnnnnnnnopuyorumnanaktan
Sürekli aynı muhabbet ya yok seninki kısa benimki uzun. Herşey bitti bu kaldı şimdi. Herkes birbirine saygı duysun bişeyler paylaşıyoruz burda! Benimki uzun seninki kısa muhabbeti çok çirkin! Sinirleniyorlar bide ne oluyorsa adamdan saymıyorlar! Bazı paylaşımlar için burdayız ego savaşı için değil. Ben hamileyken bekliyorum kocamı kimse bilemez ne kadar zor olduğunu yemişim uzununu kısasını ! yeter ya!
severım senın bu guzel haberını bennnnnnnnnnn:teytey:
Kısa dönemleri de uzatıcak mı peki bu tek tip askerlik ? Şuan benim askerde kısa dönem askerlik yapan kocamda mı 9 ay yapıcak yani bunu bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?