- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.721
tatlım benim sakin sakin anlat sunu msn yazarmısın bana msjdan ordan konusalım kısa dönem topiğiylemi bi sorun yasadınız
Kısa dönemleri de uzatıcak mı peki bu tek tip askerlik ? Şuan benim askerde kısa dönem askerlik yapan kocamda mı 9 ay yapıcak yani bunu bilen varmı?
yok tatlım seninki artık uzamıcak hatta tek tip oldundan direk yollayabilirler yani opuyorumnanaktan
yeni yeni asker kısçeleri gelmiş hoşgelmişler....
ama benim tanıdığım kismecik yok yahu büşşşş meggg Fatmagülün suçunu boşverin beeee dönün burayaaa
Kısa dönemleri de uzatıcak mı peki bu tek tip askerlik ? Şuan benim askerde kısa dönem askerlik yapan kocamda mı 9 ay yapıcak yani bunu bilen varmı?
Msn kullanmıyorum canım sadece bu siteye giriyorum nette bide bazı araştırmalar yapmak için o kadar. ama sanırım artık burayada girmicem. Yoksa bebeğime bişi olucak
Msn kullanmıyorum canım sadece bu siteye giriyorum nette bide bazı araştırmalar yapmak için o kadar. ama sanırım artık burayada girmicem. Yoksa bebeğime bişi olucak
Nası hemen yollarlar kııızzzzDur heyecanlandırma beniiii 4 ayı var dahaa Şuan uzun yapanlarınki kısalıcak ama dimiii ? Neden kısaları etkilemiyor o zman emin misin canımm ?
kızlar ciddi mi kısaldı mı askerl,k bak şimdi yüreğime inecekkkk yaa doru söley,nnnn eyvahedigeldismile
Evet cevabını bekliyorum ? Yanlış anlamış olmamak için tekrardan soruyorum ama düşündüğüm şeyse gene aynı muhabbetse forumda bikaç kişinin kalbini kırıcam üzülerek. Evet PİSSY?
valla tatlım vedatlada biz konustuk önceden kısa dönem olmasını dört gözle bekliyordu cünkü erken gelicem diyordu erken yollarlarmıs yani 12 ay yapan dolduran herkezi yollucaklarmıs diye sölüyordu ben onun yalancısıyım gerci bizimki geldi ama eger 12 aya düserse seninkide 1 ay sonra gelebilir yani tatlım öle bi ihtimal var benim bildiğim kadarıyla heyecanlanma kız bebişe bişi olmasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoş geldin tatlım benim kız daha belli değil anaaa durun sakin delikafadulden
kızlar ciddi mi kısaldı mı askerl,k bak şimdi yüreğime inecekkkk yaa doru söley,nnnn eyvahedigeldismile
arkadaşım kısa dönem askerlik topiğine düşüncemi zaten yazmıştım ben.
benim kısa dönem uzun dönem ile ilgili değil derdim lakin uzun dönem askerlik yapan sevdiklerimizi sanki bir işe yaramazmış gibi lanse etmeleri beni üzen konu.
biz burda birbirimizi yesekte ne desekte ancak birbirimizi kırmakla kalırız yerimseniben
sonuçta hepimiz aynı amaç için sabrediyoruz tez vakit sağsalim kavuşmak.
canım şimdi face de de arastrıma yaptım herkes düştü dıyor vallla komutanlar ole demısss yanı enınde sonunda düşcekmıs zaten
kız az önce biri yazmış kağıtlar fln dağıtılmış dieeee kızım yüreğimemi indirceksiniz bnm yhaa eyvahedigeldismile
fatmagül'ün suçu ne içimi şişirdi reklamdan önceki sahneleriyle :1shok:
off ne pislik herifler onlar öyle kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?