Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yeni yeni asker kısçeleri gelmiş hoşgelmişler....

ama benim tanıdığım kismecik yok yahu büşşşş meggg Fatmagülün suçunu boşverin beeee dönün burayaaa

tanısalım mehserrimmm serabımzemuszemus
nikimide degistim tanısırız bizde yenilerle ben superiisi yawrusum

Kısa dönemleri de uzatıcak mı peki bu tek tip askerlik ? Şuan benim askerde kısa dönem askerlik yapan kocamda mı 9 ay yapıcak yani bunu bilen varmı?

evet 3 ay fazla kalacak yazıyordu bugunkü haberdekafamçokkarıştı
ama inanın net bişey yok sizi etkileyecegini sanmıyorumboshayallersmile
ama sizde takdir edersiniz ki sizi tenzih ederek yazıyorum 126 diyerek körlük yapar gibi üzülmeleri benden 5 ay sonra gidiyor askeri ve o teskre aldıktan 2 ay sonra ben alıyorum
tabiki muhabeti olması hoş degil ama insanın sinirleri yıpranıyor...
sizinde hamile halinizle 5 ay beklemenizin ne kadar üzücü oldugunuda biz anlayamayız:hulyapuyorumnanaktan

Msn kullanmıyorum canım sadece bu siteye giriyorum nette bide bazı araştırmalar yapmak için o kadar. ama sanırım artık burayada girmicem. Yoksa bebeğime bişi olucak

tatlım benim sakın ol kiminle sen tartıstın bune canım böle hpimiz asker yolu bekliyoruz bunun uzunun kısasımı var yani ne sacma sacma polimiğe giriyosun sen yaa hamilesin bırak kim ne derse desin aaaaaaaaaaa ayıp ediyorlar yani yok biz daha cok bekledik yok bizimki daha zor böle sacma sacma kıyaslamalara girmesin kimse lütfen hepimiz burda güzelce konusmak zaman gecirmek için girerken böle birbirimizi anlıcak yerine yardımcı olucamıza daha cok yıpratırız böle gereksiz tartısmalarla boşver sen yaa hamilesin zaten üzme tatlı canını bidada seteye girmicem diye bişey yok gereken insanlarla muhattap olmazsın canını sıkmazsın olur biter yani

Nası hemen yollarlar kııızzzz Dur heyecanlandırma beniiii 4 ayı var dahaa Şuan uzun yapanlarınki kısalıcak ama dimiii ? Neden kısaları etkilemiyor o zman emin misin canımm ?

valla tatlım vedatlada biz konustuk önceden kısa dönem olmasını dört gözle bekliyordu cünkü erken gelicem diyordu erken yollarlarmıs yani 12 ay yapan dolduran herkezi yollucaklarmıs diye sölüyordu ben onun yalancısıyım gerci bizimki geldi ama eger 12 aya düserse seninkide 1 ay sonra gelebilir yani tatlım öle bi ihtimal var benim bildiğim kadarıyla heyecanlanma kız bebişe bişi olmasın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ERKEN TERHiS
"Tek tip" askerlik, kısa ve uzun dönemi ortadan kaldıracak. Yasa çıkarsa herkes 9 ay askerlik yapacak. Uzun dönem yapanların süreleri 15 aydan 9 aya inecek. Ancak 6 ay olarak görev yapan üniversite mezunları 3 ay daha kışlada kalacak. Yedek subaylar ise görevlerine devam edecek. Yasa çıkar çıkmaz, yüzlerce asker de erken terhis olacak.

Evet cevabını bekliyorum ? Yanlış anlamış olmamak için tekrardan soruyorum ama düşündüğüm şeyse gene aynı muhabbetse forumda bikaç kişinin kalbini kırıcam üzülerek. Evet PİSSY?

arkadaşım kısa dönem askerlik topiğine düşüncemi zaten yazmıştım ben.
benim kısa dönem uzun dönem ile ilgili değil derdim lakin uzun dönem askerlik yapan sevdiklerimizi sanki bir işe yaramazmış gibi lanse etmeleri beni üzen konu.
biz burda birbirimizi yesekte ne desekte ancak birbirimizi kırmakla kalırız yerimseniben

sonuçta hepimiz aynı amaç için sabrediyoruz tez vakit sağsalim kavuşmak.

Yawruşum benimki kısa dönem ama biliosun dimi daha 1 ay oldu gideli yani 1 ay sonra bırakırlarsa 2 ay askerlik yapmış olucak

Ne demek ya kısa dönem askerleri bi işe yaramaz gibi lanse etmek. kim demişse çok ayıp etmiş ! Askerlerimiz başımızın TACI ! GURURUMUZZ ! Heleki uzun dönem yapanlar.. Kimse sevdiğinin askerde oluşunun altına sığınıp gerginim diyerek kalp kırmasın lütfen. Sende girme o topiğe kalıver burda ne arıosun oralarda

canım şimdi face de de arastrıma yaptım herkes düştü dıyor vallla komutanlar ole demısss yanı enınde sonunda düşcekmıs zaten

tmm eninde sonun da düşecek ama bu 2 yıl sonra da olabilir yani bu yüzden bu kadar heveslnmeyelim bu sabah dinledim ben haberler de daha tasarı bile oluşmamış ondan şok oldum yha zatennn eyvahedigeldismile

kız az önce biri yazmış kağıtlar fln dağıtılmış dieeee kızım yüreğimemi indirceksiniz bnm yhaa eyvahedigeldismile

angelgozdem esas sen benim yüreğime indircen. Kim söyledi. Ah öyle bişey olsaaa

fatmagül'ün suçu ne içimi şişirdi reklamdan önceki sahneleriyle :1shok:
off ne pislik herifler onlar öyle kötükedihüso

Aynen yaaa burda olsalar hepsini öldürebelirdim :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…