- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.741
ERKEN TERHiS
"Tek tip" askerlik, kısa ve uzun dönemi ortadan kaldıracak. Yasa çıkarsa herkes 9 ay askerlik yapacak. Uzun dönem yapanların süreleri 15 aydan 9 aya inecek. Ancak 6 ay olarak görev yapan üniversite mezunları 3 ay daha kışlada kalacak. Yedek subaylar ise görevlerine devam edecek. Yasa çıkar çıkmaz, yüzlerce asker de erken terhis olacak.
Ne demek ya kısa dönem askerleri bi işe yaramaz gibi lanse etmek. kim demişse çok ayıp etmiş ! Askerlerimiz başımızın TACI ! GURURUMUZZ ! Heleki uzun dönem yapanlar.. Kimse sevdiğinin askerde oluşunun altına sığınıp gerginim diyerek kalp kırmasın lütfen. Sende girme o topiğe kalıver burda ne arıosun oralarda
Of ölücem galibaaaaaaa
Kızlar edindiğim bilgileree göre tüm silah altındakı askerlerı tek tip askerlık vuruyormus..kısa dönemler geç gelıcekmıs,uzun dönemler kısa geleceği için bu eşitliğide burda tek tip tutmak için yani..Evet bizim ıcın ınanılmaz harıka guzel bır haber fakat kısa dönemleri çok ıyı anlıyruz cdden üzücü bı haber,ama daha kesın bırsey yok fakat sanıırım tek tip olucak bu sefer cunku bayadır yıllardır gundem de..ekım ayın da hersey anlaşılır..
[Isevgilim_benim kullanıcısından alıntı
kizlar merhabalar 1 dk once askimla konustum yerine yerlesmis cok rahatmis askerlik kesin dustu dedi kizlar kagit dagitmislar onlara kesin dustu ama 12 ayami 9 ayami bilmiom dedi cok sevindimmmmmmmmmm ben iciniz rahat olsun kesin dusmus ole dedi benim cikmam lazim misafir var aksam girince ayrintili
][/I]
işte böle yazömış bu arkadas ondan yüreğime iniodu yaa =/
Çok merak eddımmm mervişşşşşşşşş çabuk gel yaa
Ay artık olcaksa olsun olmıycaksada insanları boşuna umutlandırmasınlar yaa.
Çok sinir oluyorummmm alsanaalsanasmile
Fatma Gül'ün Suçu Gece tek başına tenha yerlere gitmesiymiş kızlaar =)))
ne fatmagülmüs bakalım daha ne sucları vareyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Ayneen yaa ne dizi olmuş ama kafamçokkarıştı
cnm kesin bi bilgi edinirsen bana özleden mutlaka yaz olur muuuu
aynen tutar bence:ecrin_bebek: mehserin dedigi gibi kimse yok ya teskereden sonra biz ne olacaz acep büşümolumunekankayizsmile
aynen tutar bence:ecrin_bebek: mehserin dedigi gibi kimse yok ya teskereden sonra biz ne olacaz acep büşümolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?