Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Of ölücem galibaaaaaaa

işte ben bu duruma üzülüyorum ondan sinirlendim.
girmiyim artık bencede kaydirigubbakcemile3

sende sakin ol henüz kesinleşmiş bişey yok askerlikle ilgili. bebiş aman Allah korusun :Saruboceq:

Kızlar edindiğim bilgileree göre tüm silah altındakı askerlerı tek tip askerlık vuruyormus..kısa dönemler geç gelıcekmıs,uzun dönemler kısa geleceği için bu eşitliğide burda tek tip tutmak için yani..Evet bizim ıcın ınanılmaz harıka guzel bır haber fakat kısa dönemleri çok ıyı anlıyruz cdden üzücü bı haber,ama daha kesın bırsey yok fakat sanıırım tek tip olucak bu sefer cunku bayadır yıllardır gundem de..ekım ayın da hersey anlaşılır..

[Isevgilim_benim kullanıcısından alıntı
kizlar merhabalar 1 dk once askimla konustum yerine yerlesmis cok rahatmis askerlik kesin dustu dedi kizlar kagit dagitmislar onlara kesin dustu ama 12 ayami 9 ayami bilmiom dedi cok sevindimmmmmmmmmm ben iciniz rahat olsun kesin dusmus ole dedi benim cikmam lazim misafir var aksam girince ayrintili
][/I]

işte böle yazömış bu arkadas ondan yüreğime iniodu yaa =/

Of ölücem galibaaaaaaa

pufidiğm üzülme nolur ya.vala mutlu mu olyum üzüluyum mu karar veremıorum buraya sevncımı paylaşıorum cunku daha dun teslım oldu az cok ne durumda oldumu düşünebılrsın fakat sıızn ıcın ıyı olmdı tabııkı bırden gec gelmelerı ama dur bakalım belkıde bellı olmaz cnm ya.

Ay artık olcaksa olsun olmıycaksada insanları boşuna umutlandırmasınlar yaa.
Çok sinir oluyorummmm alsanaalsanasmile

Çok merak eddımmm mervişşşşşşşşş çabuk gel yaa

canlar üzülmeyin kısa dönemler şuan yapanlar yani uzama gibi durumu olmaz çünkü lehine durum söz konusu.o yasa onalrı etkilemez yani 9 aya çıksa bile teskere tarihi bittiği gün çıkar .ama bu kısalma durumu 15 ay için alehlerine olduğu için tümü için şafak kısalacak .kısa dönnem olarak 9 ay yasası çıktığı günden sonra kısa olarak askere gidecekleri etkiler.umarım anlatabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…