- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.941
tatlım bitki çayım vardı form özellikli ama yinede onu içiyorumm saol cnmbu arada siyahincim geçmiş olsun sakinleştirici etkisi olan bitki çaylarını önerebilirim senin için iyi oluyor böyle zamanlarda sıcak sıcak
günaydın fıstıklarrr opuyorumnanaktan nasılsınızz
amin inşallah tatlım
günaydın tatlım iyidir sen nasılsın
ben bititricem ama burda sizlerle sizin şafakalrıda yicez tatlım
yebgecim hoşgeldin nasılsın
ben bititricem ama burda sizlerle sizin şafakalrıda yicez tatlım
yebgecim hoşgeldin nasılsın
haftanın son gününden hepinize güüünaaayyyddddıııınnnnn zemuszemus
yarın askerimin ilk çarşı izni olacak çok heyecanlıyım opuyorumnanaktan
şafak:24
başka yok:teytey:
Günaydın canımm.. opuyorumnanaktan
Oh ne güzel internette görüşürsünüz artık bol bolkaydirigubbakcemile2
günaydın tatlım yarın bol bol konuşursunuz
:lepi::lepi::lepi:
günaydın tatlımm hoşgeldinn
ohh hasret gider sevdiğinlee
kızlarrrr dün teslim oldu benım askım da yaa cok zormus alısamıorum bi türlü aksam 1-2 dk aradı da rahatladım.sabahtan beri arıyacak die bekliyorum
Kızçelerrr kurabiye taifi peşindeyim bugüne kadar hiç yapmadım ilk defa aşkım için yapçam ohaoldumsmile
koyabıldım mı kızlar fotooooooooalkisalkisalkis
Aramıza ne kadar çok yeniler katılmış, Hepinizee hoşgeldinizz kızlarr... opuyorumnanaktan
Sizler adına çok seviniyorum çünkü büyük ihtimal askerlik 9'aya düşücek, inşallah bizede
denk gelirr..
Yaa kızlar şimdi benmkiyle konuşuyodumm.. Diokii ilk defa bu kadar kesin
konuşuyo komutanlar en geç 20 Ekime kadar düşücekmişşş zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus İnşallah olurda gelirler yaa alkisalkisalkis
nişanlımın orda ki komutanlarda düşeceğini söylüyorlarmış ama bakalım ben inanamıyorum pek.hayırlısı olsun tabi gönlüm en kısa sürede sağsalim bitirip gelmesinde.
Mehtap 8.
"Ayrılık kadar acıdır tekrar görüşmek yeniden ayrılacağını bilerek"...
Yeter artık dönmemecesine gelsinler dayanamıyorum gözümde yaş kurudu yeter ...
ay evt yaaa izleyemedim içim şişti ağlattı beni akşam akşam mafoldumbenfatmagül'ün suçu ne içimi şişirdi reklamdan önceki sahneleriyle :1shok:
off ne pislik herifler onlar öyle kötükedihüso
Günaydınn flowerb+
Gördüm seniii sempatiksalakcinni
günaydın kızlar:)
günaydın kızlar
şafak 339
mehtap 96
günaydın fıstıklarrr opuyorumnanaktan nasılsınızz
şafak:24
başka yok:teytey:
opuyorumnanaktan pazartesi günü bende görcem aşkımı kaydirigubbakcemile2hoşbuldum siyah_inc'm inşallah kameradan bol bol göreceğiz birbirimizi :lepi:
süper bi fikir.. yardımcı olabilirim istedigin konuda, pasta&kurabiye yapımı konsuunda ustayımdır ayıptır sölemesi
QUOTE]
valla süper olur tatlımm netten bir tarif buldum fotosunuda gösterdim dün kızlara onu yapmayı düşünüyorum ama söylemek istediğin pratik bilgi ekleme olursa seve seve dinlerimm sempatiksalakcinni
opuyorumnanaktan pazartesi günü bende görcem aşkımı kaydirigubbakcemile2
süper bi fikir.. yardımcı olabilirim istedigin konuda, pasta&kurabiye yapımı konsuunda ustayımdır ayıptır sölemesi
QUOTE]
valla süper olur tatlımm netten bir tarif buldum fotosunuda gösterdim dün kızlara onu yapmayı düşünüyorum ama söylemek istediğin pratik bilgi ekleme olursa seve seve dinlerimm sempatiksalakcinni
dr.oetker'in kutuda şekerleri var gördün mü hiç? büyük marketlerde satılıyor.. minik tüplerde sıvı, gıda boyası, kırmızı-beyaz-sarı-yeşil olması lazım renkleri.. ben onlarla yeğenimin doğumgününde kurabiye yaptım.. istersen büyük marketlere bi bak.. süpe roluyor.. donuyor o renk renk süper görünüyor.. kalplerin üzerini süsleyebilirsin... resim eklemeyi öğrenebilrisem eklerim bak ..
dr.oetker'in kutuda şekerleri var gördün mü hiç? büyük marketlerde satılıyor.. minik tüplerde sıvı, gıda boyası, kırmızı-beyaz-sarı-yeşil olması lazım renkleri.. ben onlarla yeğenimin doğumgününde kurabiye yaptım.. istersen büyük marketlere bi bak.. süpe roluyor.. donuyor o renk renk süper görünüyor.. kalplerin üzerini süsleyebilirsin... resim eklemeyi öğrenebilrisem eklerim bak ..
floweb, hoşgeldin cicim olumunekankayizsmile
selam canıım hoşbulduk, naber nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?