Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

veeee beşiktaşşşımm ilk maçındaaaa galippp:lepi:sevinmekte çok haklıyızzz beşiktaşlıyızzzzz!!!selam hatunlar ben geldima.s.allahım askerlik düşsee ekimde bile çıksaa aşkımın bir günü bile kalsssa terhis olucakmışşşş..

hoşgeldin devremm
benim aşkımda bjk li benide bjk li yapmak için büyük çaba sarfedio bu sene için iddiaya girdik bjk şampiyon olursa geçiyorum neyseki kardeş takım sorun yokk

hoşgeldin devremm
benim aşkımda bjk li benide bjk li yapmak için büyük çaba sarfedio bu sene için iddiaya girdik bjk şampiyon olursa geçiyorum neyseki kardeş takım sorun yokk
hoşbulduk canımmm benim aşkım tslii biz hangisinin maçı olursa onu desteklioruzz bana ts forması da almışş ben evde giyerim bazennn ama sonuna kadar beşiktaş tabiiturkbayragi
bu aradaaaa şafağımızzzz da 47turkbayragimardin kapı şen olurrrrrr:teytey::dance:ay bgn çok mutluyummmmm

Siyah_inciim :sm_cool::sm_cool: kiz daha ben fikrimi sabitle$tiremeden
sen benden önce davrandin her$eyi hazir etmi$in bile delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…