- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.901
kurabiyeleri de bekliyoruzz acıktım mı ne :)
tatlım harika bunlar yaaaaaaaa
hoşgeldin devremmveeee beşiktaşşşımm ilk maçındaaaa galippp:lepi:sevinmekte çok haklıyızzz beşiktaşlıyızzzzz!!!selam hatunlar ben geldima.s.allahım askerlik düşsee ekimde bile çıksaa aşkımın bir günü bile kalsssa terhis olucakmışşşş..
hoşbulduk canımmm benim aşkım tslii biz hangisinin maçı olursa onu desteklioruzz bana ts forması da almışş ben evde giyerim bazennn ama sonuna kadar beşiktaş tabiiturkbayragihoşgeldin devremm
benim aşkımda bjk li benide bjk li yapmak için büyük çaba sarfedio bu sene için iddiaya girdik bjk şampiyon olursa geçiyorumneyseki kardeş takım sorun yokk
hoşbulduk canımmm benim aşkım tslii biz hangisinin maçı olursa onu desteklioruzz bana ts forması da almışş ben evde giyerim bazennn ama sonuna kadar beşiktaş tabiiturkbayragi
bu aradaaaa şafağımızzzz da 47turkbayragimardin kapı şen olurrrrrr:teytey::dance:ay bgn çok mutluyummmmm
allah daha mutlu etsin kız D:
amin kızlaarrr.devrem geçmişe de baktım sende de ne maharetler varmış hanii bize de yaparmısınnnolumunekankayizsmile
amin kızlaarrr.devrem geçmişe de baktım sende de ne maharetler varmış hanii bize de yaparmısınnnolumunekankayizsmile
Kızlarr bugün sözünü ettiğim kurabiyeler için alelacele bi kutu hazırladım daha doğrusu hazırlamaya çalıştım.. çok güzel titiz bişi olmadı.. ama yinede sizede göstermek istedim :kedi:
caniiimmm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?