- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.921
kusuummmmm ben özlemeye basladım yoklugunu hsetmeye basladım offfffffffffmafoldumben
ah canim benim olumunekankayizsmile bu günlerde gecicek inan
insan zamanla yokluguna bile ali$iyo, veya ali$mak zorunda kaliyor boshayallersmile
Siyah_inciim :sm_cool::sm_cool: kiz daha ben fikrimi sabitle$tiremeden
sen benden önce davrandin her$eyi hazir etmi$in bile delikafaduldendelikafadulden
günaydın kızlar:)
günaydın canım hoşgeldinn
hoşbulduk canım nasılsın
günaydın kızlar
şafak 339
mehtap 96
pek iyi değilim tatlım yaa
sancılı günlerimdeyim 4 te bi uyandım 5 e kadar uyuyamadım kıvrandım durdum.. sabahta geç kalmışım işe.
Şimdide bu ağrıyla bugün nasıl geçer diye düşünüyorum işte..
Sen nasılsın ?
günaydın tatlımm
oo mehtap tasayıyoruz ne güzel
ahh canım bilirim çok kötü ama ağrı kesici al sıcak şeyler ye ,iç
bende geçen hafta öyleydim işe geldim izin aldıydım mide bulantısı kasık ağrılar mahvetti beni yolda bayıldım,çıkardım hep o kadar kötü olduydum evde uyuyamamıştım sancıdan
eve gittiğinde veya iş yerinde yapabiliyorsan sıcak bişey ağrıyan kısmına o geçiriyor ve bişey daha sıcak suyun içine koyabildiğin kadar bal koy çok tatlı olsun onu iç geçiyor canım ağrısı
bende iyiyim çok şükür bu haftada bitti diye pek mutluyum.:)
hoşgeldin bluecim nasılsın maşallah şafağına canım
saol canımm balı pek sevmem ama sıcak şeyler içeyim bari.. midem bulanıo yaa önce bişeyler yemem lazım. :bbo:ahh canım bilirim çok kötü ama ağrı kesici al sıcak şeyler ye ,iç
bende geçen hafta öyleydim işe geldim izin aldıydım mide bulantısı kasık ağrılar mahvetti beni yolda bayıldım,çıkardım hep o kadar kötü olduydum evde uyuyamamıştım sancıdan
eve gittiğinde veya iş yerinde yapabiliyorsan sıcak bişey ağrıyan kısmına o geçiriyor ve bişey daha sıcak suyun içine koyabildiğin kadar bal koy çok tatlı olsun onu iç geçiyor canım ağrısı
bende iyiyim çok şükür bu haftada bitti diye pek mutluyum.:)
öyle tatlım kısmetse aralık 25 te yanımda olacak sevdiçeğim
saol canımm balı pek sevmem ama sıcak şeyler içeyim bari.. midem bulanıo yaa önce bişeyler yemem lazım. :bbo:
ohhh ne güzel tatlım yaa o zmana kadar alcaz teskereyi ama bırakmam yine sizii opuyorumnanaktan
iyiyim tatlım sen nasılsın senin şafağın hepimizden güzel maşşallahdeğmesin
saol canımm balı pek sevmem ama sıcak şeyler içeyim bari.. midem bulanıo yaa önce bişeyler yemem lazım. :bbo:
ohhh ne güzel tatlım yaa o zmana kadar alcaz teskereyi ama bırakmam yine sizii opuyorumnanaktan
günaydın fıstıklarrr opuyorumnanaktan nasılsınızz
bende iyiyim çok şükür 1 hafta daha bitti diye seviniyorum :)saol canım darısı başınıza
hımm bende sevmem ama malesef böle bir durumda içiyorumaç kalma canım bişeyler yiyiver hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?