- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.121
Betüşş çğlr roketatarcıymıssssssssseyvahedigeldismile 2.taburmus.Senınkı refize olmşmuydu yanı hc bı saglk problemı varmydııı
Gören hemen cevap versın kızlar lutfennnnnn .Acemılık 75 gun ne zaman yemıne gelıcekkkkkkkkk??
Günler gecmez burda sensiz
Asker yolu bu caresiz
Hayallerimiz gelecegimiz
Dön gel artik tek erimiz
Gittigin gün unutulmaz
Hasretine dayanilmaz
Gözyaslarim artik akmaz
Sesin cinlar kulaklarimda
bekliyorum cabuk dön gel
Bu can sadece sana titrer
Özlüyorum elimde degil
mafoldumbenmafoldumben dayanamiyorum artik ...
7-8 gün oluyo en son konu$ali , o da msnde mafoldumben
sesini duymayali o kadar cok oluyoki .. belki 5 hafta belki 6 hatta belki 7
mafoldumben yapamiyorum kizlar ben artik hic bi haber alamadan tek tarafli bekleyemiyorum
nolur dua edin bana noluur , en hayirlisi neyse bir an önce olsun mafoldumbenmafoldumben son zamanda hic iyi degilim artik
Kıyamam ben sana cnm benım,üzülme dıorum ama tabı benm dememlede olmuor tek şey beklıyp msn ye gelmesı ve son sonucu öğrenmek bukadar gun sabretdın ve o gune az kaldı sabır guzelım..
Yemek yıyıp heemen gelcem ladyımmmm sıkma o tatlı canınıopuyorumnanaktan
Ya ladycim çocuğa artık düşüncelerini tam olarak söylesen diyorum.. çünkü böyle bekliyorsun belki oda seni seviyor boşuna böyle acı çekiyorsundur? söyle ben seni sen bilmesende bekliyorum şafak sayıyorum de. ne olucaksa olur yani açıkcası ben dayanamıyorum senin üzülmene belirsizlik yaşamana..
Askerim yıne aradıııııııııııııııııııızemuszemus kızlarrr çok mutlu oldum 2gun önce nasıl aglıodum ya arıyamassa dıyee oysakı 4kez aradı ALLAHIM sana çok şükürrr:Saruboceq::Saruboceq:
Askerim yıne aradıııııııııııııııııııızemuszemus kızlarrr çok mutlu oldum 2gun önce nasıl aglıodum ya arıyamassa dıyee oysakı 4kez aradı ALLAHIM sana çok şükürrr:Saruboceq::Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5:1hug:
bak ne güzel korkulacak gibi değilmiş dimi canm günler geçtikce daha sık arıcak emin ol:1hug:
evet cnm yaaa valla inş öle olur :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?