Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

merhaba kizlar bnm askimda sabah aradi 1 saat oncede aradi konusamadik 1 dk ancak konsustuk sorunlar bitmek bilmedi bi onun sesi gelmedi bi benim gitmedi sonunda cagiriolarmis kapadi 9 bucukdan sora ararim dedi ins ararrrrrr:gitme:
arar canim sen merak etme yerimseniben
benim bildigim ak$amlari daha bi rahat oluyolar ztn daha rahat konu$ursunuz

evet ladyım ya yavas yavas toparlanıom bugun çok aradıya çok mutluyum çok ıyıyıım..Sende bu arada canını sıkmıosun heeeee herşey yoluna grcekkk
canim bak kendini bo$yere mahfettin
biz sana demi$tik zamanla oluyo her$ey degilmi güzelim olumunekankayizsmile
ne güzel arayabiliyo günde bi kac kez
:1hug: sagol canim benim , yarin bi adim atmayi denicem

kızlar iyi akşamlar hepinize,

ya bişey sorcam bizim çamaşır makinası rahmetine kavuştu kaydirigubbakcemile3
sizler hangi marka kullanıyorsun ve memnun musunuz?

aynen ya bide 3 ayda düşücek hic bisey kalmıcak yazılmıs millete bak yaa 15 ay ne demek bekleselerde görseler ya sinir oluyorum suanda biseyler yazmamak icin ölece duruyorumalsanaalsanasmile

aynen ya bide 3 ayda düşücek hic bisey kalmıcak yazılmıs millete bak yaa 15 ay ne demek bekleselerde görseler ya sinir oluyorum suanda biseyler yazmamak icin ölece duruyorumalsanaalsanasmile

evet cnm vallaha yaa 3 ay nasil insin birazda insanda mantik olur yaa valla sinir olmamak elde deil keskem insede bi rahatlayip oyle yazsak yazilarimizi yeni safaklarimizibayanssulusmile

Bende iyiyim canım benimmm lütfen yarın bi adım at, bak pişman olmicaksın çok güzel olucak hatta inanıyorum bennn. Lütfen yap bunu için daha rahat daha mutlu beklersin tatlımmmmmmm güzel haberlerini bekliyoruzz

kızlar iyi akşamlar hepinize,

ya bişey sorcam bizim çamaşır makinası rahmetine kavuştu kaydirigubbakcemile3
sizler hangi marka kullanıyorsun ve memnun musunuz?
iyi aksamlar pissy'm opuyorumnanaktan

evt cnm 9 ceyrek gece bisi yapcaz dedi unuttum ne dediyse anlamadim pekde zaten ondan sonra rahatim ararim demisti ins ararbilmiyorumkismile
dert etme canim aramasi yakin o zaman
ictima felan oluyosa eger , daha sonrasinda aricaktir ,ararim demis yerimseniben

Vallla çokk haklsın cnm,güler geçerm.
valla aynen hee bi yandanda cok komikler ya 5 ay yastalar 3 ay fazla beklemek zor gelir tabidelikafadulden
evet cnm vallaha yaa 3 ay nasil insin birazda insanda mantik olur yaa valla sinir olmamak elde deil keskem insede bi rahatlayip oyle yazsak yazilarimizi yeni safaklarimizibayanssulusmile

aynen mantık neredeeeekaydirigubbakcemileelinde degil harbiden tam sinir ya reelde olucak dalıcaksın:jeyyar: aynen heee ohhh degme keyfimizeee:içelim:

yerimseniben evt cnmmmmmmm aynennnnnnn:dance::icecream:

Bende iyiyim canım benimmm lütfen yarın bi adım at, bak pişman olmicaksın çok güzel olucak hatta inanıyorum bennn. Lütfen yap bunu için daha rahat daha mutlu beklersin tatlımmmmmmm güzel haberlerini bekliyoruzz

ben sizi uzun dönem sanıyordum:kedi:
fakat lütfen yazdıklarıma alınmayın ben sinirimden ve yazılanlardan söylüyorum:2:
yasadıgınız durumuda sizide tenzih ediyorum:tomato:

uffffffffffff kizlar ya bir is bulamadim daha yaaaaaa bu italyada kriz icinde oda bana denk gelir zaten hic dogru durust is yok yaaa calisipda ceyizime bisiler almayi istiorum okadar guzel ev esyalari varki icim gidio valla azar azar hepsinden alirdim calissaydim babamdanda hep isteyemiomki offffff offfffffffklava:

ALLAH iyiligini versin canim opuyorumnanaktan
sizler sayesinde cesaretlendim , yarin artik bu konuda yakla$mayi denicem
in$allah hayirlisiyla güzel haberlerle gelirim de , daha rahat beklerim :Saruboceq:

ictima ne cnm ben hiç bilmiom ole seyleri :kedi:
valla canim ne yalan söyleyim bende bilmiyorum tam olarak :kedi:
ee iki gurbetci , askeriyeden askerlikten uzak büyürsek sonumuz böyle olur :)

Kızlar boşverelımmm yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuzemuszemuszemuszemus keyfımızı kaçırmıyalım bileeeee.amannnn :teytey:
sempatiksalakcinni aynen bide bisey sanacaklar kendilerini

bulursunuz yawrum sıkma canını hem askerin gelincede hal edersinizboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…