- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.141
Evet mehabbetım başlıcam valaa bır de fotomuzu çizdrdm cok gzel bısekılde cerceveletrmem lazım tatlım.evtt sen gönderme aşamasını atlattın artık asker beklemenin zevkli yanlarına bak şimdiden mektuplar yazmaya başlaaklinialirimsmile
kızlar suan sinirden delirebilirim biliyomusunuz?-tatlicadiarzu-
kısa dönemde okudugum bi yazı beni krize soktualsanaalsanasmile
o kadar sinrliyim ki kavga etmemek icin buraya yazıyorumEvet mehabbetım başlıcam valaa bır de fotomuzu çizdrdm cok gzel bısekılde cerceveletrmem lazım tatlım.
noldu perımmmbilmiyorumkismile
o kadar sinrliyim ki kavga etmemek icin buraya yazıyorumklava:
ya bencilligin bu kadarına pesss diyorum pessssskötükedihüso
o kadar sinrliyim ki kavga etmemek icin buraya yazıyorumklava:
ya bencilligin bu kadarına pesss diyorum pessssskötükedihüso
ya konu kısası uzunu degil ya yazılanalra bi bakarmısın son sayfadakilere cok içerledim suandaKız yıne dava neyyyy kısa uzunmu:uhm:
aynen kusum okumamam lazım ama tesadüfen denk geldim bi daha okumucam gösdesimolumunekankayizsmileperim sakın ol okuma şu topikte yazanlarııı :umursamaz:
bende çok sinirlendim ya bişey yazmamak için zor tutuyorum kendimi..
selam canim ho$geldin topigimizin tatli annesi opuyorumnanaktanbusrae, cagla22, Lady_cici, miracle07, ozdenesinbjk, Ozqe_
Selam mİnnoşlar Topiğinizin agresif annesi geldi hehehhe :) Dün bikaç kuzucanın canını sıktıysam özürler dilerimm sizi seviyorummmmm kaderdaşlarımmmmmmmmm
:1hug: cok sagol pufidigim yaLadym neler oluyor bitanem kıyamam ben sana yaaaa! ümidini yitirme canım benim lütfen güçlü oll
sagol özgecim :1hug:cesaretlendiriyosunuz kizlar beniYa ladycim çocuğa artık düşüncelerini tam olarak söylesen diyorum.. çünkü böyle bekliyorsun belki oda seni seviyor boşuna böyle acı çekiyorsundur? söyle ben seni sen bilmesende bekliyorum şafak sayıyorum de. ne olucaksa olur yani açıkcası ben dayanamıyorum senin üzülmene belirsizlik yaşamana..
bilmiyorum canim gururlanir sevinirmi , ama dediginizi yapicamKesinlikle katılıyorum canım sana. Ladym söylersen gerçekten herşey daha farklı olur. O da çok üzülüyordur düşünsene senin onu beklediğini yolunu gözlediğini burda bizimle paylaştıklarını bilse ne kadar mutlu olup gururlanır. İlk konuşmanızda açıkca ifade et herşey yoluna giricek tatlım
sagolun kizlar ya sizde olmasaniz ben napardimlaydimmm hep arkandayım ve arkanda olucazzzzzzzzz
tatlim cok sevindim kaydirigubbakcemile5 bak hic de korktugun gibi cikmadi degilmiAskerim yıne aradıııııııııııııııııııızemuszemus kızlarrr çok mutlu oldum 2gun önce nasıl aglıodum ya arıyamassa dıyee oysakı 4kez aradı ALLAHIM sana çok şükürrr:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba kizlar bnm askimda sabah aradi 1 saat oncede aradi konusamadik 1 dk ancak konsustuk sorunlar bitmek bilmedi bi onun sesi gelmedi bi benim gitmedi sonunda cagiriolarmis kapadi 9 bucukdan sora ararim dedi ins ararrrrrr:gitme:
ya konu kısası uzunu degil ya yazılanalra bi bakarmısın son sayfadakilere cok içerledim suandaklava:
aynen kusum okumamam lazım ama tesadüfen denk geldim bi daha okumucam gösdesimolumunekankayizsmile
selam canim ho$geldin topigimizin tatli annesi opuyorumnanaktan
:1hug: cok sagol pufidigim ya
artik belirsizlige dayanamaz hale geldim , ALLAHim tekrar sabir ve güc verir in$allah :Saruboceq:
sen nasilsin canim
sagol özgecim :1hug:cesaretlendiriyosunuz kizlar beni
yarin bakalim olur da carsiya cikar msn acarsa , konuyu acmaya cali$icam
cok zormu$ böyle belirsizlik yasamak canim , bu kadarini tahmin etmedim
bilmiyorum canim gururlanir sevinirmi , ama dediginizi yapicam
ilk firsatta konuyu acmaya calisicam , en azindan bekledigimi felan belli edicem
sagolun kizlar ya sizde olmasaniz ben napardim
icimi bi sizlere dökebiliyorum , dostum dediklerim bu kadar dinlemiyo beni
bu kadar yardimci olmuyolar , hepinize coook tesekkür ederimopuyorumnanaktan
tatlim cok sevindim kaydirigubbakcemile5 bak hic de korktugun gibi cikmadi degilmi
ne güzel ya gözün aydin tatlm artik hergün bi kac kez konusursun , sende daha iyi olursun :1hug:
Okdum periicim Valla kım ne yazarsa yazsın ne sen ne ben ne de o sonucta kararı bz vermcez takma bıle ya ,amannnnn düşmücek yasms arkds kendı fıkrı saygı dyuyorum benm yada baskasının sözü ile tayıp erdoğan yda meclıs karar wercek degıl ya tatlım.Onların da bizimde hakkımızdan hayırlsı..kavuşalım da saglıcakla..
merhaba kizlar bnm askimda sabah aradi 1 saat oncede aradi konusamadik 1 dk ancak konsustuk sorunlar bitmek bilmedi bi onun sesi gelmedi bi benim gitmedi sonunda cagiriolarmis kapadi 9 bucukdan sora ararim dedi ins ararrrrrr:gitme:
Minnoşlar bende okuduğum kısa dönem topiğini kısa dönem olmama rağmen bende uyuz oldum dayanamadım yazdım hatta. Boşverin biz keyfimize bakalımmmmmm
öyle tabii.. ama en cok 18 den düstü zaten daha ne kadar düsücek denilen mesaja cok pis dalasım var 5 ay uzun geliyo kendilerine offf cinlerim cıktı tepemekötükedihüso
Kusum arar o bırazdan merk edmeeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?