Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evtt sen gönderme aşamasını atlattın artık asker beklemenin zevkli yanlarına bak şimdiden mektuplar yazmaya başlaaklinialirimsmile
Evet mehabbetım başlıcam valaa bır de fotomuzu çizdrdm cok gzel bısekılde cerceveletrmem lazım tatlım.
kızlar suan sinirden delirebilirim biliyomusunuz?-tatlicadiarzu-
kısa dönemde okudugum bi yazı beni krize soktualsanaalsanasmile

noldu perımmmbilmiyorumkismile

selam canim ho$geldin topigimizin tatli annesi opuyorumnanaktan

Ladym neler oluyor bitanem kıyamam ben sana yaaaa! ümidini yitirme canım benim lütfen güçlü oll
:1hug: cok sagol pufidigim ya
artik belirsizlige dayanamaz hale geldim , ALLAHim tekrar sabir ve güc verir in$allah :Saruboceq:
sen nasilsin canim

sagol özgecim :1hug:cesaretlendiriyosunuz kizlar beni
yarin bakalim olur da carsiya cikar msn acarsa , konuyu acmaya cali$icam
cok zormu$ böyle belirsizlik yasamak canim , bu kadarini tahmin etmedim

bilmiyorum canim gururlanir sevinirmi , ama dediginizi yapicam
ilk firsatta konuyu acmaya calisicam , en azindan bekledigimi felan belli edicem

laydimmm hep arkandayım ve arkanda olucazzzzzzzzz
sagolun kizlar ya sizde olmasaniz ben napardim
icimi bi sizlere dökebiliyorum , dostum dediklerim bu kadar dinlemiyo beni
bu kadar yardimci olmuyolar , hepinize coook tesekkür ederimopuyorumnanaktan

tatlim cok sevindim kaydirigubbakcemile5 bak hic de korktugun gibi cikmadi degilmi
ne güzel ya gözün aydin tatlm artik hergün bi kac kez konusursun , sende daha iyi olursun :1hug:

merhaba kizlar bnm askimda sabah aradi 1 saat oncede aradi konusamadik 1 dk ancak konsustuk sorunlar bitmek bilmedi bi onun sesi gelmedi bi benim gitmedi sonunda cagiriolarmis kapadi 9 bucukdan sora ararim dedi ins ararrrrrr:gitme:

ya konu kısası uzunu degil ya yazılanalra bi bakarmısın son sayfadakilere cok içerledim suandaklava:

aynen kusum okumamam lazım ama tesadüfen denk geldim bi daha okumucam gösdesimolumunekankayizsmile

Okdum periicim Valla kım ne yazarsa yazsın ne sen ne ben ne de o sonucta kararı bz vermcez takma bıle ya ,amannnnn düşmücek yasms arkds kendı fıkrı saygı dyuyorum benm yada baskasının sözü ile tayıp erdoğan yda meclıs karar wercek degıl ya tatlım.Onların da bizimde hakkımızdan hayırlsı..kavuşalım da saglıcakla..

kizlar bende baktim kisa donem topigine bakmayin siz orayasempatiksalakcinni evt cok cikti boyle konusmalar dusucek askerlik die ama bukadarda kesin olmadi hep baskalari soyledi dusucek die ama simdi genelkurbayin kendisi soyledi isin icine erdogan girdi ve meclise kadar gidio nezaman boyle ilerleme olmustuki hep dusucek die haber cikti 2 gunde unutuldu ama simdi gunlerdir bu konu uzerinde yogunlasma mutlaka bisi cikicak 9 aya inmesede 12 aya kesin inicek gorunde bakin fazla surucegini sanmam cunku cok israrci bizim devletimiz fazla ugrasmadan duserse aninda dusururlerolumunekankayizsmilezemuszemus

evet ladyım ya yavas yavas toparlanıom bugun çok aradıya çok mutluyum çok ıyıyıım..Sende bu arada canını sıkmıosun heeeee herşey yoluna grcekkk

öyle tabii.. ama en cok 18 den düstü zaten daha ne kadar düsücek denilen mesaja cok pis dalasım var 5 ay uzun geliyo kendilerine offf cinlerim cıktı tepemekötükedihüso

Mrb kızlar bizimde 119 gün kaldı usta birliğine geçti bugün hayırlısıyla.
Ordu İl Jandarma 335. kd Jandarma Komutanlığı.
Herkese hayırlı teskereler diliyorum:)

öyle tabii.. ama en cok 18 den düstü zaten daha ne kadar düsücek denilen mesaja cok pis dalasım var 5 ay uzun geliyo kendilerine offf cinlerim cıktı tepemekötükedihüso

evet cnm cok haklisin valla onlar 5 aya dayanamio biz 15 aya dayanioz resmen haksizlik bu herkes okumadi die bisi yokya okuyamayanlar durumu olmayanlar durumu olupta okuyamayanlarda var mutlaka onlar okudu die boyle bisi olurmu 9 ay herkes icin cok ideal bence esitlik olur en azindan hak yenilmez ins duser cok ama cok dua ediorum valla mutlaka duserrrrrrr hem onlarin hayalleri varsa bizim de hayallerimiz var 5 ay neki gelir gecer hemen zaten acemilikten yirtiliolar askerligi kac ay yapiolar sanki alismadan bitio askerliklerilülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…