- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.301
Şu an İzmirde yapmıyor , acemiliği narlıderedeydi şimdi Malatyada . Şafağımız 35 gün ondan İzmir dedim, ayrıca İzmiri çok severim....kaydirigubbakcemile2
güzeller ben kaçar, yarın hem çalışıcam, hem askerimin ilk çarşı izni var nette görüşeceğiz inşallah aklinialirimsmile hemde misafir gelicek :1ninca: kek felan yapıcam sabahtan anneme yardım edicem.
hepinize iyi akşamlar
kovalasın sizi tavşanlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
ii geceler pisssym opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangüzeller ben kaçar, yarın hem çalışıcam, hem askerimin ilk çarşı izni var nette görüşeceğiz inşallah aklinialirimsmile hemde misafir gelicek :1ninca: kek felan yapıcam sabahtan anneme yardım edicem.
hepinize iyi akşamlar
kovalasın sizi tavşanlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
sabretcem cnm tabıkı ama gönül isterdıkı daha rahat bır yerde olsun..cnm yapma böle aşkın için sabret mrk etme bu günlerde geçicek aşkımız için dayanıcam de gelicek çok mutlu olcaz die düşün hep güzel düşün ii olasınolumunekankayizsmile:1hug:
Bana zaten vurmicak ben size söyüyorum canım benmmmmm
Tatilde zamanlar hiç geçmez , aklına bir şey gelir telefon edip diyemezsin zoruna gider yüz yüze ancak hafta sonu çarşı izinlerinde msnden görüşürsün ama işe ya da okula başlayınca yoğun tempoya girince insan alışıyor, sabretmeyi öğreniyor . Ben çok şanslıydım askerliği boyunca yanına arada sırada gidebildim... Eğer imkanınız varsa yemin törenine gidin çok güzel oluyor insan gurulanıyor sanki tanıdığınız sevdiğiniz insan gitmiş yeriner yine sevdiğiniz ama bu sefer gururla baktığınız omuzları dimdik bir insan geliyor .İnsan bir garip oluyor o da kendini farklı hissediyor.
Bence biz de, onlarda çok şanslı ,her ilişki askerlikte yürümez , onlarla ve kendimizle ne kadar gurur duysak az...
ve herkese iyi geceler şafağınız tez gelsin alkisalkisalkis
slm kızlar ben meral benım erkek arkadasımda uc gun önce gıttı gunler gecmıyo
28 gün sonra bende yemin törenine gitcem kızlarturkbayragi
safak daha 457 :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?