Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

güzeller ben kaçar, yarın hem çalışıcam, hem askerimin ilk çarşı izni var nette görüşeceğiz inşallah aklinialirimsmile hemde misafir gelicek :1ninca: kek felan yapıcam sabahtan anneme yardım edicem.

hepinize iyi akşamlar
kovalasın sizi tavşanlar
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

güle güle cnmkaydirigubbakcemile3

ii geceler pisssym opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm yapma böle aşkın için sabret mrk etme bu günlerde geçicek aşkımız için dayanıcam de gelicek çok mutlu olcaz die düşün hep güzel düşün ii olasınolumunekankayizsmile:1hug:
sabretcem cnm tabıkı ama gönül isterdıkı daha rahat bır yerde olsun..
Bana zaten vurmicak ben size söyüyorum canım benmmmmm

cnm hanı gec terhıs olur dıe duusnuosan dıe dedım

Tatilde zamanlar hiç geçmez , aklına bir şey gelir telefon edip diyemezsin zoruna gider yüz yüze ancak hafta sonu çarşı izinlerinde msnden görüşürsün ama işe ya da okula başlayınca yoğun tempoya girince insan alışıyor, sabretmeyi öğreniyor . Ben çok şanslıydım askerliği boyunca yanına arada sırada gidebildim... Eğer imkanınız varsa yemin törenine gidin çok güzel oluyor insan gurulanıyor sanki tanıdığınız sevdiğiniz insan gitmiş yeriner yine sevdiğiniz ama bu sefer gururla baktığınız omuzları dimdik bir insan geliyor .İnsan bir garip oluyor o da kendini farklı hissediyor.
Bence biz de, onlarda çok şanslı ,her ilişki askerlikte yürümez , onlarla ve kendimizle ne kadar gurur duysak az...
ve herkese iyi geceler şafağınız tez gelsin alkisalkisalkis

Evet cnm ne guzel yazmşsınn ben gıdıcem ALLAHIN iznıyle 1 ay sonra.. Orda gözyaşlarıma hakım olamycam sanırım..

slm kızlar ben meral benım erkek arkadasımda uc gun önce gıttı gunler gecmıyo

selam canımmopuyorumnanaktan

Allah kavuştursun aşkına inşallah..:Saruboceq:
su gibi geçsin zaman inşallahh hepiniz için canlar..:Saruboceq:
beklemek,deli gibi özlemek, ne zor biliyorum,hemde çook iyi biliyorum:hulya:
sizler de benim gibi alın aşklarınızı gittikleri yerden inşallahhturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…