- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.341
ho$buldum incimm:1hug:
tamam canim yinede cok sagol a.s., belki benimkide cikmi$tir da nete gelmemi$tir
Hayirli günler Grimsi'cim ho$geldinopuyorumnanaktanHayırlı günler kızlaaarr=)
tamam büsracim anladim canim cok tesekkür ederim opuyorumnanaktanÇarşı izinler genelde hafta sonu olur, dilekçe falan verirsen haftaiçi de çıkabiliyorsun
tabi yerine göre bu durum değişiyodur... C.artesi çıktıysan, bir daha ki hafta pazar çıkarsın
bu böle döner gider, tabi isteyen çıkmayada bilir.. Mesela benmki her hafta çıkmıyo artık
bulunduğu yerde bişey yok.. Tüm gün yapıca bişey bulamıolar maalsf
naber kızlar... dayanamadım yazdım bende malum yere
iste elinde olmadan sinirleniyorsunherkesin keyifler iyimi?
Kimselerr yokmu yahuuuuunaniknanikŞeniz
Okudum perimm yazdıklarını alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tatliim bu süper haber ama daha tam %100 belli olmadan sevinmeyelimBi arkadaşın askeriiiiiiine komutanı Hazırlansın 89/3 ve 89/4 ler 30-31 ekımde terhis oluyorlar demişşşhihoyyyt tebligatla gelmişşşşş bütün tugaylara gönderılıormus yavas yavasss.Tabi 90tertiplerrrrde öyle.ALLAHIM bu iş oluyo gbı :sm_cool::sm_cool:
merhaba fides'cim opuyorumnanaktan , buyur canim elimizden geldiginde yardmci olurzmerhaba kızlar sizlere bi şey danışcam beni en iyi siz anlarsınız
merhaba kızlar sizlere bi şey danışcam beni en iyi siz anlarsınız
tatliim bu süper haber ama daha tam %100 belli olmadan sevinmeyelim
kursagimizda kalcak gibi kafamçokkarıştı cup diye icimize oturur valla
merhaba fides'cim opuyorumnanaktan , buyur canim elimizden geldiginde yardmci olurz
çağlaaaaa ya hevesimiz kursagımızda kalmasınnn yaaa:a015:
hoşbulduk canım sağolhg cnmopuyorumnanaktan tabıkı danışş yardm ederz
iyiyim canım sen nasılsın? dönmüşsün geri aramıza. gerçi ben pek uğramıyorum buralara. buraya girdikçe özlemim artıyo diye...fidesim ne oldu nasılsın bakayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?