Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ho$buldum incimm:1hug:
tamam canim yinede cok sagol a.s., belki benimkide cikmi$tir da nete gelmemi$tir

Çarşı izinler genelde hafta sonu olur, dilekçe falan verirsen haftaiçi de çıkabiliyorsun
tabi yerine göre bu durum değişiyodur... C.artesi çıktıysan, bir daha ki hafta pazar çıkarsın
bu böle döner gider, tabi isteyen çıkmayada bilir.. Mesela benmki her hafta çıkmıyo artık
bulunduğu yerde bişey yok.. Tüm gün yapıca bişey bulamıolar maalsf

Hayırlı günler kızlaaarr=)
Hayirli günler Grimsi'cim ho$geldinopuyorumnanaktan

tamam büsracim anladim canim cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan

Bi arkadaşın askeriiiiiiine komutanı Hazırlansın 89/3 ve 89/4 ler 30-31 ekımde terhis oluyorlar demişşşhihoyyyt tebligatla gelmişşşşş bütün tugaylara gönderılıormus yavas yavasss.Tabi 90tertiplerrrrde öyle.ALLAHIM bu iş oluyo gbı :sm_cool::sm_cool:

tatliim bu süper haber ama daha tam %100 belli olmadan sevinmeyelim
kursagimizda kalcak gibi kafamçokkarıştı cup diye icimize oturur valla

merhaba kızlar sizlere bi şey danışcam beni en iyi siz anlarsınız
merhaba fides'cim opuyorumnanaktan , buyur canim elimizden geldiginde yardmci olurz

tatliim bu süper haber ama daha tam %100 belli olmadan sevinmeyelim
kursagimizda kalcak gibi kafamçokkarıştı cup diye icimize oturur valla

merhaba fides'cim opuyorumnanaktan , buyur canim elimizden geldiginde yardmci olurz

evet ladyımm ciicimmm:1hug: haklısın valla ama baksana hep olumlu inş YARABBIM..

bizim işte son 5 ayımız kaldı. bu güne kadar da askerim şööyle bi düzenli bi şekilde beni aradığı yok diyebilirim. acemilik döneminde zorluk çektik çoook yoğun oluyodu bi kaç gün arayamadığı oluyodu sonra ustaya geçti. usta olduğundan beri daha rahatız nerdeyse her gün arar diyebilirim ama aradığı saatler bir türlü tutmaz. bi ara saat 6 dan sonra ararken bi ara 7 den sonra arar bii ara 9 dan sonra bazen öğlenleri. yani ne zaman arayacağı belli değil. e bende bekliyorum bütün gün arar mı diye akşam saat 9 oluyo mesela o saatten sonra pek aramasını beklemiyorum yüzüm düşüyo sesini duyamicam diye bi bakıyorum arıyo. geriliyorum sürekli. bazen 2-3 gün arayamadığı oluyo.
mesela daha dünden önce 2 gün aramadı 3. günün akşamı aradı. işleri varmış başka bi askeriyeye gönderilmiş falan filan...

dün konuştuk biraz. aricam tekrar dedi ama aramadı. bende bekliyorum... bugün arkadaşının cebinden aradı. -ki her zaman derim telin şarjı azsa arama ankesörden ara şarj bitince konuşma yarım kalıyo tekrar aramıyo beni. bi kaç kez böyle oldu çünkü. bugün öğlen aradı. 6 dk konuştuk pat tel kapandı. dışarı çıkıp ankesörden aramadı. ben aradım çağırtmak için dışarı çıktı yok burda dediler...

yanii demek istediğim sürekli canım sıkılıyo bu konuşamama konusunda. yıpratıyorum kendimi... özlüyorum işte

Bak arıyormus bence fırsatı olsa daha cok arar,heryer aynı degil yogun oluyo demekki..:a015:yıpratma bence kendini:uhm: söylemesi kolay dersin.. ama bizdede oluyor bazen kızamıyorsun ki askerlerimizde haklı:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…