Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Esin'cim inan çoook üzüldüm tatlım ya.
Başınız sağolsun Allah sizlere büyük sabırlar versin.
Gözlerininde bu derece ciddi olacağını düşünmemiştik senle konuştuğumuzda.
Hay Allah ya bilmiyorumkismile
İnşallah ilaç tedavin yanıt verir cnm, nedeni neymiş peki bu rahatsızlığın?

başın saolsun cnm çok üzüldüm allah mekanını cennet etsin sanada geçmiş olsun üzülme allah bir kapı kapatır bir kapı açar inş düzelir sağlığına kavuşursun çok dikkat et kendine çok fazla yıpratma kendini iileşmen için morelinin ii olması lazımopuyorumnanaktan

Başın saolsun ALLAH mekanını cennet eylesin sana da bol geçmiş olsun ALLAH şifanı tez zamanda versın cnm..

Başın sağolsun canım... İnşAllah mekanı cennet olur..

Göz sorununu da Allah acil şifalar versin inşAllah...

:teselli:

teşekkür ederim canım gözlerimdeki kızarıklıktan dolayı bu zamana kadar arkasını görememişlerr bgn kızarık değildi kontrole gittim ve göz anjiyosu usg fln yapıldıı ve durum bata kötü dediler..doktorr ileride kanamalarım olabileceğini ve görme yetimi kaybedebilceğimi söledii..babannemin cenazesine bile gidemedim çok kötüyümm..birde kortizon ilaçlarını duymuşsunuzdur belki ağır biraz kilo fln da yapıorrr kpss de var nasıl ders çalışcam benn yaa mafoldum yaa canım:gitme:

teşekkür ederim canım amin

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

¦ ¦83 SEHT ¦ ¦
¦ ¦90 YORGUN_SEWDA¦

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

¦ ¦137 03062008 ¦ ¦

¦ ¦146 DİDEM_EVO ¦ ¦

¦ ¦148 GFB 1907 ¦ ¦

¦ ¦150 BABYKE ¦ ¦

¦ ¦155 HEJAR12 ¦ ¦

¦ ¦155 FLOWERB ¦ ¦

¦ ¦162 HAYRANIIM ¦ ¦

¦ ¦ 166 FIDES ¦ ¦

¦ ¦ 177 ACELYA ¦ ¦

¦ ¦ 186 MELISAM09 ¦ ¦

¦ ¦ 191 HEATH19 ¦ ¦

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

¦ ¦ 213 SUSU ¦ ¦
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

canım benim yaa başın sağolsunn..
Ve geçmiş olsun tatlım.. Öncelikle herşeyin başı sağlık üzme tatlı canını herşey yoluna giricektir inşallah

Sarılalem başın saolsun, Allah mekanını cennet etsin tatlım. Çok üzüldüm gerçekten sanada babaannenede, umarım çok ciddi bişey yoktur çabucak atlatırsın. Göz çok önemli ihmal etme lütfen ve mutlaka olumlu düşün. Koşullar ne olursa olsun pozitif bakarsan ufacık bişeye zihninin vereceği tepki çok daha farklı olur bitanem. Dikkat et kendine

siyah inci çok güzel olmuş canımmmopuyorumnanaktan
saol cnm benimmm Şeniz
siyah inci teşekkür ederim canımm şu an bile hiç bir şeyi net göremiorum bir gözümü kaybetmek çok büyük acı allahım sen koru nolurr:2:

Tatlım tedaviyele düzelicektir inanıyorum ben buna sende moralini yüksek tutmaya çalışş

siyah inci teşekkür ederim canımm şu an bile hiç bir şeyi net göremiorum bir gözümü kaybetmek çok büyük acı allahım sen koru nolurr:2:

canımmmmbilmiyorumkismile
allahım şifa versin sana biran oncee inşaallah düzelir ya gözlerin bilgisayar başında daha fazla yorma ıstersen zararlıı değilmiiiibilmiyorumkismile

siyah incim ellerine sağlık müthiş olmuş gerçekten bak bunuda canım çekti şimdiiiiii ağızda dağılıyordur o ne güzelll mmmm afiyetle yesin askerin bi yandan kurabiyesini yesin bi yandan aşk dolu cümlelerini okusuun ohh ne güzel

ayy ayyy sanada gönderimmm cnm benimmm bebişimizzin canı çekmiştirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…