- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.261
selam kızlarrr benim canım çok sıkkın uzun bir süre buraya gelemeyebilirimm..bgn babannem vefat etti..ve size gözlerimde bi rahatsızlığım olduğundan bahsetmiştimmm..rahatsızlığım baya ciddiymiş..damar tabakalarda problem varmış.kortizon tedavisine başladılar ameliyat bile olabilirmişim...babbannemin cenazesine bile gidemedim..çok canım sıkkın ve doktor hiç iç açıcı konuşmadıı okula da gidemiorummafoldumben
selam kızlarrr benim canım çok sıkkın uzun bir süre buraya gelemeyebilirimm..bgn babannem vefat etti..ve size gözlerimde bi rahatsızlığım olduğundan bahsetmiştimmm..rahatsızlığım baya ciddiymiş..damar tabakalarda problem varmış.kortizon tedavisine başladılar ameliyat bile olabilirmişim...babbannemin cenazesine bile gidemedim..çok canım sıkkın ve doktor hiç iç açıcı konuşmadıı okula da gidemiorummafoldumben
teşekkür ederim canım gözlerimdeki kızarıklıktan dolayı bu zamana kadar arkasını görememişlerr bgn kızarık değildi kontrole gittim ve göz anjiyosu usg fln yapıldıı ve durum bata kötü dediler..doktorr ileride kanamalarım olabileceğini ve görme yetimi kaybedebilceğimi söledii..babannemin cenazesine bile gidemedim çok kötüyümm..birde kortizon ilaçlarını duymuşsunuzdur belki ağır biraz kilo fln da yapıorrr kpss de var nasıl ders çalışcam benn yaa mafoldum yaa canım:gitme:Esin'cim inan çoook üzüldüm tatlım ya.
Başınız sağolsun Allah sizlere büyük sabırlar versin.
Gözlerininde bu derece ciddi olacağını düşünmemiştik senle konuştuğumuzda.
Hay Allah ya bilmiyorumkismile
İnşallah ilaç tedavin yanıt verir cnm, nedeni neymiş peki bu rahatsızlığın?
başın saolsun cnm çok üzüldüm allah mekanını cennet etsin sanada geçmiş olsun üzülme allah bir kapı kapatır bir kapı açar inş düzelir sağlığına kavuşursun çok dikkat et kendine çok fazla yıpratma kendini iileşmen için morelinin ii olması lazımopuyorumnanaktan
seninde allah kabul etsin cnm ben şimdi okumaya gidiorum sorada yatıcam herkese ii geceler yarın grşrz gene öpüldünüz hepinizzzzemuszemusa.s.
selam kızlaarrr bugün biraz geciktimm kurabiyesi mektubu derkenn.. videoya yetişemedim bile düzenlemeye oderecee.. kurabiyemm ve mektubum karşınızdaaa
vee buda herbişeyini ellerimle yaptıım mektubumm
saol cnm benimmm Şenizsiyah inci çok güzel olmuş canımmmopuyorumnanaktan
siyah inci teşekkür ederim canımm şu an bile hiç bir şeyi net göremiorum bir gözümü kaybetmek çok büyük acı allahım sen koru nolurr:2:
siyah inci teşekkür ederim canımm şu an bile hiç bir şeyi net göremiorum bir gözümü kaybetmek çok büyük acı allahım sen koru nolurr:2:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis süper incmmmm ellerine saglk
selam kızlaarrr bugün biraz geciktimm kurabiyesi mektubu derkenn.. videoya yetişemedim bile düzenlemeye oderecee.. kurabiyemm ve mektubum karşınızdaaa
vee buda herbişeyini ellerimle yaptıım mektubumm
siyah incim ellerine sağlık müthiş olmuş gerçekten bak bunuda canım çekti şimdiiiiiiağızda dağılıyordur o ne güzelll mmmm afiyetle yesin askerin bi yandan kurabiyesini yesin bi yandan aşk dolu cümlelerini okusuun ohh ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?