- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.501
canım aradı cook mutluyum yaaaaaaaaa 1 boluk 3 taburdaymıs cook zor gecıyo falan dedi ama sesini duydum ya cook mutluyumm
slm kızlar...aşkım izinde çok mutluyum..onunla her an mesajlaşmak,istediğin an konuşmak çok güzel bi duygu..çok özlemişim yarimi..:asigim:
canım aradı cook mutluyum yaaaaaaaaa 1 boluk 3 taburdaymıs cook zor gecıyo falan dedi ama sesini duydum ya cook mutluyumm
slm kızlar...aşkım izinde çok mutluyum..onunla her an mesajlaşmak,istediğin an konuşmak çok güzel bi duygu..çok özlemişim yarimi..:asigim:
oo yeniymiş baya Allah sağsalim tez vakitte sizide kavuştursun arkadaşım.
benim askerim çanakkale gelibolu'da şuanda.
hepımızın canım aminnn ya insallah
selam cnm hg nasilsinopuyorumnanaktan
oo yeniymiş baya Allah sağsalim tez vakitte sizide kavuştursun arkadaşım.
benim askerim çanakkale gelibolu'da şuanda.
bendim canım yaa kardeşim hesabı kapatmamış bende hiç farketmedim :)
pufidiğim merhaba olumunekankayizsmile
evet iyi geldi ama sonrada sanki burdaymış gibi oldum.gelip beni alıcak dolaşmaya çııcaz gibi hissettim kafamçokkarıştı
sen nasılsın bebiş nasıl, eşin nasıl?
kizlar herkese ii geceler ben yatiorum yarin gorusmek uzereopuyorumnanaktanmirmirmirmir
cook sagol canım ıyı geceler
cook sagol canım ıyı geceler
canım o günlerde gelicek inşallah aşkın gelip seni alıcak gezip tozucaksınızz sabreden derviş muradına erermiişşş :)) bende iyiyim bebişte iyi teyzesi burda moral buluyoruz işte.
Meralcim iyi geceler canımm mehabbet hoşgeldin kuşumm. bizim kızlar survivor izliyor heralde
canımm çok sevindim senin adınaa görüşebildiniz mi pekii ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?