Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar yanlışlıkla kardeşimin hsabından yazmışım, oturumu açık bırakmış

kızlar hepinize iyi akşamlar dilerim, merhaba
bugün ilk çarşı iznimizi kullandık, msnden sevdiceğimi gördüm

kızlar hepinize iyi akşamlar dilerim, merhaba a.s.
bugün ilk çarşı iznimizi kullandık, msnden sevdiceğimi gördüm :asigim:

aa nekadar guzelllllll bende ins yemin toreni bittikten sora carsi izni olunca gorucemmmmm:Saruboceq:

canım sen yurtdınıdamısın

evt cnm italyadayim:kedi::ecrin_bebek: askimin yemin toreninede gidemicem izinden 28 agustosta geldim gidemem kesin :ecrin_bebek:

anam pissyim senmiydin demistin nette gorucem die gozun ayni cnmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

aa nekadar guzelllllll bende ins yemin toreni bittikten sora carsi izni olunca gorucemmmmm:Saruboceq:

evt cnm italyadayim:kedi::ecrin_bebek: askimin yemin toreninede gidemicem izinden 28 agustosta geldim gidemem kesin :ecrin_bebek:

ay canım sende cook uzaklardasın yaaa ne kadar zor nişanlın turkıyedeydı sanırımm askere gıttıgıne gore

ay canım sende cook uzaklardasın yaaa ne kadar zor nişanlın turkıyedeydı sanırımm askere gıttıgıne gore

evt cnm hep ayriydik biz senede bir kez gorustuk hep 4 sene icinde bu sene en rahat senemizdi 1 ay dolu dolu gecirdik o istanbullu dogma buyume bende corum zaten teyzemin oglu yabanci deil onun icin 1 ay boyunca biz de kaldi abim dayimin oglu felan hep beraber kaldilar ramazan oldugu icin sahura kadar oturuoduk beraber balkonda super gunlerdi abimde ole hicbiseye karismaz zaten rahattik baya cok guzel gunlerdi hayirlisiyla ins askerlik duserse hemen gelir gelmez dugunumuz olcak bu hasretligin acisini bir bir cikaricaz bir gunnnnnnn:Saruboceq::lepi:

ufffffffff kizlar askim gelene kadar hic opup koklayamiycakmiyim ben yaa acaba annemler gonderirmi bu aralar izinden gelince babaminda isleri aksadi off off bir is bulsam aninda bilet alip gidicem askimi gormeye cok ozledim gulusunu:ecrin_bebek:

evet 3 gun oldu izmir gaziemirde canım senın askerın nerde

oo yeniymiş baya Allah sağsalim tez vakitte sizide kavuştursun arkadaşım.
benim askerim çanakkale gelibolu'da şuanda.

anam pissyim senmiydin demistin nette gorucem die gozun ayni cnmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

bendim canım yaa kardeşim hesabı kapatmamış bende hiç farketmedim :)

Pissymmm çok sevindim canım benimmm çok iyi gelmiştir kameradanda olsa birbirinizi görüp konuşmakkk. ne güzellll bende heyecanla mehtabımı bekliyorum haftaya bugün inşallah yanımda olucakk

pufidiğim merhaba olumunekankayizsmile
evet iyi geldi ama sonrada sanki burdaymış gibi oldum.gelip beni alıcak dolaşmaya çııcaz gibi hissettim kafamçokkarıştı

sen nasılsın bebiş nasıl, eşin nasıl?

ufffffffff kizlar askim gelene kadar hic opup koklayamiycakmiyim ben yaa acaba annemler gonderirmi bu aralar izinden gelince babaminda isleri aksadi off off bir is bulsam aninda bilet alip gidicem askimi gormeye cok ozledim gulusunu:ecrin_bebek:

canım aradı cook mutluyum yaaaaaaaaa 1 boluk 3 taburdaymıs cook zor gecıyo falan dedi ama sesini duydum ya cook mutluyumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…