Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya cook uzuluyorum bu duruma ben allahım sabır versınn sizinde bebgınız olucakmıs ne guzel bısey allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın

gercekten cook zor kac ayı kaldı gelmeye sayılı gun cabuk gecer bebegınız size dayanma gucu olur sınucta esinizden bı parca yanınızda anne olmak cook guzel bı duygu olsa gerek sizin icinde dua etcem allah esinizin yanında olsun

117 gün kaldı canım benimm. Evet bebeğim bana çok büyük destek gerçekten.Allah bu mükemmel duyguyu herkese yaşamayı nasip etsin

ne guzel bızımde 7 sene bıtıyo artıkk allahım ayırmasınn hepimizn yarını hayırlısıyla donmeyı nasıp etsın

boshayallersmileaaa bak siz bizdende eskisiniz allahim biran once kavusmayi ve yuva kurmanizi nasip etsinopuyorumnanaktan

Çok sağol canım benimm amiinnn darısı tüm sevenlerin bekleyenlerin başına olsunnn

aminnnn cnm o gunleri gormeyi inan cok isterimopuyorumnanaktan

117 gün kaldı canım benimm. Evet bebeğim bana çok büyük destek gerçekten.Allah bu mükemmel duyguyu herkese yaşamayı nasip etsin

amin ya sizin icin bızden daha zor ama az kalmıs goz acıp kapayana kadar gecer bebgınızın dogumunada az kalmıs cook guzel bı duygu annmi cook sevıyorum ben tabı herkes sever ama anne olmak farklı bısey olsa gerek

boshayallersmileaaa bak siz bizdende eskisiniz allahim biran once kavusmayi ve yuva kurmanizi nasip etsinopuyorumnanaktan

aminnnn cnm o gunleri gormeyi inan cok isterimopuyorumnanaktan

hehe aynen bende ama ben istiare namazı kaldım cook guzel seyler gormedeım o yuzden bıraz kırıldı umudum ama olsun hayırlısı insallah

hehe aynen bende ama ben istiare namazı kaldım cook guzel seyler gormedeım o yuzden bıraz kırıldı umudum ama olsun hayırlısı insallah

aa olemi cnm belkim dusunupte yattiysan belki heyecandan hep ii dusunup hemde kotu seyler dusundugun icin belki ondan gormussundur hic birsey dusunmeden konusmadan uyuycaksin herhalde unuttum ama benim cesaretim yok bende cok dusundumde yapmayikaydirigubbakcemile3

dua ettım hep gıttıgı gece baktım aglaya galaya uyudum ama insanın psikolojısı bozuluyo bence bakma hersey olucagına varır zaten umudu kırılıyo ınsanın ama gordugum bı kac bıseye netten baktım evlılık yolu var bana ama gordugum sıyah renkler zorluklar olucagına onun ıcındekı beyazlarda cozulucgıne işaretmıs hayırlısı artıkk:teselli:

evt cnm mutlaka zorluklar cikio herseyde onune gecemeyiz dua edip sabretmekten baska secenegimiz yok simdilik allahim hepsini korusun sag saglim evlerine gelmelerini nasip etsinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…