- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.461
insallah canım siz nısanlısınz demıı
Meralcim arar merak etme yarın arar heralde çünkü yatmış oloabilirler artık. Askerin arayınca açmamak çok koyuyor onlara ama aklında bulunsun bi yolunu bul aç mutlaka merakta bırakma canım. kızma ona müsait olsa kesin arardı dediğim gibi ilk günler çok yoğun oluyor meralcim
evt cnm 1 sene 1 aydir nisanliyiz ama 28 aralikdada 5. senemize giricez ins opuyorumnanaktan sevgili olarakhihoyyyt
aa ne guzel cnm allah anali babali buyutmek nasip etsinopuyorumnanaktan
Sorma canım Diyarbakırda asker benim eşim. Çok zor tabi ona en çok ihtiyacım olduğu zamanlar yapayalnızım onunda çok aklı kalıyor ama gitmek zorundaydı. Zor ve sancılı bir dönem ama elimizden beklemekten sabretmekten ve birbirimize destek olmaktan başka bişey gelmiyor malesef. İyiki burası var yoksa kafayı yerdim heralde
ya cook uzuluyorum bu duruma ben allahım sabır versınn sizinde bebgınız olucakmıs ne guzel bısey allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın
Çok sağol canım benimm amiinnn darısı tüm sevenlerin bekleyenlerin başına olsunnn
Amin canım teşekkürler darısı başına olsun inşallah sevdiğinle..
gercekten cook zor kac ayı kaldı gelmeye sayılı gun cabuk gecer bebegınız size dayanma gucu olur sınucta esinizden bı parca yanınızda anne olmak cook guzel bı duygu olsa gerek sizin icinde dua etcem allah esinizin yanında olsun
ne guzel bızımde 7 sene bıtıyo artıkk allahım ayırmasınn hepimizn yarını hayırlısıyla donmeyı nasıp etsın
Çok sağol canım benimm amiinnn darısı tüm sevenlerin bekleyenlerin başına olsunnn
117 gün kaldı canım benimm. Evet bebeğim bana çok büyük destek gerçekten.Allah bu mükemmel duyguyu herkese yaşamayı nasip etsin
boshayallersmileaaa bak siz bizdende eskisiniz allahim biran once kavusmayi ve yuva kurmanizi nasip etsinopuyorumnanaktan
cook sagol canım darısı hepimizin basınaaa
boshayallersmileaaa bak siz bizdende eskisiniz allahim biran once kavusmayi ve yuva kurmanizi nasip etsinopuyorumnanaktan
aminnnn cnm o gunleri gormeyi inan cok isterimopuyorumnanaktan
hehe aynen bende ama ben istiare namazı kaldım cook guzel seyler gormedeım o yuzden bıraz kırıldı umudum ama olsun hayırlısı insallah
aa olemi cnm belkim dusunupte yattiysan belki heyecandan hep ii dusunup hemde kotu seyler dusundugun icin belki ondan gormussundur hic birsey dusunmeden konusmadan uyuycaksin herhalde unuttum ama benim cesaretim yok bende cok dusundumde yapmayikaydirigubbakcemile3
dua ettım hep gıttıgı gece baktım aglaya galaya uyudum ama insanın psikolojısı bozuluyo bence bakma hersey olucagına varır zaten umudu kırılıyo ınsanın ama gordugum bı kac bıseye netten baktım evlılık yolu var bana ama gordugum sıyah renkler zorluklar olucagına onun ıcındekı beyazlarda cozulucgıne işaretmıs hayırlısı artıkk:teselli:
evt cnm mutlaka zorluklar cikio herseyde onune gecemeyiz dua edip sabretmekten baska secenegimiz yok simdilik allahim hepsini korusun sag saglim evlerine gelmelerini nasip etsinopuyorumnanaktan
benimkinin aramasini bekliorum bende 10dan sonra ararim demisti ins arar :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?