Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

pufidikimmolumunekankayizsmile anlamlı,kalbe dokunan sözler için teşekkürler canım benim..:1hug:
(tek tip askerlik konusu)
allah bebeğine ve eşine sağ salim kavuşamanı nasip etsin inşallahhh..:Saruboceq:

anaaaaaaaaa:jeyyar: bebişde varyaaaaaa onun için daha bı zor tabı ama cok az kalmıs cnm valla.
kızlar bişy sorcam
gün içinde çok yazı yazılıyor ya
diğelim bu sayfaya 60 sayfa yazılmış en son benim yazımın üzerine bu sayfaları tek tek mi okumam lazım baska yolu yok mu?

En aşşada en son yazılanlar cıkıor sanırım betüşüm başka sekılde olmuo galıbaaabilmiyorumkismile

pufidikimmolumunekankayizsmile anlamlı,kalbe dokunan sözler için teşekkürler canım benim..:1hug:
(tek tip askerlik konusu)
allah bebeğine ve eşine sağ salim kavuşamanı nasip etsin inşallahhh..:Saruboceq:

Rica ederim Megimmm çok samimi içimden gelerek yazdığım şeyler gerçekten. Amin bitanem hepimiz sağ salim kavuşuruz inşallah...

Rica ederim Megimmm çok samimi içimden gelerek yazdığım şeyler gerçekten. Amin bitanem hepimiz sağ salim kavuşuruz inşallah...

biz 15 ay yaptık,bitti askelik bizim için şükürler olsun..:Saruboceq:
opuyorumnanaktandarısı başına bitanemm:Saruboceq:
darısı tüm asker yolu bekleyen arkadaşlarımın başına olsun inşallahhh:Saruboceq:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

¦ ¦82 SEHT ¦ ¦
¦ ¦89 YORGUN_SEWDA¦

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

¦ ¦136 03062008 ¦ ¦

¦ ¦145 DİDEM_EVO ¦ ¦

¦ ¦147 GFB 1907 ¦ ¦

¦ ¦149 BABYKE ¦ ¦

¦ ¦154 HEJAR12 ¦ ¦

¦ ¦154 FLOWERB ¦ ¦

¦ ¦161 HAYRANIIM ¦ ¦

¦ ¦ 165 FIDES ¦ ¦

¦ ¦ 176 ACELYA ¦ ¦

¦ ¦ 185 MELISAM09 ¦ ¦

¦ ¦ 190 HEATH19 ¦ ¦

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

¦ ¦ 212 SUSU ¦ ¦
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Eşime yeminden sonra 2 gün verdiler izin çıkardım ben evci. Ancak askerlik yaptığı yer dışına çıkması yasak. Yani senin askerin ısparta sınırları içerisinde kalmak zorunda kalıcağı yeri felan birliğe bildiriyorsunuz bazen kontrole geliyorlar. Çıkması suç. Aklında bulunsun tatlım

tmam canım kimi otel yasak dıyor ıllakı ew mı olması lasımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…