- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.561
canım çok az kalmış liste bitecek vallaha :)
tam yemine git canım iice özlemiş ol öyle heyecandan deli gibi oluo insan çok güzel bir duygu her insan görmeli o anı, o kadar gurur verici ki.. ahahhaha :) benimkide aramış diyorki çarşıya çıktılar bugün arkadaşlarına otogara götürün beni ben kaçacam demiş arkadaşları yapma etme 6 gün kaldı sabret demişler aramış ciddi ciddi kaçıcaktım diyorcanım benm yaa
anaaaaaaaaa:jeyyar: bebişde varyaaaaaa onun için daha bı zor tabı ama cok az kalmıs cnm valla.tam yemine git canım iice özlemiş ol öyle heyecandan deli gibi oluo insan çok güzel bir duygu her insan görmeli o anı, o kadar gurur verici ki.. ahahhaha :) benimkide aramış diyorki çarşıya çıktılar bugün arkadaşlarına otogara götürün beni ben kaçacam demiş arkadaşları yapma etme 6 gün kaldı sabret demişler aramış ciddi ciddi kaçıcaktım diyorcanım benm yaa
kızlar bişy sorcam
gün içinde çok yazı yazılıyor ya
diğelim bu sayfaya 60 sayfa yazılmış en son benim yazımın üzerine bu sayfaları tek tek mi okumam lazım baska yolu yok mu?
pufidikimmolumunekankayizsmile anlamlı,kalbe dokunan sözler için teşekkürler canım benim..:1hug:
(tek tip askerlik konusu)
allah bebeğine ve eşine sağ salim kavuşamanı nasip etsin inşallahhh..:Saruboceq:
Rica ederim Megimmm çok samimi içimden gelerek yazdığım şeyler gerçekten. Amin bitanem hepimiz sağ salim kavuşuruz inşallah...
amin kızlar hayırlsıyla kavuşun :)
Kızlar biz şimdi tam olarak evciyata nasıl cıkartıcazz??
olumunekankayizsmile
biz 15 ay yaptık,bitti askelik bizim için şükürler olsun..:Saruboceq:
opuyorumnanaktandarısı başına bitanemm:Saruboceq:
darısı tüm asker yolu bekleyen arkadaşlarımın başına olsun inşallahhh:Saruboceq:
Yemine ailesi ile mi gidiceksin ?
Evet cnm da hepsi mı olck ıllakı abisi gelemıcek de:S
Eşime yeminden sonra 2 gün verdiler izin çıkardım ben evci. Ancak askerlik yaptığı yer dışına çıkması yasak. Yani senin askerin ısparta sınırları içerisinde kalmak zorunda kalıcağı yeri felan birliğe bildiriyorsunuz bazen kontrole geliyorlar. Çıkması suç. Aklında bulunsun tatlım
pufidik bebeişiniz ismi bellimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?