- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.581
tmam canım kimi otel yasak dıyor ıllakı ew mı olması lasımmmmm
Canım henüz tam belli değil biraz değişik gelebilir ama "beyaz" diye düşündüm ben. babamızın en sevdiği renk beyaz. bide böyle saflık temizlik anlamında. beyaz olabilir. sizde fikir verin ismide beraber koyalım oğlumuzaa
merve yi destekliyordum kazandı çok şükür :)
iyiyim canım ben sen nasılsın[/QU
PoOofffffklava: ben ıhsancıydım ama olmadı betüşümmm iyi olmaya calışıom bıldın gbı kzum ya
merhaba gece kuşlarıyatmaya gidiodum yahşi cazibe varmış izleyim dedim şimdiye kaldımkaydirigubbakcemile3 gözdeim burda bnm adımmı geçti nebilmiyorumkismile anlayamadımkaydirigubbakcemile3
oyy hayırlısyla kucağına almak nasipp etsin canım
isim güzelmiş adıyla varolsun 2 adı olabilir canım benim
askerler bazen derlerya komutanımn adı olsun yada en sevdiği arkdası falan :)
Kayra ' da çok hoş bir isim aslında. Beyaz ismiyle ilerde arkadaşları felan dalga geçermi bunuda düşünüyorum tabii.
hayır hayır tatlım yok öyle birşey. otelde olur evde heryer olur. sadece adres istiyorlar yerin önemi yok
Biz beraber rol aldığımız bir tiyatro oyununda aşık olduk birbirimize. o yüzden bir tiyatro terimi bile olabilrBaba dağıtım iznine çıktığında etraflıca konuşmalı bu mevzuyu
hım hangi oyun canım_?belki ordan karekter ismide olabilir
b
bir rus oyunuydu canım karakterlerin isimleri rusçateşekkürler fikirlerin içinn mm burkayda güzel bak düşünelim bunlarıı :)) çok saol tatlımm. Ben yatıyorum yavrucanlar benim oğlan bırakmıyor :) alıştı annesiyle akşamcılığa :) öpüyorum sizleriii iyi geceler askerli rüyalaaaaarrrrr
herkese ıyı geceler
ya kızlr benm mehtapım kac acaba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?