- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.601
Askerim yemin töreni cd sini yollamış... Tekrardan izlemek çok güzellll. Her insanın bu ana tanıklık etmesi gerek. Benim en gururlu anımdı diyebilirim
Selam $afak güzellerim opuyorumnanaktan
$afak 381 turkbayragi 80leri de bitirdik
ohhh çok şükür canım maşallah. tatlım konuşabildin mi askerinleee ? açıkca söyleyebildinmi bazı şeylerii
evet canim cok $ükür geciyo günler :Saruboceq: ama bakalim bu günler bize neler gösterecek
yok topigimizin güzel annesi hala konu$amadim , dün cikmadi car$iya , bekliyorum bugün belki cikar
güzel bi mesaj attim MEHABBET'im sagolsunŞeniz ama telefonu kapali hala iletilmedi
sen nasilsin canim bebi$ nasil ? e$inle benimki ayni yerde sizin car$iniz yokmu ? CADIARZU
iyi yapmışsın canım inşallah bugün konuşursunuzda herşey netliğe kavuşur için daha rahat bi şekilde beklersin artık o da mutlu olur... beklediğini onu sevdiğini söylemen onu çok mutlu edecektir inan.. bizde iyiyiz canım. benim eşim usta birliğine haftaya geçecek. dündü çarşısı canım
in$allah canim ama hala gelmedi bu saatten sonra da pek sanmiyorum :umursamaz:
coook sagol canim ya opuyorumnanaktan in$allah öyle olur
Rabbim daima ii etsin :Saruboceq: anladim canim ben gecti diye hatirliyodum da o yüzden
hadi hayirlisi ama baya rahat orasi yerimseniben
bende öyle duydum canım inşallah rahattır gerçektennn
öyle canim cok $ükür icin rahat olsun yerimseniben
benimki ilk haftasinda car$iya cikti , burdada okumu$tum orda car$i vermezler yaziyodu
ama cok $ükür car$isi var , ilk haftadan ba$ladi , cifte car$isi bile olmu$tu:lepi:
bayram izni veriyolar demi$lerdi ama normali kac gün bilmiyorum , benimki bayramin 3 günü de car$idaydi
telefonu da yanina götürdü , car$iya ciktikca kullaniyo , daha ne olsun cok $ükür iyi Saruboceq:
evet canim cok $ükür geciyo günler :Saruboceq: ama bakalim bu günler bize neler gösterecek
yok topigimizin güzel annesi hala konu$amadim , dün cikmadi car$iya , bekliyorum bugün belki cikar
güzel bi mesaj attim MEHABBET'im sagolsunŞeniz ama telefonu kapali hala iletilmedi
sen nasilsin canim bebi$ nasil ? e$inle benimki ayni yerde sizin car$iniz yokmu ? CADIARZU
a.s aynen öyle canim , in$allah canim ama verirler bence yerimsenibenDiyarbakır il merkez jandarma değil mi tatlım ? Bende o gittikten 1 hafta sonra yanına gitmeyi düşünüyorum inşallah çarşı verirler
Şeniz sagol bideneeemm in$allah canim :Saruboceq:oy balummmmŞeniz yeterki siz kavuşun kızz biz daha ne mesajlar mailler döktürürüzdelikafadulden
a.s aynen öyle canim , in$allah canim ama verirler bence yerimseniben
Şeniz sagol bideneeemm in$allah canim :Saruboceq:
valla he iyi beceriyosun kiz kaydirigubbakcemile3 ben bile gece kac kez okudum gönderdigim mesaji aklinialirimsmile
BİTEN ; 207 ...
ŞAFAK ; 247 ...
MEHTAP ; 3 ...
AZ KALDI BİTANEMMMMMM 3 GÜN SONRA YANINDAYIM :sm_cool: :teytey: :lepi: :asigim:
:teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:
Selamm kızlarr şimdi can sıkıntısından yine kurabiye yapcamm püfff evde kimse yok hava sıcak .. saç bakımı yaptım onu bekliyorum.. sevgilim arıcam dedi.. her zamanki pazarlardan birini yaşıyorum yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?