Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ohhh çok şükür canım maşallah. tatlım konuşabildin mi askerinleee ? açıkca söyleyebildinmi bazı şeylerii

evet canim cok $ükür geciyo günler :Saruboceq: ama bakalim bu günler bize neler gösterecek
yok topigimizin güzel annesi hala konu$amadim , dün cikmadi car$iya , bekliyorum bugün belki cikar

güzel bi mesaj attim MEHABBET'im sagolsunŞeniz ama telefonu kapali hala iletilmedi
sen nasilsin canim bebi$ nasil ? e$inle benimki ayni yerde sizin car$iniz yokmu ? CADIARZU

iyi yapmışsın canım inşallah bugün konuşursunuzda herşey netliğe kavuşur için daha rahat bi şekilde beklersin artık o da mutlu olur... beklediğini onu sevdiğini söylemen onu çok mutlu edecektir inan.. bizde iyiyiz canım. benim eşim usta birliğine haftaya geçecek. dündü çarşısı canım

in$allah canim ama hala gelmedi bu saatten sonra da pek sanmiyorum :umursamaz:
coook sagol canim ya opuyorumnanaktan in$allah öyle olur

Rabbim daima ii etsin :Saruboceq: anladim canim ben gecti diye hatirliyodum da o yüzden
hadi hayirlisi ama baya rahat orasi yerimseniben

bende öyle duydum canım inşallah rahattır gerçektennn

bende öyle duydum canım inşallah rahattır gerçektennn

öyle canim cok $ükür icin rahat olsun yerimseniben
benimki ilk haftasinda car$iya cikti , burdada okumu$tum orda car$i vermezler yaziyodu
ama cok $ükür car$isi var , ilk haftadan ba$ladi , cifte car$isi bile olmu$tu:lepi:
bayram izni veriyolar demi$lerdi ama normali kac gün bilmiyorum , benimki bayramin 3 günü de car$idaydi
telefonu da yanina götürdü , car$iya ciktikca kullaniyo , daha ne olsun cok $ükür iyi Saruboceq:

Diyarbakır il merkez jandarma değil mi tatlım ? Bende o gittikten 1 hafta sonra yanına gitmeyi düşünüyorum inşallah çarşı verirler

oy balummmmŞeniz yeterki siz kavuşun kızz biz daha ne mesajlar mailler döktürürüzdelikafadulden

Diyarbakır il merkez jandarma değil mi tatlım ? Bende o gittikten 1 hafta sonra yanına gitmeyi düşünüyorum inşallah çarşı verirler
a.s aynen öyle canim , in$allah canim ama verirler bence yerimseniben

oy balummmmŞeniz yeterki siz kavuşun kızz biz daha ne mesajlar mailler döktürürüzdelikafadulden
Şeniz sagol bideneeemm in$allah canim :Saruboceq:
valla he iyi beceriyosun kiz kaydirigubbakcemile3 ben bile gece kac kez okudum gönderdigim mesaji aklinialirimsmile

a.s aynen öyle canim , in$allah canim ama verirler bence yerimseniben

Şeniz sagol bideneeemm in$allah canim :Saruboceq:
valla he iyi beceriyosun kiz kaydirigubbakcemile3 ben bile gece kac kez okudum gönderdigim mesaji aklinialirimsmile

aklinialirimsmile arada geliyolar bana yeterki işe yarasın askerime döktürdüklerim gibi yaparız hep beraber:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…