- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.301
hoşbuldukkk meslektaşım:1hug:
amy--lee
mesutugba
mmeerraall
kizlar bana silüs tarihlerinizi bildrirseniz ona göre eklerim sizi listeye
$afaklarinizi bilmiyorumki bilmiyorumkismile
ay kalksın kalksın laelaelaelaelae
hoşbuldukkk meslektaşım:1hug:
kızlar meslektaşım derken ? öğretmen adayı mısınız yoksa? bilmiyorumkismile
kızlar meslektaşım derken ? öğretmen adayı mısınız yoksa? bilmiyorumkismile
unutulmadin canim üstte de belirttim , dün liste devredildi , silüs tarihini tam bilmedigim icin ekleyemedim yerimseniben
diger $afaklari da ögrenip yeni liste hazirlicam
kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
bugün yarın kpss kursuna yazılcam canım 2011 de farklı bir sistem olcakmış her öğretmen kendi alanında sınava gircekmiş bu çok iyi de ne ara programlar değişcek de çalışcaz bizsempatiksalakcinni
merabaa millett=)
hoşgeldina.s.
tamam canim ben programin bana verdigi yetkiye dayanarak 448 cikardim sengözlerimebaksanabsülüs tari tam bilmiom ama 14 heralde?17sinde teslim oldu canım..
sagol kuzumm Şeniz gecici bi süre listeda$ olduk evet olumunekankayizsmileevt canım inş kısmet olursa olucaz
balumm kız hayırlı olsun listen yani senlede listedaşmı olduk şimdiaklinialirimsmile
merhaba grimsi ho$geldin opuyorumnanaktanmerabaa millett=)
selaam hoşgeldin a.s.merabaa millett=)
valla şuan 2 yıl yüksek lisansım var inş o vakte kadar düzelir yaa. bencede daha mantıklı sonuçta herkes branşını yarıştırmalı
ne zaman teslim oldu canım?bugün aramamıştı bi tek o da gece 12 gbi aradı..kaçıncı bölükte erkek aekadaşın?
evt canım inş kısmet olursa olucaz
balumm kız hayırlı olsun listen yani senlede listedaşmı olduk şimdiaklinialirimsmile
ben de öğretmenim de ondan sordum.. kaydirigubbakcemile3 ama atanacak puanı alıp kopyacılar yüzünden atanamamış bi öğretmen.. :mymeka: :mymeka:
geçmişolsun canım ben öylesine girmiştim sınava ama hakedip çalışanlara çok üzüldüm
ben de öğretmenim de ondan sordum.. kaydirigubbakcemile3 ama atanacak puanı alıp kopyacılar yüzünden atanamamış bi öğretmen.. :mymeka: :mymeka:
Selam kızlar. 1 insan yüzünden burdaki sevdiğim arkadaşlarımı bırakamadım :) Ayrıca çok mutluyum çünkü mehtap 3 :)
ben geldimmm
haydi platese
Kul hakkı denilen bişi var..o yüzden Allaha havale ettim ben.. :Saruboceq:
tamam canim ben programin bana verdigi yetkiye dayanarak 448 cikardim sengözlerimebaksanab
bundan sonra sende listemizdesin kaydirigubbakcemile5
sagol kuzumm Şeniz gecici bi süre listeda$ olduk evet olumunekankayizsmile
merhaba grimsi ho$geldin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?