Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay kalksın kalksın laelaelaelaelae

hoşbuldukkk meslektaşım:1hug:

kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

bugün yarın kpss kursuna yazılcam canım 2011 de farklı bir sistem olcakmış her öğretmen kendi alanında sınava gircekmiş bu çok iyi de ne ara programlar değişcek de çalışcaz bizsempatiksalakcinni

kızlar meslektaşım derken ? öğretmen adayı mısınız yoksa? bilmiyorumkismile

evt canım inş kısmet olursa olucaz

unutulmadin canim üstte de belirttim , dün liste devredildi , silüs tarihini tam bilmedigim icin ekleyemedim yerimseniben
diger $afaklari da ögrenip yeni liste hazirlicam

balumm kız hayırlı olsun listen yani senlede listedaşmı olduk şimdiaklinialirimsmile

valla şuan 2 yıl yüksek lisansım var inş o vakte kadar düzelir yaa. bencede daha mantıklı sonuçta herkes branşını yarıştırmalı

sülüs tari tam bilmiom ama 14 heralde?17sinde teslim oldu canım..
tamam canim ben programin bana verdigi yetkiye dayanarak 448 cikardim sengözlerimebaksanab
bundan sonra sende listemizdesin kaydirigubbakcemile5

evt canım inş kısmet olursa olucaz

balumm kız hayırlı olsun listen yani senlede listedaşmı olduk şimdiaklinialirimsmile
sagol kuzumm Şeniz gecici bi süre listeda$ olduk evet olumunekankayizsmile

merabaa millett=)
merhaba grimsi ho$geldin opuyorumnanaktan

merabaa millett=)
selaam hoşgeldin a.s.
valla şuan 2 yıl yüksek lisansım var inş o vakte kadar düzelir yaa. bencede daha mantıklı sonuçta herkes branşını yarıştırmalı

kesinlikle canım doğrusu o olurboshayallersmile
2010 son kpss sınavıydı yazıyor meb'e verilcekmiş sınav yetkisi, hadi hayırlısı boshayallersmile

Selam kızlar. 1 insan yüzünden burdaki sevdiğim arkadaşlarımı bırakamadım :) Ayrıca çok mutluyum çünkü mehtap 3 :)

hoşgeldiiinn çok sevindim alkisalkisalkis
daha doğrusu hoşgeldiniz maalum iki kişisiniz yerimseniben

hoşgeldiiinnn =)

ben de çok istiyorum yaaa.. ama kilo vermek için değil kas yapmak için egzersiz olsun diye sıkılaşmak için...

Kul hakkı denilen bişi var..o yüzden Allaha havale ettim ben.. :Saruboceq:

en güzeli canıım üzme sen canını.. ikinci de dah agüzel olucak herşey inşallaaah :Saruboceq:

canım benimkinn süls tarihi 14..447 olmuyomu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…