- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.261
slm kızlar
neler olmuş burada ya hemen anlatın bana
günaydınlar kızlar.
dün gece burası karışıktı valla saat 1'den sonrasını takip edemedim.
slm kızlar
neler olmuş burada ya hemen anlatın bana
En kısa zamanda arar inşallah. Evet Canım denizciibende üşüdümm üşüdüm yani doğudu artık havalar.. bizde eskisi gibi konuşamıyoruz artık.. dün öğlen aradı 10 dk sonra ararım dedi aradıında saat 7ydi..fazla konuşamadık 8 gibi ararım aşkım dedi saat 10 oldu 1-2 dk konuştuk aşkım asat 11 gibi arıcam dedii ve sabah oldu ses yok.. bugün kara kuvvetleri komutanı oraya gidiomuşş aşkım dünden beri rapor yazıyo. 1- gün sabret aşkım dedi..
denizcimiydi tatlım seninkii
günaydın kızlarr opuyorumnanaktan
dün gece azcık sorun yaşandı oldu bitti tekrar deşmediğiniz için teşekkürler a.s. özelden halledebiliriz
günaydın kızlarr
hoşgeldinizz a.s.
günaydın kızlarr opuyorumnanaktan
dün gece azcık sorun yaşandı oldu bitti tekrar deşmediğiniz için teşekkürler a.s. özelden halledebiliriz
günaydın kızlarr
hoşgeldinizz a.s.
günaydın siyahincim olumunekankayizsmile
aman gece gece gereksiz şeyler yaşandı.
ne oldu kızlar özelden yazın bari mraktan çatlıcam
hoşbulduk canım nbr şafak kaç?
son 2 ay
ne oluyor bu aralar burda ya
kilo vermek istiyorum,şöyle 3-4 kilo versem yeter bana yaa CADIARZU kuaföre gidip saçımı kestirmek istiyorum ama vakit bi türlü bulamıyorum.kuaförümde azcık canımı sıktı aslında yaptığı bişey yok ama eskisi gibi ilgili olmadıını farkediyorum.bu durumdada direk soğudum bilmiyorumkismile
off sanırım azcık depresyon hali yaşıyorum -tatlicadiarzu-
kilo vermek istiyorum,şöyle 3-4 kilo versem yeter bana yaa CADIARZU kuaföre gidip saçımı kestirmek istiyorum ama vakit bi türlü bulamıyorum.kuaförümde azcık canımı sıktı aslında yaptığı bişey yok ama eskisi gibi ilgili olmadıını farkediyorum.bu durumdada direk soğudum bilmiyorumkismile
off sanırım azcık depresyon hali yaşıyorum -tatlicadiarzu-
Günaydin $afak güzelleri opuyorumnanaktan
kizlar listeye girmek isteyen veya bi yanli$imi gören bildirirse sevinirim yerimseniben
sagol canim mavim opuyorumnanaktaneline sağlık canım harika olmuş ama mehtap bekleyenlere benide eklermisin? :) mehtap ; 2 ... perşembe günü askerimin yanındayım işnh :lepi:
sagol siyah incimmŞeniz sadece kisa süreligine ben bakicam sonra sahibine in$allah yine devredicem yerimsenibenLady imm hayırlı olsun yeni listenn
tabikide canim yerimseniben ho$geldin aramiza a.s.benide eklermisin cnm listeye. kağıdımızda 13,09,2010 du teslim tarihimiz 15,09,2010 da teslim oldu aşkm bazı arkadaşlar bakmıştı şafak programındn dediklerine göre şuan şafağımız 447 ama bilmiyorum doğrumu sen bakıp doğru şafağımızla eklersen sevirim tatlım :1rolleyes:
Off bende bi 3-4 kilo versem varya süper olcak ama tutamıyom şu boğazımıcokacimcoook
beni de alllllllll
saçlarımı kestirmiştim aşkım izne geldiinde şimdi kürle bakımla uzatmaya çalışıyorum o beni bölede çok güzel bulduunu söelmişti ama kandırıkçı işte...
boyatmak istemiyorum çok yıpranıyo saçlarım 1 yıldırda boyamıyorumm ama saçlarımı istediim uzunluğa getirince siyah yapmak geçiyo aklımdann
ve kilolar.. ramazandan bu yana 3 kg verdim şuan 52,5 geliyorum.. direkt yüzümden verdiğim için kendimi çok çirkin hissediyorum ama kg almakta istemiyormm .. spora başlamak istiyorum zayıflamak için değil sadece sıkılaşmak için.. off aşkım off gel görr sevglinin haliniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?