Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

slm kızlar

neler olmuş burada ya hemen anlatın bana

Slm canım. Kızlar şimdi sana özelden anlattırrr:sinifsinif:

En kısa zamanda arar inşallah. Evet Canım denizcii

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...237 angelgozde...

...239 ecem3004...

...241 kardelen44...

...241 grimsi_...

...242 mavimavimavi...

...242 yengec123...

...245 duygu.c...

..248 nuran07...

...287 nefesim...

turkbayragi...297 saysaybitmiyor...turkbayragi

turkbayragi...324 kelebek1238...turkbayragi

turkbayragi...329 choqşeqer ...turkbayragi

turkbayragi...335 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...335 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...335 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...335 wbluebluew...turkbayragi

turkbayragi...335 tepkiselmi...turkbayragi

turkbayragi...337 melegim...turkbayragi

turkbayragi...337 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...339 rcd...turkbayragi

turkbayragi...379 pissy...turkbayragi

turkbayragi...379 lady_cici...turkbayragi

turkbayragi...385 zeynelim...turkbayragi

turkbayragi…446 cagla22…turkbayragi

turkbayragi…446 sevgilim_benim…turkbayragi

turkbayragi…447 _kvsr_...turkbayragi

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:mavimavimavi===>2:lepi:
:lepi:heath_19===>8:lepi:

:lepi:melisam09===>30:lepi:
:lepi:wbluebluew===>92:lepi:

turkbayragiturkbayragiBÜTÜN $AFAKLAR BİTMEYE MAHKÜMDÜR...!turkbayragiturkbayragi​
BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK

kilo vermek istiyorum,şöyle 3-4 kilo versem yeter bana yaa CADIARZU kuaföre gidip saçımı kestirmek istiyorum ama vakit bi türlü bulamıyorum.kuaförümde azcık canımı sıktı aslında yaptığı bişey yok ama eskisi gibi ilgili olmadıını farkediyorum.bu durumdada direk soğudum bilmiyorumkismile
off sanırım azcık depresyon hali yaşıyorum -tatlicadiarzu-

Off bende bi 3-4 kilo versem varya süper olcak ama tutamıyom şu boğazımıcokacimcoook

beni de alllllllll

saçlarımı kestirmiştim aşkım izne geldiinde şimdi kürle bakımla uzatmaya çalışıyorum o beni bölede çok güzel bulduunu söelmişti ama kandırıkçı işte...
boyatmak istemiyorum çok yıpranıyo saçlarım 1 yıldırda boyamıyorumm ama saçlarımı istediim uzunluğa getirince siyah yapmak geçiyo aklımdann
ve kilolar.. ramazandan bu yana 3 kg verdim şuan 52,5 geliyorum.. direkt yüzümden verdiğim için kendimi çok çirkin hissediyorum ama kg almakta istemiyormm .. spora başlamak istiyorum zayıflamak için değil sadece sıkılaşmak için.. off aşkım off gel görr sevglinin haliniiiii

Günaydin $afak güzelleri opuyorumnanaktan

kizlar listeye girmek isteyen veya bi yanli$imi gören bildirirse sevinirim yerimseniben

benide eklermisin cnm listeye. kağıdımızda 13,09,2010 du teslim tarihimiz 15,09,2010 da teslim oldu aşkm bazı arkadaşlar bakmıştı şafak programındn dediklerine göre şuan şafağımız 447 ama bilmiyorum doğrumu sen bakıp doğru şafağımızla eklersen sevirim tatlım :1rolleyes:

eline sağlık canım harika olmuş ama mehtap bekleyenlere benide eklermisin? :) mehtap ; 2 ... perşembe günü askerimin yanındayım işnh :lepi:
sagol canim mavim opuyorumnanaktan
ekledim tatlim mehtap bekleyenlere ma$allah ne kalmi$ askerini görmeye

Lady imm hayırlı olsun yeni listenn
sagol siyah incimmŞeniz sadece kisa süreligine ben bakicam sonra sahibine in$allah yine devredicem yerimseniben

tabikide canim yerimseniben ho$geldin aramiza a.s.
ALLAH kavu$tursun :Saruboceq: $afak programina baktim canim 447 cikardim ben
$imdilik öyle ekleyeyim sonra degi$iklik olursa haber edersin kaydirigubbakcemile5

Off bende bi 3-4 kilo versem varya süper olcak ama tutamıyom şu boğazımıcokacimcoook

off al bendende o kadar sempatiksalakcinni

bende nişanlım gitmeden önce daha kiloludyum.2 kilo verdim o askere gittiğinden beri ama yine 3-4 kilo fazlam var.dün nişanlıma söyledim sakın verme diyo kafamçokkarıştı ama ben vermek istiyorum tabi.spora gitmek istiyorum ama maalesef zamanım yok yaa yok ofisten geç çıkıyorum :çok üzgünüm: bende kilo verince yüzümden veriyorum bu durumda canımı sıkıyor.
ay ne olcaz biz böyle :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…