- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.281
Selam kızlar. 1 insan yüzünden burdaki sevdiğim arkadaşlarımı bırakamadım :) Ayrıca çok mutluyum çünkü mehtap 3 :)
slm canım konuyu kapatım lüten açmayalım lütfen dün kötü şeyler yaşanmış evet ama orda kalsın güncellenmesin durumlar.
bişeyi güncellediğim yok. Geldim dedim ve çok mutluyum dedim.
Bişeyi güncellediğim yok. Geldim dedim ve çok mutluyum dedim.
edacım verdiğimde bende yüzümden veriyorum malesef benimde canımı sıkıyor bu duurm ne yapmalıyız?
bende nişanlım gitmeden önce daha kiloludyum.2 kilo verdim o askere gittiğinden beri ama yine 3-4 kilo fazlam var.dün nişanlıma söyledim sakın verme diyo kafamçokkarıştı ama ben vermek istiyorum tabi.spora gitmek istiyorum ama maalesef zamanım yok yaa yok ofisten geç çıkıyorum :çok üzgünüm: bende kilo verince yüzümden veriyorum bu durumda canımı sıkıyor.
ay ne olcaz biz böyle :uhm:
hoşgeldin canım valla geçmişi açmadan şöyle bişi söylemek istiorum..dünkü olayları okuduktan sonra gitmene üzülmüştüm iyi ki tekrar gelmişsin hoşgeldin olumunekankayizsmile
ah ke$kee kaydirigubbakcemile3 o kadar tembel oldumki hala yatagimda oturuyorumŞafak güzelleri olarak sizi spora davet ediyorummm kaydirigubbakcemile2
ŞenizŞenizben geldimmm
Günaydin $afak güzelleri opuyorumnanaktan
kizlar listeye girmek isteyen veya bi yanli$imi gören bildirirse sevinirim yerimseniben
Allah'ım şimdi de kpss kalkıyomuş akannehir
hoşgeldin mehabbet a.s.
bende listeye grmek istiyorum ?dün demiştim ama unutulmuş galiba?ayın 17 sinde gtti_silüs 14 ama:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?