- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.421
Aşk;
susmaktır Ey Sevgili! Onun güzelliğini, iyiliğini tarif etmeye gücün
yetmediği an susmaktır. Kelâmın, kalemin, sözün tükendiği yerde, manayı
sessizliğe yükleyip susmaktır. Artık sustum Ey Sevgili. Bilesin! Aşk
dediğin susup beklemektir...♥ sonsuza dek bebeğim..!
bende 1.62 cnm bendede basen varkaydirigubbakcemile3 annemden kalma bisi51 az ama cnm yaa fazla vermemeye dikkat et opuyorumnanaktan
cnm senin boyunla kilon cok uyumlu vucudun nasil bilmiorum ama boyuna gore cok ideal kilonopuyorumnanaktan
hemde ne bicim susuyorum boshayallersmileboshayallersmile..!
meeeeeeeeg'imiz gelmi$ opuyorumnanaktan bizde seni öpüyoruz canim , mutlaka ugraolumunekankayizsmile
mrb kızlar men geldimmmmmmmmmmmmmmm
Beklıycez ladyimm sabırlaaa
sevgilim_benim canım seninle aynıyz canım kilo problemi bende de var.1.62 boy benimde 61 kiloda çakılı kaldım..52 olmm lazım benimki istemio böle gelinciye kadr zayıflamam gerekiyomuş kızlaar birlikte şu kilolarıda halledelim barikaydirigubbakcemile2
hg mervecimmmmm
beklemesine beklenir tatlim :çok üzgünüm:
sayili gün cabuk gecer derler elbet askerlik te biter , ama ke$ke kücük de olsa bi geli$me olsa da motive olsam :çok üzgünüm::sinifsinif:
kızlar bende resim eklicem bakın bakem kilo vermişimmi önceki halime ve şimdiki halime ama foto nasıl yükleniobilmiyorumkismile
kızlar bende resim eklicem bakın bakem kilo vermişimmi önceki halime ve şimdiki halime ama foto nasıl yükleniobilmiyorumkismile
Ah ahhhhhhhhh nasılda guzel kokuyor sweetın Aşkım:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?