Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hemde ne bicim susuyorum boshayallersmileboshayallersmile..!

opuyorumnanaktanöpüorum canlarımm..
sora uğrarım gene

meeeeeeeeg'imiz gelmi$ opuyorumnanaktan bizde seni öpüyoruz canim , mutlaka ugraolumunekankayizsmile

bende 1.62 cnm bendede basen varkaydirigubbakcemile3 annemden kalma bisi 51 az ama cnm yaa fazla vermemeye dikkat et opuyorumnanaktan

cnm senin boyunla kilon cok uyumlu vucudun nasil bilmiorum ama boyuna gore cok ideal kilonopuyorumnanaktan

sevgilim_benim canım seninle aynıyz canım kilo problemi bende de var.1.62 boy benimde 61 kiloda çakılı kaldım..52 olmm lazım benimki istemio böle gelinciye kadr zayıflamam gerekiyomuş kızlaar birlikte şu kilolarıda halledelim barikaydirigubbakcemile2

inş cnm inş bu kilo işinede bir çözüm bulcazkaydirigubbakcemile3

hb cadıııımmmmmmmmm

beklemesine beklenir tatlim :çok üzgünüm:
sayili gün cabuk gecer derler elbet askerlik te biter , ama ke$ke kücük de olsa bi geli$me olsa da motive olsam :çok üzgünüm::sinifsinif:

Offf ladyım offffffff =( Dua ed de hafta sonu telıni açsın ve msnye gelsn tüm gelşmeler ozman bellı olucak..az kaldı cumartesıne

Ah ahhhhhhhhh nasılda guzel kokuyor sweetın Aşkım:gitme:

ahh cnm ay sweet deyince bnm aşkımında bir tişörtü vardi bu sene dedim onu bana ver yatarken genelde onu giyerdi pembemsi bişidi verdi bavula koydum annemde bavuldan bişi alırken onu sen giy bide çamaşır suyu değdir aşkım dediki baksana annenin üzerinde ne varkaydirigubbakcemile3 anam bi şok oldum ben dedim anne naptın içim yandı birden emanete bakamamış gibi ama sora çok gülmüştükkkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…