- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.561
iyi olmaya cali$iyorum susu_m sen nasilsin ?slm canımmm nasılsınnolumunekankayizsmile
rica ederim canim görevim yerimsenibencanım cook sagol benıde lısteye ekledıgın ıcınopuyorumnanaktan
sabret canim in$allah en kisa sürede arar :Saruboceq:
kolay degil biliyorum ama dua edip beklicez , ben 12 gündür haber alamiyorum boshayallersmile
Kekimi yapıp geldımmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nabersınız kızlarrr??
eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdünn gözdemm cokacimcoook
iyi olmaya cali$iyorum susu_m sen nasilsin ?
bugün nasil gecti okul/yurt ??CADIARZU
rica ederim canim görevim yerimseniben
tahminimce ekledim $afagini, sen tam olarak ögrenince bildirirsin
liste $imdilik bende sahibi ne zaman isterse geri devredicem , haber verirsin i$te opuyorumnanaktan
iyi olmaya cali$iyorum susu_m sen nasilsin ?
bugün nasil gecti okul/yurt ??CADIARZU
rica ederim canim görevim yerimseniben
tahminimce ekledim $afagini, sen tam olarak ögrenince bildirirsin
liste $imdilik bende sahibi ne zaman isterse geri devredicem , haber verirsin i$te opuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar,
bişi sorucam askeri izne gelip sinir eden oldumu?
bayramda nişanlım geldi vee beni deli ettide normalmi acaba merak ediyorum bilmiyorumkismile
cokacimcoook afiyet olsun canim , ho$geldin
canım dortbucukta aramıs ıkı kez ama yıne kardesımdeen dolayı acamadım normalde arardı sımdıye ama camıyorum dıye armadı allahtan kardesımde gııtı
canım dortbucukta aramıs ıkı kez ama yıne kardesımdeen dolayı acamadım normalde arardı sımdıye ama camıyorum dıye armadı allahtan kardesımde gııtı
Kardesin asırı sert falan mıkafamçokkarıştı telefonla konusmak yasak mı sizin evde anlamadım ben meralcim cekil odana yada banyoya gir konus bilmiyorumkismile
anladım canım..rahat rahat konuş artık sevindim senn adına..
dur bi tatlim daha askerin de cok yeni , belki böyle olacagini felan tahmin edememi$tircanım haklısın ama benim kızdığım nokta pazar akşamı arayıpta söylmemsi yani eğitime başlıcz yoğun falan olupta arayamassm merak etme vs dememsi ogün nasıl naptın sıra çok.. yoğun tak kapattık bukadar yani..
ha tamam canim ben tekrar gittin sandim bilmiyorumkismileokulda degılımm canım ben eve geldım..haftaya gıdıcemboshayallersmile
rica ederim canim opuyorumnanaktan ALLAH kavu$tursuntamam canım ama dedıgım gıbı gıdıs gunu falan cook sagol senn yınede
opuyorumnanaktanHb kuuzm benım saolasınopuyorumnanaktan
canım ıkız kardesım var erkek cook tutucu inanmıycaksın ama acayıp yanıı konusamıyorum cunku yakalarsa dıye korkuyorumm askerim bayram iznine gelsın ailem izin verırse nısan yapcaz insallh:teselli:
şafağımız atarsa 142 turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?