Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım babam fevat ettı annem bılıyo ama askerden sonra nısan dıyodu ama boyle olmuycak rahat gorusemıyoruz ben okuldaydım rahattık ama bııtı eve geldım insallah bayramda olur artık tek duam bubilmiyorumkismile

hiç bi açıklaması yok canım askere gitmeden önceyde böle umursamazdı hep merakta bırakırdı beni.buyüzdende en büyük korkum buydu oda oluo şuanda işte..inanın şafak sayma gibi bihevesim kalmadı..

amın canım hepimiziolumunekankayizsmile

dusuncesızlık ama gercekten eger bı sebebı yoksa arasa konusur soylersın canımmm sende uzuldum boyle olmasına:1no2:

ALLAH rahmet eylesin canim :Saruboceq:
hakkinda hayirlisi olsun , karde$in bu yüzden bu kadar tutucudur muhtemelen
hic olmazsa insallah bi söz yaparsiniz da rahata kavu$ursunuz yerimseniben

inanılmaz sıkıntı var içimde :çok üzgünüm:
gecer canim arada oluyo böyle :1hug:

amın canım hepimiziolumunekankayizsmile
amiiiiin :Saruboceq:

bu arada herkeslere selamlarr zemuszemus

selam didemim opuyorumnanaktan nasilsin canim

valla bilmiyorum.hani askerlik psikolojisi falan diyolar ya ama ben ondan olduğunu sanmıyorum.
doğru düzgün ilgilnenmedi benimle.baş başa kalamadık ramazandı iftara gidelim diyorum beraber.bana kalsa annemlerle evde yiyelim diyo.
ağustosta nişanlanalı bir sene oldu sana hediye alayım demişti alma dedim ilkten,sonra ii tamam dedim.haliyle alcam dediği içinde bir bekleti içine girdim ama ne hediye ne bişi gelirken getirir diye düşündüm.babasına gs store den forma almış.bana hediye getirmedi bozuldum.yani sanırım böle bir odunluk yerleşmiş askerde bünyesine eyvahedigeldismile

sadece bunlar değil daha bir sürüşey var.hergünüm ağlamakla geçti valla yüzüğü çıkarıp atayım diye bile düşündüm :çok üzgünüm:

izinden sonra düzeldimi peki..belki sivilde ne yapıcağını bilememiştir cnm ruh hallerini bilemiyoruz malesef..

canımm yaa böyle şeyler bızı cok uzuyo evet..ama yüzüğü çıkarmak kolay bişey değil onu düşünme sakın..askerden gelince bı sure sonra herşey yoluna girerr..

ALLAH yardimcin olsun canim :Saruboceq:
ama buraya kadar kolay gelmedin eminimki , yüzügü atmayi hemen öyle dü$ünme
askerin gelsin zamanla her$ey eskiye döner olumunekankayizsmile

iyiyim leydimm uyumadan uğrıyım dedimm sen nasılsınnnopuyorumnanaktan
iyi etmi$in canim :lepi:
artik seni buralarda pek göremiyoruz , bende idare ediyorum canim i$te opuyorumnanaktan

sagol canım muhtemelen bıde aynı yastayız ya evde bı buyuk olmadıgı ıcın soz gecmıyo ondann ama alıstımm artıkkk
her$ey gönlünce olsun canim in$allah karde$inde biraz rahat olur :Saruboceq:

Tekrardann Selamm kızlarr
Aşkımla konuşuodumm yazamadım delikafadulden
Şimdide yatma vaktii
Ve yarın sevgilimle nerdemiyizzz daha doğrusu sevgilim benim yanımdaaa
Aşkımın memleketi benim doğup büyüdüğüm topraklardaa Tekirdağ da
Şafağımız 59 turkbayragi

öyle kolay değil ama ne bileyim,
okadar dokunduki yaptıkları.
ben çalışıyodum geldiğinde işe öğlen 1de gidiyodum geç çıkıyodum sabah görüşürüz diye konuşuyoduk hep.gelirim 11,12 gibi dedi size en azından bi kaç saat vakit geçirirz.gelmedi o gün uyuya kalmış.hbr vermedi kusura bakma demedi.iftarda akşam gel dedim 1 saat yemek molam var beraber yeriz dedim.annesi bir sürü yemek yapmış diye gelmedi.ben o gün tek başıma iftar yaptım.
ama lafa geldiğinde beni çok özlediğini söylüyordu.eğer askerden geldiğindede böle olursa işimiz var:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…