- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.581
Anladm cnm:2: Ona ne anlamadım kendisi hic telefonla konusmaz mı ?:hulya:
Annenle baban bişey demedikten sonra bu kadar tutuculuk ne böylelmaz: her zaman evde degil anladıgım kadarıyla o bakımdan iyi barilaelaelaelaelae yakalarsa ne olur ?:bbo:
Hadi inşallah izin verir canımhihoyyyt safak kac:CüvCüv:
Teskereci devre olmak istiyorum... 89-3 ler gidin artıkdelikafadulden
canım emın ol bı sebebı vardır aramamısının canını sıkma sen dusunup senı anlıyorum o nıye oyle yapıyo bılmıyorum ama gecerlı bı caıklaması mutlaka vardırr üzme kendınıbilmiyorumkismile
dur bi tatlim daha askerin de cok yeni , belki böyle olacagini felan tahmin edememi$tir
firsat bulup arayacagini sanmi$tir yerimseniben hemen kizma
anliyorum seni de tabiki ama birde onun acisindan bak bi olaya , onlar icin hersey daha cok yeni
ha tamam canim ben tekrar gittin sandim bilmiyorumkismile
rica ederim canim opuyorumnanaktan ALLAH kavu$tursun
opuyorumnanaktan
hiç bi açıklaması yok canım askere gitmeden önceyde böle umursamazdı hep merakta bırakırdı beni.buyüzdende en büyük korkum buydu oda oluo şuanda işte..inanın şafak sayma gibi bihevesim kalmadı..
inanılmaz sıkıntı var içimde :çok üzgünüm:
ALLAH rahmet eylesin canim :Saruboceq:canım babam fevat ettı annem bılıyo ama askerden sonra nısan dıyodu ama boyle olmuycak rahat gorusemıyoruz ben okuldaydım rahattık ama bııtı eve geldım insallah bayramda olur artık tek duam bubilmiyorumkismile
gecer canim arada oluyo böyle :1hug:inanılmaz sıkıntı var içimde :çok üzgünüm:
amiiiiin :Saruboceq:amın canım hepimiziolumunekankayizsmile
bu arada herkeslere selamlarr zemuszemus
perimmmmmmmmmmmmmmmmmmm sempatiksalakcinni
ALLAH rahmet eylesin canim :Saruboceq:
hakkinda hayirlisi olsun , karde$in bu yüzden bu kadar tutucudur muhtemelen
hic olmazsa insallah bi söz yaparsiniz da rahata kavu$ursunuz yerimseniben
gecer canim arada oluyo böyle :1hug:
amiiiiin :Saruboceq:
sagol canım muhtemelen bıde aynı yastayız ya evde bı buyuk olmadıgı ıcın soz gecmıyo ondann ama alıstımm artıkkk
didosummmmmmmmmmmmaklinialirimsmile
valla bilmiyorum.hani askerlik psikolojisi falan diyolar ya ama ben ondan olduğunu sanmıyorum.
doğru düzgün ilgilnenmedi benimle.baş başa kalamadık ramazandı iftara gidelim diyorum beraber.bana kalsa annemlerle evde yiyelim diyo.
ağustosta nişanlanalı bir sene oldu sana hediye alayım demişti alma dedim ilkten,sonra ii tamam dedim.haliyle alcam dediği içinde bir bekleti içine girdim ama ne hediye ne bişi gelirken getirir diye düşündüm.babasına gs store den forma almış.bana hediye getirmedi bozuldum.yani sanırım böle bir odunluk yerleşmiş askerde bünyesine eyvahedigeldismile
sadece bunlar değil daha bir sürüşey var.hergünüm ağlamakla geçti valla yüzüğü çıkarıp atayım diye bile düşündüm :çok üzgünüm:
valla bilmiyorum.hani askerlik psikolojisi falan diyolar ya ama ben ondan olduğunu sanmıyorum.
doğru düzgün ilgilnenmedi benimle.baş başa kalamadık ramazandı iftara gidelim diyorum beraber.bana kalsa annemlerle evde yiyelim diyo.
ağustosta nişanlanalı bir sene oldu sana hediye alayım demişti alma dedim ilkten,sonra ii tamam dedim.haliyle alcam dediği içinde bir bekleti içine girdim ama ne hediye ne bişi gelirken getirir diye düşündüm.babasına gs store den forma almış.bana hediye getirmedi bozuldum.yani sanırım böle bir odunluk yerleşmiş askerde bünyesine eyvahedigeldismile
sadece bunlar değil daha bir sürüşey var.hergünüm ağlamakla geçti valla yüzüğü çıkarıp atayım diye bile düşündüm :çok üzgünüm:
ALLAH yardimcin olsun canim :Saruboceq:valla bilmiyorum.hani askerlik psikolojisi falan diyolar ya ama ben ondan olduğunu sanmıyorum.
iyi etmi$in canim :lepi:iyiyim leydimm uyumadan uğrıyım dedimm sen nasılsınnnopuyorumnanaktan
her$ey gönlünce olsun canim in$allah karde$inde biraz rahat olur :Saruboceq:sagol canım muhtemelen bıde aynı yastayız ya evde bı buyuk olmadıgı ıcın soz gecmıyo ondann ama alıstımm artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?