- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.521
tatlim ya bnmkinin kardesi de gelmiyo artik okul acildi ya sempatiksalakcinni
öf haber alabilcek hic kimse kalmadi , arkadasi da carsiya cikmiyo ki ona sorsam
abisine mi mail atsam diyorum ama belki maili degismistir , bide utaniyorum ya koskoca evli barkli abi 2 senedir konusmuyoruzda
aaamaaan tombisim bi haber yolla mafoldumben
Kızlar forum yapısı bozuk sizde de ölemii ??
evet canim maalesef bi saattir böyle CADIARZUKızlar forum yapısı bozuk sizde de ölemii ??
karde$i gelmez daha sanmiyorum okul yüzündenCnm olmassa abısıne mj at ama bence kız kardesı gelır nete ya
hadi gözün aydin tatlim darisi tüm telefon bekleyenlerin basina :Saruboceq:Ohhhhhhhhhhhhhhhh aradı bebeğim,herşeyimmmmmdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
rahatlaıdm yahuuuu
sen geldin site düzeldi :teytey:
YOK KIZ NERE DÜZELDİ BENDE HALA HAYALET GİBİ DURUYO SİTE BEMBEYAZ
KIZLAR BUGÜN LİSTEYİ ERKENDEN VERİYORUM MİSAFİRLİKTEN GEÇ GELİR GİREMEM BELKİ DİYE
yarın bitanemin doğum günü ama yanında olamıyorum mafoldumben 4 yıldır ilk defa birimizin doğum gününde yanyana değiliz, 28 ekimde de benim doğum günüm yine yanyana olamıcaz mafoldumben
bızımde yıldonumumuz ayrı geçtiibilmiyorumkismile
benım dogum gunlerımızde burda olucak inşallah izinde:Saruboceq:
ahh canım çok zormuş yaa bu gece - yarın çok zor geçicek.. yokluğunu içimde hissediyorum mafoldumben
son ayrılığınız olsun canım inşallah.. biz daha benim doğum günümü, kurban bayramını, yılbaşını, diğer bayramı ayrı geçircez :gitme:
Allah'ım güç ver...
okul işini ne yaptın canım?
son ayrılıklarımız olur inşaallah siyahincimmm:Saruboceq:rabbim yokluklarını göstermesin birdaha..
okul işine gelincee kararsızım hala mutsuzum ben yurtta yaboshayallersmile
bu hafta dersler olmuyo dimi canımm sorun olmazzbilmiyorumkismile
aminn canım inşallah :Saruboceq: Allah korusun hepsini boshayallersmile
dersler olsa da formaliteden canım imza alınmaz, ama haftaya gittiğinde kendini kötü hissedebilirsin herkes tanışmış olcak, ben 3 gün geç gittim öyle olmuştu uzaydan düşmüş gibi hissetmiştim laelaelaelaelae
alışırsın canım ya yurt zordur ama bence git sen onlar kaynaşırken sen de orda ol sonradan katılmak daha zor olurbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?