Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bak şimdi bende eskiyi hatırladım manisa gercekten cok zordu ama cok şükür bitti bide bu elazığı yeseydik :))))

balparem geciyo walla günleerrr

Son düzenleme:
N€RGİS;8231022 .!.:
bak şimdi bende eskiyi hatırladım manisa gercekten cok zordu ama cok şükür bitti bide bu elazığı yeseydik :))))

balparem geciyo walla günleerrr

evet canım ya şu an orda bulunanlara,gidecek olanlara Allah yardım etsin
aşkım herşeyi anlatmadı ama anlattıkları yetti kafamçokkarıştı

geçiyo tatlım mehtabım gelse bi daha da güzel geçicek:1rolleyes:

şafak 78 karabük...
az kaldı çok az kaldı.. su gibi geçiyor günlerimiz çok çükür.. ama hasret geçmiyor, dinmiyor bir türlü.. çok özledim...

Son düzenleme:
merhaba herkese
safak 437 gunler geciyor bak 20 gun gecti geccek bu gunler derken bugun askimdan cok kotu bir haber aldim. ustabilrigi sirnak a cikmis senağlama hergun konusabiliyorduk cok rahatti sivasta koca 400 kisilik yerde 15 kisi doguya cikmis herkes izmir ankara kibris iken benimki sirnak. hemde komando bile degil. haksizlik bu hic bir sekilde teselli edecek birseyde bulamiyorum . napcaz bilmioyorumorda askeri olanlar var mi?

canım öncelikle Allah hayırlı etsin diyorum burada sırnakta askeri olan ve komando olarak yapan arkadaslarımız var Allaha şüğkür de günleri azalıyo ve Allahın izniyle de alıcaklar teskerelerini sıkma canını
sırnağın neresine cıktı o belli mi

yok canim sedece sirnak demisler yer belirtmemisler daha ama moralim ve onunda morali cok bozuk. internette arastrma yaptim hep kotu mu hic mi olumlu yonu yok oranin rahatlamaya cok ihtiyacim var. ve bu sisteme okadar igrendim ki bugun diceksiniz orda yapanlar insan degil mi? benm kziidgim herkese esit olsun erdoganin oglu 26 gunluk tatile gider gibi gitmesin. bugun bir kez daha nefret ettim su torpilden

herkes sanslı olamıyor malesef. canım bu sitede yeşilin ve moon un askeri sırnakta onlardan bilgi al. hatta yesil askını sırnaktan aldı kavuştular cok şükür sıra bizde:)))) sen sıkma canını hayırlısı nere ise o olsun. bak biz elazığ cıktı diye sevindik şimdi askım hep tunceliye operasyona gidiyoz ama bunada şükür diyoruz sağ salim dönsünlerde gerisi mühim değil

canım ne dicemi bilemedim şimdi,oralarda da askerlerimiz var tabi en zor görevler onların
Allah kazasız belasız kavuşmanızı nasip etsin
görevi var mıydı ne olarak gidiyo

canım ne dicemi bilemedim şimdi,oralarda da askerlerimiz var tabi en zor görevler onların
Allah kazasız belasız kavuşmanızı nasip etsin
görevi var mıydı ne olarak gidiyo
amin canim acemilikte komando secmek istediler ama biz istemiyorduk ve almaktanda vazgecmislerde istemedigi icin. ama neden orasi cikti hic bilmiyorum. erkek arkadasim boy pos olarakta goze batan biridir. fazla sivrilmesini istemiyordum buyuzden. manga basi yapmislar mesela orda. komando secilmedigi icin rahat bir yer olur dioduk ama gercekten sansizlik bizdekide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…