- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.321
kızlaarr anneme kavuşmam için..
şafak ............. 44
canım benim ne güzel anlatmışsın sahiden,
benim de 4 ağustosta 6 ay olcak kesin gidişini yerini öğrendiğim
manisa kırkağaçtı nurum en zor yer yazmıştı mesajda hala duruyo o mesaj
beni tutabilene aşkolsun tabimafoldumben
mayıs 9 olmak bilmemişti bi türlü,geldiğinde hiç hatırlamak istemedi bile
nazi kampı gibiydi dedi,çok şükür kurtulduk ordan
N€RGİS;8231022 .!.:bak şimdi bende eskiyi hatırladım manisa gercekten cok zordu ama cok şükür bitti bide bu elazığı yeseydik :))))
balparem geciyo walla günleerrr
listeme aldım bile canım hoşgeldinvereliniortak:içelim:
merhaba herkese
safak 437 gunler geciyor bak 20 gun gecti geccek bu gunler derken bugun askimdan cok kotu bir haber aldim. ustabilrigi sirnak a cikmis senağlama hergun konusabiliyorduk cok rahatti sivasta koca 400 kisilik yerde 15 kisi doguya cikmis herkes izmir ankara kibris iken benimki sirnak. hemde komando bile degil. haksizlik bu hic bir sekilde teselli edecek birseyde bulamiyorum . napcaz bilmioyorumorda askeri olanlar var mi?
yok canim sedece sirnak demisler yer belirtmemisler daha ama moralim ve onunda morali cok bozuk. internette arastrma yaptim hep kotu mu hic mi olumlu yonu yok oranin rahatlamaya cok ihtiyacim var. ve bu sisteme okadar igrendim ki bugun diceksiniz orda yapanlar insan degil mi? benm kziidgim herkese esit olsun erdoganin oglu 26 gunluk tatile gider gibi gitmesin. bugun bir kez daha nefret ettim su torpilden
merhaba herkese
safak 437 gunler geciyor bak 20 gun gecti geccek bu gunler derken bugun askimdan cok kotu bir haber aldim. ustabilrigi sirnak a cikmis senağlama hergun konusabiliyorduk cok rahatti sivasta koca 400 kisilik yerde 15 kisi doguya cikmis herkes izmir ankara kibris iken benimki sirnak. hemde komando bile degil. haksizlik bu hic bir sekilde teselli edecek birseyde bulamiyorum . napcaz bilmioyorumorda askeri olanlar var mi?
amin canim acemilikte komando secmek istediler ama biz istemiyorduk ve almaktanda vazgecmislerde istemedigi icin. ama neden orasi cikti hic bilmiyorum. erkek arkadasim boy pos olarakta goze batan biridir. fazla sivrilmesini istemiyordum buyuzden. manga basi yapmislar mesela orda. komando secilmedigi icin rahat bir yer olur dioduk ama gercekten sansizlik bizdekidecanım ne dicemi bilemedim şimdi,oralarda da askerlerimiz var tabi en zor görevler onların
Allah kazasız belasız kavuşmanızı nasip etsin
görevi var mıydı ne olarak gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?