E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #8.341
amin canim acemilikte komando secmek istediler ama biz istemiyorduk ve almaktanda vazgecmislerde istemedigi icin. ama neden orasi cikti hic bilmiyorum. erkek arkadasim boy pos olarakta goze batan biridir. fazla sivrilmesini istemiyordum buyuzden. manga basi yapmislar mesela orda. komando secilmedigi icin rahat bir yer olur dioduk ama gercekten sansizlik bizdekide
herkese merhaba ben daha yenı katıldım aranıza.umarım kabul edersiniz,bizim şafakda 109..
manga başı 20-25 askerden sorumlu olan er demekmiş,tim gibi mi gidicekler şırnak'a
kötü düşünme olur mu,dua edelim bol bol kazasız belasız dönsün hepsi
gidince yerleşince daha iyi anlarsınız herşeyi
inşallah çabucak bitirir de gelir canım
herkese merhaba ben daha yenı katıldım aranıza.umarım kabul edersiniz,bizim şafakda 109..
iyigeceler kizlar hepinize ben cikiyorum bugun fazla takilanda yok gibi burda. daha sonra yine grmeye calisirim:a015:
Bugün 90 lar da bitti çok şükür temmuzuda bitirdik geldik ağustosa vede 80lere allahım kalan günlerimizide kazasız belasız geçirmeyi nasip et ya rabbim koru kocamı koru muhammedimi.onu bana bağışla muhammedim sana emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?