- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.621
selam gece kuşlarımmmmmm
naptın cadııııı sennnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 keki duyunca benimde iştahım kabardı şimdigece gece daha yeni konuşmuştuk kilo sorununu kuzum yapma yane sen verion kiloları biz alıoz sorakaydirigubbakcemile3
aşkım arıcak onu bekliom bende 12 de filan ararım demiştibilmiyorumkismile
kıs aklın nerdeeaklinialirimsmile
canım aklında bısey vardır dusundugun o sıkıntıyı yaratıcak onu gıdermeye calış canımm
Askerimiinn sesi kısıılmış onda cnm yaaaa:asigim:
$afak --->209zemuszemus
mehtap---->10:lepi:
selam gece kuşlarımmmmmm
naptın cadııııı sennnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 keki duyunca benimde iştahım kabardı şimdigece gece daha yeni konuşmuştuk kilo sorununu kuzum yapma yane sen verion kiloları biz alıoz sorakaydirigubbakcemile3
kıs aklın nerdeeaklinialirimsmile
slm canım ya bısey sorucam bu askerler nıye gece aramıyolar bızı karısmıyolarmıs yatma sastı10 mus ama ısteyen yatıyomussss
bende bende bendedelikafadulden beraber veririz
gidersem gidersem dönüşüm muhtesem olacak ouhahah beceremedim:roflol::roflol:
Sormadın mı nedenini canımboshayallersmile ne oluyor diye bide annesine cok düskünmüdür normaldebilmiyorumkismile bencede sivilde bocalamıstır diye dsünüyorum ben gittimi peki hic görüsemediniz mi:teselli:
sordum.anlattım üzülüyorum kırılıyorum dedim ama ona göre büyütülcek bişi yok.konuşmaya gerek yok.
annesine düşkünmü????
düşkünde lafmı :gitme: yandım ben senağlama
merhaba canım bu arada aklımda asker beklemekten daha büyük ne var ki boshayallersmile 3-4 gündür atamadım sıkıntıyısenağlama
susu kız ben kacırdım orasını senin yurt muhabeti ne olduolumunekankayizsmile
slm canım ya bısey sorucam bu askerler nıye gece aramıyolar bızı karısmıyolarmıs yatma sastı10 mus ama ısteyen yatıyomussss
bak senınkı ne guzel arıyo bızımıkıler kacıncı ruyadalar acaba
canım bızımkıler nıye aramaz kı ya offffffffff
cnm askerden önce böyle değildi dimi değilse takma kafana geçici bi durumdur:teselli:
isteyen yatarmıs olur mu kız vardır bi kuralı mutlakayerimseniben
canım seninki gündüz arıyo onada şükür..aynı bölükteler ama benimkinde hiç ses yok..sevgilim_benim nişanlın bizimkilerede öğretsin gecede aranıcanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?