Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

slm canım ya bısey sorucam bu askerler nıye gece aramıyolar bızı karısmıyolarmıs yatma sastı10 mus ama ısteyen yatıyomussss

Anooooom sanada göndereyım italya kekkk görsun pehhhhhhhhhhaklinialirimsmilesempatiksalakcinni yok kız almasssın ıyıııısıın

ŞAFAK 334 :lepi:

aşkımmm seni çoook seviyorum herşeyim benim.. ayrı geçirdiğimiz ilk ve son doğum günün olsun bitanemmmm keşke yanımda olsannn sarılıp kutlasam öpsemm kokunu duysam:asigim:

slm canım ya bısey sorucam bu askerler nıye gece aramıyolar bızı karısmıyolarmıs yatma sastı10 mus ama ısteyen yatıyomussss

bak senınkı ne guzel arıyo bızımıkıler kacıncı ruyadalar acaba

evt cnm dün de gece aramıştı arkadaşları zorla kaldırmış hadi telefon edelim die bende dedim gece sorun olmasın felan dedim oda komutnlar karşımızda zaten çay içiolar bişi olmaz dedi her telefonun başında biri konuşuo dedi bölükteki nöbetçilerde uyamadı daha dedi 1 saate yakın konuştuk keşkem bölükleri aynı olsaydı bildiğim kadariyla 4. bölük ve diğer bölükler telefonlara daha çok yakınmış bnm askerimin bölüğü kantine felan uzakmiş ama arıo o bilemiorumki cnm valla bendebilmiyorumkismile inş ararlar yakın zamanda belki onların bölük daha farklıdır arayınca sorun iicene ne diolar bakalım:1hug:

isteyen yatarmıs olur mu kız vardır bi kuralı mutlakayerimseniben

yokmus canım oyle sıkmıyolarmıs hanı arayan bekler arar yanı 12 en gec 1 kadar bolukten boluge farketıyomus ama komutan yatın su sastte derse yatıyolarmıs yoksa serbest bırakıyolarmıs isteyen yatıyomus

canım seninki gündüz arıyo onada şükür..aynı bölükteler ama benimkinde hiç ses yok..sevgilim_benim nişanlın bizimkilerede öğretsin gecede aranıcanı..

hehe su hallerımıze bak valla sınırlerım bozuldu ıyıce benımkı arıyo ben konusamıyorum beklıyorum o armıyo sen beklıyosun senınkı aramıyo allah bıze sabır versın

AH SU KIZLAR ASKER OLSALAR, MINI ETEKLI ORDU KURSALAR, INCE BELE PALASKA TAKSALAR, VALLAHI ISTEMEZDIM TEZKERE.delikafadulden:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…