Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Anooooom sanada göndereyım italya kekkk görsun pehhhhhhhhhhaklinialirimsmilesempatiksalakcinni yok kız almasssın ıyıııısıın
gönder gönder cnm valla buranın kekleri acayip şekerli bi hoş zaten sen gönder bi dilimkaydirigubbakcemile3

ŞAFAK 334 :lepi:

aşkımmm seni çoook seviyorum herşeyim benim.. ayrı geçirdiğimiz ilk ve son doğum günün olsun bitanemmmm keşke yanımda olsannn sarılıp kutlasam öpsemm kokunu duysam:asigim:

askerinin doğum günü kutlu olsun cnm inş bidahaki doğum günlerinde hep beraber olursunuz benimkininde 10daydı gitmeden önce msnden kutladım bende:ecrin_bebek: benim doğum günümde bu ayın 29da aşkımla aramızda 19 gün var:kedi:

canım benımkı arıyo ama camadım dunde oyle oldu sanırım onun icinde aramadı gece bı daha of olsun aramızdan bırılerının konusmus olmazıda guzel canımm

Mehtabımız 22 sevgilim sana kavuşmama son 22 gün bebeğim nefesımın mutluluk rengindeki suretisin ÇAĞLARIM...Seni çok ama çok seviyor böcüüüün..:asigim::asigim:

Sen ıste yeterkı cnm ıstedın kek olsun..opuyorumnanaktan

hehe su hallerımıze bak valla sınırlerım bozuldu ıyıce benımkı arıyo ben konusamıyorum beklıyorum o armıyo sen beklıyosun senınkı aramıyo allah bıze sabır versın

amin canım bol bol sabır versin yoksa ben patlmak üzereyim..delikafaduldendelikafadulden
buarada tmm canım msjını aldım.600sn bekleyin ıvır zıvır dio atamadım msj.

saol canımm inşallah bi dahaki sefer yanında olcam belki de evli oluruz :jeyyar::Saruboceq: benim doğum günüm de ekim 28 de aşkımla az varboshayallersmile
hepimizin son ayrılıkları olur inşallah boshayallersmile

canım seninki gündüz arıyo onada şükür..aynı bölükteler ama benimkinde hiç ses yok..sevgilim_benim nişanlın bizimkilerede öğretsin gecede aranıcanı..

kızlar benimdemi aramıca ne saat 12 buçuğa geldikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 mutlaka haber verirdi akşam aradı gece arıcam dedi kapadı ikinizinkide aramıosa kesin onların komutanları çok disiplinlli yada vakit bulamıolar cnm eğitim yaptıklarından siz hep ii düşünün askerinizi suçlamayın sakın arayınca güzel neşeli konuşun ona güven vermeye çalışın ozaman bakın her fırsatta sizi nasıl arıo sizden destek bekler şimdi onlar askerdeyken hep güzel sözler duymak bebek gibi sevilmek istiolaryerimsenibenopuyorumnanaktan

cnm askerden önce böyle değildi dimi değilse takma kafana geçici bi durumdur:teselli:

yani gitmeden önce hiç değildi böle arada oluyodu tabi ufak ufak ama.izne bir geldi üstüste böle davranması çok korkuttu beni.daha çok battı belki bana bilemiyorum.neyse umarım geçici bir durumdur.askerden sonrada böle olmaz.

ay canım ya valla su 7 gunde icim karamıs durumdaa yanı bılmıyorum artık oyle yapıcam am konusamıyorum kı konuasabılsek herturlu destek olcazzz

Şeniz ahhh bacımm bütün sıkıntılarımm ondann yaa alışamıcamm gibi geliyor sanki..
o odaya girdimiii ağlamaya başlıyorummm napcamm beeennnnboshayallersmileboshayallersmile
yok be susum neden alısamıcaksınŞeniz
İlk zaman psikolojisi olmussundur evinden uzakta falan diye ama alısırsın derim ben dene bakalım bi süre bir günde olucak iş mikaydirigubbakcemile

sordum.anlattım üzülüyorum kırılıyorum dedim ama ona göre büyütülcek bişi yok.konuşmaya gerek yok.
annesine düşkünmü????
düşkünde lafmı :gitme: yandım ben senağlama
Bence asker psikolojisi sıkma canını sımdı nasıl durum :1ninca:
o kadar vahim mi durum belki hep senin gitmeni beklemistir annesinden ayrılmak istememistir aklıma baska bisey gelmıyor sekerim:teselli:
ama kötüye yorma normal hali degil sonucta demi:sm_confused:

amin canım bol bol sabır versin yoksa ben patlmak üzereyim..delikafaduldendelikafadulden
buarada tmm canım msjını aldım.600sn bekleyin ıvır zıvır dio atamadım msj.

benımde nedense icim karamıs durumda canım senınkını adın ver bana yarın arasa sorarım ben bı istersennn

canım benımkı arıyo ama camadım dunde oyle oldu sanırım onun icinde aramadı gece bı daha of olsun aramızdan bırılerının konusmus olmazıda guzel canımm

çok zor bi durum cnm valla ben ararken konuşamıcam die ellerim titrio o çagrı atıo ben meşgule veriom arıom inan 2 sn geçicek die ödüm kopuo hele sen açamıosun aradıgını bile bile allah sabırlar versin cnm en kötü günümüz böyle olsun üzme canını mutlaka arıcaktıropuyorumnanaktan

Sen ıste yeterkı cnm ıstedın kek olsun..opuyorumnanaktan
tmm cnm aldım kekini ellerine sağlıkkkkk süper olmuşşopuyorumnanaktan

saol canımm inşallah bi dahaki sefer yanında olcam belki de evli oluruz :jeyyar::Saruboceq: benim doğum günüm de ekim 28 de aşkımla az varboshayallersmile
hepimizin son ayrılıkları olur inşallah boshayallersmile

aminnn cnm nekadar güzel demi yakın olması bi yönden ii deil ama aşkım evlenince ikisini bir elden çikarırız dio bende kabul etmiom:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…