- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.641
gönder gönder cnm valla buranın kekleri acayip şekerli bi hoş zaten sen gönder bi dilimkaydirigubbakcemile3Anooooom sanada göndereyım italya kekkk görsun pehhhhhhhhhhaklinialirimsmilesempatiksalakcinni yok kız almasssın ıyıııısıın
ŞAFAK 334 :lepi:
aşkımmm seni çoook seviyorum herşeyim benim.. ayrı geçirdiğimiz ilk ve son doğum günün olsun bitanemmmm keşke yanımda olsannn sarılıp kutlasam öpsemm kokunu duysam:asigim:
evt cnm dün de gece aramıştı arkadaşları zorla kaldırmış hadi telefon edelim die bende dedim gece sorun olmasın felan dedim oda komutnlar karşımızda zaten çay içiolar bişi olmaz dedi her telefonun başında biri konuşuo dedi bölükteki nöbetçilerde uyamadı daha dedi 1 saate yakın konuştuk keşkem bölükleri aynı olsaydı bildiğim kadariyla 4. bölük ve diğer bölükler telefonlara daha çok yakınmış bnm askerimin bölüğü kantine felan uzakmiş ama arıo o bilemiorumki cnm valla bendebilmiyorumkismile inş ararlar yakın zamanda belki onların bölük daha farklıdır arayınca sorun iicene ne diolar bakalım:1hug:
AH SU KIZLAR ASKER OLSALAR, MINI ETEKLI ORDU KURSALAR, INCE BELE PALASKA TAKSALAR, VALLAHI ISTEMEZDIM TEZKERE.delikafadulden:roflol::roflol:
gönder gönder cnm valla buranın kekleri acayip şekerli bi hoş zaten sen gönder bi dilimkaydirigubbakcemile3
askerinin doğum günü kutlu olsun cnm inş bidahaki doğum günlerinde hep beraber olursunuz benimkininde 10daydı gitmeden önce msnden kutladım bende:ecrin_bebek: benim doğum günümde bu ayın 29da aşkımla aramızda 19 gün var:kedi:
hehe su hallerımıze bak valla sınırlerım bozuldu ıyıce benımkı arıyo ben konusamıyorum beklıyorum o armıyo sen beklıyosun senınkı aramıyo allah bıze sabır versın
askerinin doğum günü kutlu olsun cnm inş bidahaki doğum günlerinde hep beraber olursunuz benimkininde 10daydı gitmeden önce msnden kutladım bende:ecrin_bebek: benim doğum günümde bu ayın 29da aşkımla aramızda 19 gün var:kedi:
canım seninki gündüz arıyo onada şükür..aynı bölükteler ama benimkinde hiç ses yok..sevgilim_benim nişanlın bizimkilerede öğretsin gecede aranıcanı..
kızlarr selam herkesee benim şafak ne durumda yavvmafoldumben
cnm askerden önce böyle değildi dimi değilse takma kafana geçici bi durumdur:teselli:
kızlar benimdemi aramıca ne saat 12 buçuğa geldikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 mutlaka haber verirdi akşam aradı gece arıcam dedi kapadı ikinizinkide aramıosa kesin onların komutanları çok disiplinlli yada vakit bulamıolar cnm eğitim yaptıklarından siz hep ii düşünün askerinizi suçlamayın sakın arayınca güzel neşeli konuşun ona güven vermeye çalışın ozaman bakın her fırsatta sizi nasıl arıo sizden destek bekler şimdi onlar askerdeyken hep güzel sözler duymak bebek gibi sevilmek istiolaryerimsenibenopuyorumnanaktan
yok be susum neden alısamıcaksınŞenizŞeniz ahhh bacımm bütün sıkıntılarımm ondann yaa alışamıcamm gibi geliyor sanki..
o odaya girdimiii ağlamaya başlıyorummm napcamm beeennnnboshayallersmileboshayallersmile
Bence asker psikolojisisordum.anlattım üzülüyorum kırılıyorum dedim ama ona göre büyütülcek bişi yok.konuşmaya gerek yok.
annesine düşkünmü????
düşkünde lafmı :gitme: yandım ben senağlama
amin canım bol bol sabır versin yoksa ben patlmak üzereyim..delikafaduldendelikafadulden
buarada tmm canım msjını aldım.600sn bekleyin ıvır zıvır dio atamadım msj.
canım benımkı arıyo ama camadım dunde oyle oldu sanırım onun icinde aramadı gece bı daha of olsun aramızdan bırılerının konusmus olmazıda guzel canımm
tmm cnm aldım kekini ellerine sağlıkkkkk süper olmuşşopuyorumnanaktanSen ıste yeterkı cnm ıstedın kek olsun..opuyorumnanaktan
saol canımm inşallah bi dahaki sefer yanında olcam belki de evli oluruz :jeyyar::Saruboceq: benim doğum günüm de ekim 28 de aşkımla az varboshayallersmile
hepimizin son ayrılıkları olur inşallah boshayallersmile
yokmus canım oyle sıkmıyolarmıs hanı arayan bekler arar yanı 12 en gec 1 kadar bolukten boluge farketıyomus ama komutan yatın su sastte derse yatıyolarmıs yoksa serbest bırakıyolarmıs isteyen yatıyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?