Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

amın canım ama cook dua edıyorum ınsallah nıasanımız olurda kurtuluruz artık

benımde nedense icim karamıs durumda canım senınkını adın ver bana yarın arasa sorarım ben bı istersennn

canım ii olurdu aslında benim açımdan bisorun yok aklıma gelmişti bu ama ..çok değişik bihuyu var şimdi o öğrenirse benim sordurduğumu kıyameti koparır başıma böle çok geldi.. oyüzden cesaret edemedim onun aramasını beklicm artık canım

amın canım ama cook dua edıyorum ınsallah nıasanımız olurda kurtuluruz artık

olur inş cnm mrk etme sen bizde 3 sene bekledik oldu sonunda bilirim neler yaşadğını çok zor gerçekten bi nişanlan ozaman çok rahat ediceksin bırazcıkdaha sabret cnm istediiğine ulaşıcaksın mrk etmeopuyorumnanaktan

tamma canım ben yınede sorarım ıste sızın boluk rahatmı falan dıye tamam canım ınsallah yarın arralar ben mektup attım yarın ulasırsa arar mutlaka

canım sureklı ruyalarımda bıle bu var amın canım haftaya bellı olcak annem istanbulda gelsın konusucam

tamma canım ben yınede sorarım ıste sızın boluk rahatmı falan dıye tamam canım ınsallah yarın arralar ben mektup attım yarın ulasırsa arar mutlaka

evet canım olur bak çaktırmadan bi sor bakalım aramakta sorun yaşanıyomu yoğunmusunz falan die bide bizimkilerin kaçta yattıklarını öğren..iyce taktım artık ben.öğrenmeden rahatlayamıcm

evet canım olur bak çaktırmadan bi sor bakalım aramakta sorun yaşanıyomu yoğunmusunz falan die bide bizimkilerin kaçta yattıklarını öğren..iyce taktım artık ben.öğrenmeden rahatlayamıcm

tamma canımsorarım hıc bısey soylemem merkaetme sen o anlamaz ben arar aramz sana mesaj atarım tama canım optum sıkma sen canını tamma ıyıgeceler kactım bennn

turkbayragidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…