Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gunaydın can8m nasılsınnn

iyiyimm canımm
sevgilime bana mektup yazmıosun ne zmandır diye sitem ediyordum dün.. haftaya yazar gönderirim aşkım dedi..
sonra bi konu vardı onu söyledim benim üzgün ollmamı istemediği için mektubu çoktan yazdığını bana sürpriz olsun diye söylemdiğini anlattı..opuyorumnanaktan
sabahta araddıı bitanemm :asigim:

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın cnmm iimm ben gördüün gibii sen nasılsın ?

iyi tatlım ya yoğunum bu ara giremiyorum bende fazla sabahtan bir uğrayayım dedim

kzılar askım komando secılmıs baryramda sonr doguya gıdebılırız dedıııboshayallersmile

hayırlısı olsun canıımmm.. benim nişanlım da doğuda.. her yerin olduğu gibi o tarafların da kendine göre hem zorlukları hem de iyi yanları var.. hayırlısıyla gitsin bak göreceksiniz yerimseniben

iyiyim canım dun askerımle ıkı kez konustum ıkı gun duyamamıstım sesını ıyıyım bugun sen nasılsın canımmm:teselli:

ooo.. süper canıım.. ne iyi gelmiştir :1hug:

günaydıınnn... kaydirigubbakcemile5

keyifler nasıl canımmboshayallersmile

idare ediyo canım bitse de kurtulsak diye dua ediyoruz.. senden naber nası gidiyo?

günaydın fıstıklarrrr

günaydııınnn ... kaydirigubbakcemile5

günaydııınnn burcucum... kaydirigubbakcemile5

şafak 147 turkbayragi

bugün yine bunalımdayım sanki zaman hiç geçmicekmiş gibi hadi zaman geçti geldi
sonra ne olcak nasıl bi iş bulcak nişan söz nezaman olcak zaten her iki tarafında maddi olarak durumu iyi değil nasıl yapcaz hiç bilmiyorum bazen bunları düşünürken saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum

canım fazla düşünmemelisin kafayı yersin yoksa herşeyi akışına bırak hiç düşünme bunları kendini yıpratma tatlım

hoşbuldum kızlar nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…