- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.981
Gözunle gördunmu kız aldığınııı bak valla bana kartla alaklı glıo tatlım.aldı canım kartsız kalmaz hiç..burdan giderken bile sürekli kart alcm seni arıcm diodu..son dkya kadar görüşüyoduk hep..teslim oldu olalı bizim iletişim koptu..niye böyle yaptı yapıyo anlamış değilm.acaba bişeyemi kızdı diorum ama kızcak bişeyde yapmadım
içiyorum canım anca 3 gün sonra iiyi olurum
aldı canım kartsız kalmaz hiç..burdan giderken bile sürekli kart alcm seni arıcm diodu..son dkya kadar görüşüyoduk hep..teslim oldu olalı bizim iletişim koptu..niye böyle yaptı yapıyo anlamış değilm.acaba bişeyemi kızdı diorum ama kızcak bişeyde yapmadım
aldı canım kartsız kalmaz hiç..burdan giderken bile sürekli kart alcm seni arıcm diodu..son dkya kadar görüşüyoduk hep..teslim oldu olalı bizim iletişim koptu..niye böyle yaptı yapıyo anlamış değilm.acaba bişeyemi kızdı diorum ama kızcak bişeyde yapmadım
canım ne güzel Allah tez zamanda kavuştursun sizi..opuyorumnanaktan
Gözunle gördunmu kız aldığınııı bak valla bana kartla alaklı glıo tatlım.
Hımm bı an önce ıyıleş ksuuum benm.
aynen öyle nefesim ya geliyo sacma sapan konu$uyo mesela tek tip hakkinda
her zaman diyorum ona hic bisey belli degil , ne sevinir ne üzülürüm beklerim sonuca göre davranirim diye
yok ben biliyorum kesin bu i$ felan , ya ne biliyosun sen sanki alsanaalsanasmile
ama laf acilsin bende her$eyi yüzüne dicem canim zor günümde destek olmayanin iyi günümde yanimda yeri yok
birde 12 gündür haber alamiyorum ben dimi deli oluyorum haliyle insan destek olmazmi bacim dedigine
aynen canim o da aralikta yollayacak sevdigini askere o zaman anlar durumumu ama inan hic mi hic umursamicam
yine büyüklük bende kalsin derdim , ama artik canima tak etti , durmadan senin sevgilin degilki o niye üzülüyosun felan diyo kötükedihüso
askere gitmeden öncede kontrsüz durmazdı varsa bile üstüne eklerdi..şimdide öyle canım gitmeden 10 gün önce sayıklamaya başlamıştı kart alcm diye.gitti günde aradı zaten aldım diye.kartsız kalcak enson kişi o:) can istemeyince o kart durur öle işte..merakta bırakmasını çok seviyo kendileri..ayy sinir olmaya başladım ha..inada bindircem işi aradığında açmıcm o olcak sonunda
canim yanli$ hatirlamiyorsam meralin askeriyle seninki ayni bölükteler degilmi ?
meralden nuamrayi alip bölügü arasan olmazmi canim ? cok merak ettigini daha fazla bekleyemedigini söylersin bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
:çok üzgünüm: dimi canim benimki öylesine bi kuruntu degil
evet hassasim baya bu dogru
ama betü$üm bizm birbirimizden kimsemiz yokken nispet yapiyo bazi $eylerde $imdi
sevgilisi varken beni görmez bile canim, bu önceden de vardi , ama $imdi biraz da olsun destek olmasini beklerdim acikcasi senağlama
ne kadar arkada$ denirse artik
benimki ilkokuldan beri arkada$im , dostum bacim dedigim insan ya
böyle yapmasi cok zoruma gitti ne yalan söyleyim .. :çok üzgünüm:
aynen canim bende bazen öyle oluyorum kötükedihüso hic bir zaman sevgilim yüzünden arkada$imi ihmal etmemi$tim ya ne kadar haketmedigi ortada
benimde ilkokuldan arkşım canım..aynen bende çok fedakarlık yapmıştım o ark dediğim kişi için ama anlamıyolar canım herkes kendi havasında kendi çıkarında oyüzden bırakacksın ne hali varsa görsün boşver ..sonrdan anlar dostuluğun kıymetini..ben şuanda o kişiyle arama mesafe koydum önceden hep biarada olurduk şimdi geri çektim kendimi görşmüyorum..
[
mrb kızlar bi bakim çıkıcam mmoreller nasılll aşkım aradı şimdi kapattık dün uyuya kalmış ondan arayamamış 45 dk konuştuk:kedi: okadar ii gelio bana doya doya konuşmak herşeyini sormak okadar güzelki bayrama gel nolur dio:ecrin_bebek: nasıl gidicem bilmiorum 250 euro bilet parası lazm hem annemlerde gönderirmi meçhul bilmiyorumkismilekeşke gitsem okadar çok sevinirki bitanem onada morel olur offf offff ben kaçtım kızlar uyumam lazm herkese ii geceler opuyorumnanaktan
aynen öyle güzelim artik gözümden cok fena düstü valla hic kusura bakmasin ama bundan sonra dostum degildirkötükedihüsoLadyım hıc o guzel cnını sıkma aman kendı bılır valla öyle oluo zaman zaman dostum dedın ınsanlardan bazen cok zarar gelebılıo kımseye guven olmuo..
koycam canim herkes bundan sonra hakettigi degeri görücekyerimsenibenladym o zaman kendi haline bırak o arkadasını seni aramadan sen onu arama mesafe koy
aaaaa yok artik daha neler akannehir senin "arkada$" da amma abartmi$ yacanım benım bosver hıc takma kafana..bana kardesım dıyen ınsan nısanlandıgımı bıldıgı halde baska askere gıden arkadasının sevgılısı kısa donem gıttı cocuk gıtıkten 2-3 ay sonra baska bırıyle konusmaya baslamıs evlenme teklıfı almıs kafası karısmıs gelıp arkadasıma anlatıomus o da gelıp bana anlatıyo sen kendını uzuyosun yolunu beklıosun ama bak kısa donem yollayanlar bıle bole bole buldu evlenme teklıflerı bıle alıo artık dıyo..ölür müsün öldürür müsün bu sacmalıkları duyup nasıl arkadas olabılır kı ınsan..
kısa donem gonderıcek belkı erkek arkadasını eger tek tıp olursa dıcem sende buldun mu bırını kısa donemler dayanamıo sen nasıl dayanıcaksın ayrılıga dıyee alsanaalsanasmile
sakin canim sonra cok pisman olursun inan banaevet canım meralinkiyle aynı bölükteler onunki arıyomuş hergün( evet numrayı alıp arayabilirm canım ama dediğim gibi inada bindrdim..onun aramasını beklicm bakalım neszman aklına gelick aramak..
aynen bizde canim hergünümüz sabahtan aksama kadar beraber gecerdibenimde ilkokuldan arkşım canım..aynen bende çok fedakarlık yapmıştım o ark dediğim kişi için ama anlamıyolar canım herkes kendi havasında kendi çıkarında oyüzden bırakacksın ne hali varsa görsün boşver ..sonrdan anlar dostuluğun kıymetini..ben şuanda o kişiyle arama mesafe koydum önceden hep biarada olurduk şimdi geri çektim kendimi görşmüyorum..
[
bakın kızlar benimkiyle aynı yerdelr sevgilim_benim askeriyle..45dk konuşmuşlar..benimki napıyo acaba gelde çıldırmaklava: klava: klava: yok yok gerçekten bukadarını kabullenemiyorum artık ben korktuğum başıma geldi..neyse kızlar kafanızı ağrıttım canımı çok sıktı bu konu konuşmcm artık:umursamaz:
mehtap 9 :lepi:
Kvsr cnm facen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?