Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Gözunle gördunmu kız aldığınııı bak valla bana kartla alaklı glıo tatlım.

içiyorum canım anca 3 gün sonra iiyi olurum

Hımm bı an önce ıyıleş ksuuum benm.

canım teslım oldugundan berı hıc mı konusmadınız??

birde oraya gıdınce uyum saglayamamıstır hemen..psikolojileri değişiyor oraya gıdınce..biraz sabret arar mutlaka..

ya da yenı oldugu ıcın hazırlıklar kosturmacalar falan vardır..

canim yanli$ hatirlamiyorsam meralin askeriyle seninki ayni bölükteler degilmi ?
meralden nuamrayi alip bölügü arasan olmazmi canim ? cok merak ettigini daha fazla bekleyemedigini söylersin bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Ladyım hıc o guzel cnını sıkma aman kendı bılır valla öyle oluo zaman zaman dostum dedın ınsanlardan bazen cok zarar gelebılıo kımseye guven olmuo..

Gözunle gördunmu kız aldığınııı bak valla bana kartla alaklı glıo tatlım.

Hımm bı an önce ıyıleş ksuuum benm.

askere gitmeden öncede kontrsüz durmazdı varsa bile üstüne eklerdi..şimdide öyle canım gitmeden 10 gün önce sayıklamaya başlamıştı kart alcm diye.gitti günde aradı zaten aldım diye.kartsız kalcak enson kişi o:) can istemeyince o kart durur öle işte..merakta bırakmasını çok seviyo kendileri..ayy sinir olmaya başladım ha..inada bindircem işi aradığında açmıcm o olcak sonunda

canım benım bosver hıc takma kafana..bana kardesım dıyen ınsan nısanlandıgımı bıldıgı halde baska askere gıden arkadasının sevgılısı kısa donem gıttı cocuk gıtıkten 2-3 ay sonra baska bırıyle konusmaya baslamıs evlenme teklıfı almıs kafası karısmıs gelıp arkadasıma anlatıomus o da gelıp bana anlatıyo sen kendını uzuyosun yolunu beklıosun ama bak kısa donem yollayanlar bıle bole bole buldu evlenme teklıflerı bıle alıo artık dıyo..ölür müsün öldürür müsün bu sacmalıkları duyup nasıl arkadas olabılır kı ınsan..

kısa donem gonderıcek belkı erkek arkadasını eger tek tıp olursa dıcem sende buldun mu bırını kısa donemler dayanamıo sen nasıl dayanıcaksın ayrılıga dıyee alsanaalsanasmile

Anldm cnm tmm ozman sen ara en ıyıısı bulursun numu meralden yada ınternetten arastır bı bakalım,yok yok ararsa ac kız.

canim yanli$ hatirlamiyorsam meralin askeriyle seninki ayni bölükteler degilmi ?
meralden nuamrayi alip bölügü arasan olmazmi canim ? cok merak ettigini daha fazla bekleyemedigini söylersin bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

evet canım meralinkiyle aynı bölükteler onunki arıyomuş hergün( evet numrayı alıp arayabilirm canım ama dediğim gibi inada bindrdim..onun aramasını beklicm bakalım neszman aklına gelick aramak..

mrb kızlar bi bakim çıkıcam mmoreller nasılll aşkım aradı şimdi kapattık dün uyuya kalmış ondan arayamamış 45 dk konuştuk:kedi: okadar ii gelio bana doya doya konuşmak herşeyini sormak okadar güzelki bayrama gel nolur dio:ecrin_bebek: nasıl gidicem bilmiorum 250 euro bilet parası lazm hem annemlerde gönderirmi meçhul bilmiyorumkismilekeşke gitsem okadar çok sevinirki bitanem onada morel olur offf offff ben kaçtım kızlar uyumam lazm herkese ii geceler opuyorumnanaktan

bakın kızlar benimkiyle aynı yerdelr sevgilim_benim askeriyle..45dk konuşmuşlar..benimki napıyo acaba gelde çıldırma klava:klava:klava: yok yok gerçekten bukadarını kabullenemiyorum artık ben korktuğum başıma geldi..neyse kızlar kafanızı ağrıttım canımı çok sıktı bu konu konuşmcm artık:umursamaz:

Ladyım hıc o guzel cnını sıkma aman kendı bılır valla öyle oluo zaman zaman dostum dedın ınsanlardan bazen cok zarar gelebılıo kımseye guven olmuo..
aynen öyle güzelim artik gözümden cok fena düstü valla hic kusura bakmasin ama bundan sonra dostum degildirkötükedihüso

ladym o zaman kendi haline bırak o arkadasını seni aramadan sen onu arama mesafe koy
koycam canim herkes bundan sonra hakettigi degeri görücekyerimseniben

aaaaa yok artik daha neler akannehir senin "arkada$" da amma abartmi$ ya
ne kadar ayip :umursamaz:

evet canım meralinkiyle aynı bölükteler onunki arıyomuş hergün( evet numrayı alıp arayabilirm canım ama dediğim gibi inada bindrdim..onun aramasını beklicm bakalım neszman aklına gelick aramak..
sakin canim sonra cok pisman olursun inan bana
ben bazi yaptiklarim icin simdi cok pismanim , firsatin varken degerlendir
meralden numarayi alip aramalisin hemen hic bekleme bence , sonra pisman olursun yerimseniben

aynen bizde canim hergünümüz sabahtan aksama kadar beraber gecerdi
bosverdim gitti ya ne hali varsa görsün :umursamaz:

tatlım sıkma canını elbet vardır bir açıklaması ama aradğında asla sinirlenmeden sor bu konuyu sinirlenirsen hiç iyi oolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…