- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.001
maşallh canım benim :)
mehtap 9 :lepi:
bakın kızlar benimkiyle aynı yerdelr sevgilim_benim askeriyle..45dk konuşmuşlar..benimki napıyo acaba gelde çıldırmaklava: klava: klava: yok yok gerçekten bukadarını kabullenemiyorum artık ben korktuğum başıma geldi..neyse kızlar kafanızı ağrıttım canımı çok sıktı bu konu konuşmcm artık:umursamaz:
allah alla seninki neden aramıo özellikle benimkine soruorum cnm ama çok rahatız dio cnm günde 2 saat eğitim yapıoz oda sağa sola dönmek dio gündüz telefon kulübeleri dolu oluo dio gece arıom dio isteyen uyuyo die telefon etmek isteyen uyumuo yada 12de kalkıo konuşuo geri yatıo dio bilmiorumki cnm mutlaka arar bi şekilde ailesini arıomuymuş peki onlrdan bir haber alamazmısın kardesi felan yokmubilmiyorumkismilea.s.
var canım
Eklım dıcem ama tatlım gızlıkten kapalı ıstersen özelden yas bana
8aydan sonra olsun artık yaaa:asigim:
çok güzell planlarımızz inş.güzel geçer mehtabımızzŞeniz
evet laydım "arkadaş" baya bi sapıttı..gerçek yüzünü nişanlımı askere gönderdikten sonra gösterdi..ama artık bana uzak olsun da naparsa yapsın..bekliyo mu bırakıyor mu gorucez..asker beklemeyi ne sanıo hiç anlamadım..umrumda da değil açıkçası..
bir değil bin ömrüm olsa ve her ömrümde askere de gitse bıkmadan vazgeçmeden beklerim..
aklımdan da hiç hiç geçmedi yarimi aldatmak baskasına bakmak..
millet sevgilisini askere yolluyor abidik kubidik şeylerle uğraşırken biz burda askerlerimize nasıl destek oluruz diye düşünüp dertleşerek zamanı geçiriyouz..olumunekankayizsmile
Allah herkesin gönlüne göre versin.. :Saruboceq:
bende öyle düsünüyorum nefesim
kendisiyle bidaha ki konusmamda dicem , beni bundan sonra ne ara ne sor bitti artik dostlugun diye
ben destek olmani beklerken senin umrunda bile degilim diye
anlamiyorum ki zaten senin "arkada$" baya sacmalami$ kendi yollayinca nasil olcak bakalim
amin nefesim amin ALLAHim sabirlar versin ben bu gece fazla sinir oldum
iyiiii geceler kızlar ben çıkyorum hadi vıy vıyyy :)
iyi geceler canim tatli rüyalariyiiii geceler kızlar ben çıkyorum hadi vıy vıyyy :)
aynen canim cok iyi ediyosun bosverelim degmez bile olumunekankayizsmileamaaan boşveriiin..benim arkadasım degıl artık zatenn..ne arıyorum ne soruyorum..askerliğe göndersin ne oldugunu nasıl sabır ve sevgı gerektıgını anlasın..
neysee...
eee kızlar hazırlık yapıo musunuz nasıl gidio ceyız meyız durumları nasıl??
zamanımız var cogumuzun ama nasıl degerlendırıosunuz bu surecı ?? opuyorumnanaktan
Günaydıııınnnnnnnnn kimse yok muuuuuu sempatiksalakcinni
şafak 150
:asigim:
Günaydınn begümcüğümm benn varım :sm_cool:
Şafağına maşallahh diyelimm
Şafak 58 ( bu da benim içinn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?