- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.101
kızlar bısey sorucam ben kont alıp o benı caldırdıgında ben arasam acaba cook cabuk bıtermı ankosorluye kontt bılgınız varsa paylasın lutfenn
canım ekımın bırınde onlara resmı olarak soylenıcekmıs oyle dedı ama askerler burda kutlamalara basladı dedı 12 yada 9 farketmexz bıan once bıtsın gıtsın su askerlıkk:gitme::teytey:
hadi yaa.. bence onlara bilgi gitmesi pek mümkün değil şu aşamada onların canı öyle olsun istediği için kutluyolardır kaydirigubbakcemile3 herşey meclise kaldı da, 1 ekimde açlıp ne zaman onaylayıp resmi gazete yayınlanırsa ertesi günü kutlama yapabilirler kaydirigubbakcemile3
ay tabi canım yaaa 9 / 12 farketmez, adalet yerini bulsun sadece.. 5 aya 15 ay büyük haksızlık..
eğer cepten sabiti arıcaksan,bunun için iyi tarifeler var canımm,bi araştır istersen..
bencede askeriye en güvenli yer doğudakiler için..
mardinde miydi senin aşkın da mehabbetim,bilmiyodum ben..
benimki mardin merkezdeydi..
ankosorluyu aruycam cook gıder mı bılmıyorum ama ben sorarım baklaım canım bı sagoolyerimseniben
bılmıyorum kı canım dedıgın gıbı duyduklarına sevınıyolar demekkı tam bılmıyorum canım valla benım suna tek derdım nısan yaaaa ondan sonra 15 ayda beklerımmm kaydirigubbakcemile5boshayallersmile
evt mardinde ama rahatız çok şükür askeriyeden çıkmasın sanki gözümün önünde oluyo hep ama boğuluyorum bazen diyo oda haklı tabibilmiyorumkismile
ben kaç aydır hep öyle yapıyorum zaten bölesi daha uygun sabit hat konusunda turkcell daha karlı canım 5 liraya ev iş paketi alıyosun 60 dk ayrıca evturkcell var oda 7.8 liraya 400 dk veriyo sabit numralara tavsiye ederim siteye gir bak bi
arkadaşlar bende asker eşiyim 9 gün oldu gideli çok zor ya
kızlar bısey sorucam ben kont alıp o benı caldırdıgında ben arasam acaba cook cabuk bıtermı ankosorluye kontt bılgınız varsa paylasın lutfenn
arkadaşlar bende asker eşiyim 9 gün oldu gideli çok zor ya
ben kaç aydır hep öyle yapıyorum zaten bölesi daha uygun sabit hat konusunda turkcell daha karlı canım 5 liraya ev iş paketi alıyosun 60 dk ayrıca evturkcell var oda 7.8 liraya 400 dk veriyo sabit numralara tavsiye ederim siteye gir bak bi
evet ama 9 aya düştüya mayısta burda arbbim nasip ederse
benim böyle bi şeyden haberim yoktuu bilmiyorumkismile
dustumu belllı oldumu kesın yanııııııııııboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?