- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.121
canımvalla ogrendıgımız ıyı oldu he ben bugun gıdıp alıcam su paket neyse artıkkk
canımvalla ogrendıgımız ıyı oldu he ben bugun gıdıp alıcam su paket neyse artıkkk
tatlım kont.lüyle başedemessin gibime geliyor.. o arasa o da baş edemez çünkü cep ço fazla yiyor.. faturalı tarifedeyim ben aşkımla ortak ödüyoruz hem daha ucuza geliyo hem daha avantajlı oluyor
9 aya düştü ama basına 1 ekimde acıklanacakmış
9 aya düştü ama basına 1 ekimde acıklanacakmış
evet cnm eşim gecen akşam aradı gec saatte komutanları demişl arayıbn ailelerinizi müjdeyi verin demiş:dance:
ya dun benım askerımde nbana oyle dedı kızlarada anlaltım sabah allahım insallah oyledır cook mutlu oldum sonra oyle degıl demezlewr insallahhh
canım gidip alınacak bişi değilkaydirigubbakcemile3
devrem evt biz konuşma konusunda rahatız turkcellden eviş yazıp 5081 e atın
evturkcellin numarasını unuttum ama sitede var kolay yani yoksa bizim konuşmalarımıza kontur aslaaa dayanmazdıııkaydirigubbakcemile3
ay canım zaten sureklı gorusemıyoruz bız nugun 0 beslık den alcam ınıpp bakalımm
inşallahh devrem yaa bizede vururmu acepp 1 ekim de açıklanır kesinleşir falansa vurur vallaaa delikafaduldendelikafadulden
canım kont alcam demek istedım kontsuz olmaz kı oo hemen guldun banahihoyyyt
vursa vursa bi 10 gün erken gelir heralde benim askerim valla boşa izin kullanmamış olduk iyimisempatiksalakcinni
selam kızlar bugün pek mutsuzum ya içim sıkılıyor böyle dün neşem,keyfim yoksenağlama
bizim günde 2 sat buluo hatta geçio kışın rahat 4-5 saat geçiodu yanii
baktım şimdi tarifeye cnm imkansız yetmez bize.. vodafone 75 ödüorum diye çok gelmişti bi aralar turkcellin 30 tl lik tarifeye geçmiştim.. sadece 3 ay kullandım en azı 102 en yükseği 130 tl ft geldi .. şimdi yine vodafone dayim
olsun 10 gün olsunn o nada rağzıyım valla yaa ya devremm düşünsenize hepimiz aynı günn alıyoruz tezkereyii valla topikte depükk şenliği olurr anammm delikafaduldendelikafadulden
kız yok napim turkcelli değilsen bilmezsin diye dedimsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?