Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canımvalla ogrendıgımız ıyı oldu he ben bugun gıdıp alıcam su paket neyse artıkkk

canım gidip alınacak bişi değilkaydirigubbakcemile3

devrem evt biz konuşma konusunda rahatız turkcellden eviş yazıp 5081 e atın

evturkcellin numarasını unuttum ama sitede var kolay yani yoksa bizim konuşmalarımıza kontur aslaaa dayanmazdıııkaydirigubbakcemile3

canımvalla ogrendıgımız ıyı oldu he ben bugun gıdıp alıcam su paket neyse artıkkk

baktım şimdi tarifeye cnm imkansız yetmez bize.. vodafone 75 ödüorum diye çok gelmişti bi aralar turkcellin 30 tl lik tarifeye geçmiştim.. sadece 3 ay kullandım en azı 102 en yükseği 130 tl ft geldi .. şimdi yine vodafone dayim

tatlım kont.lüyle başedemessin gibime geliyor.. o arasa o da baş edemez çünkü cep ço fazla yiyor.. faturalı tarifedeyim ben aşkımla ortak ödüyoruz hem daha ucuza geliyo hem daha avantajlı oluyor

ay canım zaten sureklı gorusemıyoruz bız nugun 0 beslık den alcam ınıpp bakalımm

canım kont alcam demek istedım kontsuz olmaz kı oo hemen guldun bana hihoyyyt

vursa vursa bi 10 gün erken gelir heralde benim askerim valla boşa izin kullanmamış olduk iyimisempatiksalakcinni

olsun 10 gün olsunn o nada rağzıyım valla yaa ya devremm düşünsenize hepimiz aynı günn alıyoruz tezkereyii valla topikte depükk şenliği olurr anammm delikafaduldendelikafadulden

ay canım ne yapsam bılemıedım benımkı kontt bıde faturalıda degılll

kızlar bence düşmedi ya cunku 1ekımde sunulmıcakmı taslak hemen kabul edilirmi?
eğer olursa baya bir asker açığı meydana gelicekmiş bu yuzden profesyonel asker alımı konusuluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…