Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar bence düşmedi ya cunku 1ekımde sunulmıcakmı taslak hemen kabul edilirmi?
eğer olursa baya bir asker açığı meydana gelicekmiş bu yuzden profesyonel asker alımı konusuluyormuş

ay off sevınsek mı ne yapsak bılemedım yaaaaa uf artık soylesınler yaaa nıye bellı olmadan duyurdular kı sankı

ay off sevınsek mı ne yapsak bılemedım yaaaaa uf artık soylesınler yaaa nıye bellı olmadan duyurdular kı sankı

olsun inş. ya bu kadar insanıı umutlandırdılar boşa çıkarsa yuh derim yaniiiboshayallersmile
gerçi elinde sonunda olucak ama bize vururmuu bilemem kımbılır ne zaman yuururluğe girer:sinifsinif:

olsun inş. ya bu kadar insanıı umutlandırdılar boşa çıkarsa yuh derim yaniiiboshayallersmile
gerçi elinde sonunda olucak ama bize vururmuu bilemem kımbılır ne zaman yuururluğe girer:sinifsinif:

ay canım ne bılıyım yaa of bellı olsada rahatlasak tbmm baskanı askerde suan olan herkese vurucak dedı ama ne bılıyım yaaaabilmiyorumkismile

kızlar bence düşmedi ya cunku 1ekımde sunulmıcakmı taslak hemen kabul edilirmi?
eğer olursa baya bir asker açığı meydana gelicekmiş bu yuzden profesyonel asker alımı konusuluyormuş

kızlar benim aşkımın komutanıda 12 ay kesin olacak siz ama 9 ay olursa şansınıza demiş artık komutanlar bile kesin gözüyle bakıyor

tatlım hayırdır askerini mi özlediğin için üzülüyorsun yapma canım ya bak çok az kaldı moralini yüksek tut geldiğini hayal et neler yapabilirsiniz onları düşün tatlım

bilmiyorum canım özlediğimden mi bir tuhafım bugün düünde aramadı belki ondandır sesini duyamadım
heleki şu 1-2 haftalık konu üzerindede çok düşünüyorum bunu bir erkeğe sordum ya sana bişey almıştır,yada seni isteticektir dedi bilmiyorum ya
onun böle birşey yapıcağını sanmıyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…