- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.201
ay evvtt daha çok planımız programımız va dimi yaaa delikafadulden
boşver sen 132yi geç illeeerreee, hiç il saymadan bitirmeyelim
mrb kızlar ben geldim çıkıcm..benimki aramyınca annesinle konuşayım diodum yani kararsızdım sorup sormamkta kadın kendisi msj attı bana :))durup dururken nasılsın ahmet e dua edelim falan tam denk geldi ii oldu benim için..fırsatını bulmuşken sordum bende en son szi nezman aradı diye..şimdi msjını bekliyorum bakalım ne cvp verecek..hayal kırıklığına uğramm inş
tatlım hiç bilmiyorum ki yaacanım gıttım yaptırdım su ecden 7,5 tllık paketı 400 dakıka verdı ankosorlu telefonlar ozel hatlara gırmıyo demı adam gırmıyo dedı sımdı benım kı benı caldırdıgında ben aynı numarayımı gerı arıycam nasıl oluyo kızlar ankosorlu gerı nasıl aranıyobilmiyorumkismile
ho$buldum incimmm opuyorumnanaktan naber
Kızlar lutfen duyun sesımımm
tatlım hiç bilmiyorum ki yaa
iyiyimm cicim ne olsun aynı telaş sen napıonn nasılsın bakalım
canım gıttım yaptırdım su ecden 7,5 tllık paketı 400 dakıka verdı ankosorlu telefonlar ozel hatlara gırmıyo demı adam gırmıyo dedı sımdı benım kı benı caldırdıgında ben aynı numarayımı gerı arıycam nasıl oluyo kızlar ankosorlu gerı nasıl aranıyobilmiyorumkismile
Kızlar lutfen duyun sesımımm
içerisindeki diğer soruyu görmemişimm :)
tatlım sneinki aradığında meşgule ver seni aradığı numarayı ara tek yapman gerek ne bu bişey yok yanii onlarda bildiğin telf. hattıyla çalışıyo :))
canım erkek arkadaşın seni askeriyedeki herhangi bi numaradan çaldırır sen de o numarayı normal bi arama gibi ararsın..eğer onun aradığı ankesörlü dışarıdan aramalara kapalı deilse rahatlıkla konuşursunuz a.s
hadi insallah canim benim :Saruboceq: olmadi meral arkada$imizdan numarayi alip sen ara askeriyeyi , erkek arkada$ini telefona ister konu$ursun , sakin $ekildede merak ettigini daha fazla bekleyemedigini söylersinmrb kızlar ben geldim çıkıcm..benimki aramyınca annesinle konuşayım diodum yani kararsızdım sorup sormamkta kadın kendisi msj attı bana :))durup dururken nasılsın ahmet e dua edelim falan tam denk geldi ii oldu benim için..fırsatını bulmuşken sordum bende en son szi nezman aradı diye..şimdi msjını bekliyorum bakalım ne cvp verecek..hayal kırıklığına uğramm inş
ayni incim nolsun son 2-3 gün kaldi haftasonuna insallah hersey istedigim gibi olur :Saruboceq:tatlım hiç bilmiyorum ki yaa
iyiyimm cicim ne olsun aynı telaş sen napıonn nasılsın bakalım
hadi insallah canim benim :Saruboceq: olmadi meral arkada$imizdan numarayi alip sen ara askeriyeyi , erkek arkada$ini telefona ister konu$ursun , sakin $ekildede merak ettigini daha fazla bekleyemedigini söylersin
ama sakin inatlik etme sonradan cok pi$man olursun benden sana söylemesi yerimseniben
ayni incim nolsun son 2-3 gün kaldi haftasonuna insallah hersey istedigim gibi olur :Saruboceq:
artik bende sesini duymak istedigim zamanlarda arayip konu$mak istiyorum 2ay olcak nerdeyse telefonda konu$mayali boshayallersmile
Kızlar optum hepınızı aksam gorusuruz
CANIM BEN KEVSERE VERDIM NOYU AMA RADIMI BILMIYORUMM İNSALLAH HABER ALMISTIRbilmiyorumkismile
selam kızlarrr bana desteğini gösteren herkesee teşekkür ediorummm daha doğrusuu hepinizz çok saolun...ameliyatım yarına ertelendiii ankaradan yeni ameliyat aletleri gelicekmiş türkiyede ilk defa böyle bir ameliyat yapılacakmışşş çok riskli bir ameliyat olucak kızlar dularınızı esirgemeyinnn...aşkım da yolda şimdi gelioo o da sağ salim gelsin inşallah..kendinizee iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?