- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.221
selam kızlarrr bana desteğini gösteren herkesee teşekkür ediorummm daha doğrusuu hepinizz çok saolun...ameliyatım yarına ertelendiii ankaradan yeni ameliyat aletleri gelicekmiş türkiyede ilk defa böyle bir ameliyat yapılacakmışşş çok riskli bir ameliyat olucak kızlar dularınızı esirgemeyinnn...aşkım da yolda şimdi gelioo o da sağ salim gelsin inşallah..kendinizee iyi bakın
selam kızlarrr bana desteğini gösteren herkesee teşekkür ediorummm daha doğrusuu hepinizz çok saolun...ameliyatım yarına ertelendiii ankaradan yeni ameliyat aletleri gelicekmiş türkiyede ilk defa böyle bir ameliyat yapılacakmışşş çok riskli bir ameliyat olucak kızlar dularınızı esirgemeyinnn...aşkım da yolda şimdi gelioo o da sağ salim gelsin inşallah..kendinizee iyi bakın
selam hatunlarrrrrdelikafadulden
kızlar selam :Saruboceq: bende aranıza yeni katıldımzemuszemus
kızlar selam :Saruboceq: bende aranıza yeni katıldımzemuszemus
canım erkek arkadaşın seni askeriyedeki herhangi bi numaradan çaldırır sen de o numarayı normal bi arama gibi ararsın..eğer onun aradığı ankesörlü dışarıdan aramalara kapalı deilse rahatlıkla konuşursunuz a.s
selam tugbacim opuyorumnanaktan ho$geldin
saol canımsüprizzzzz yeni katıldım aranıza daha yabancıyım :kedi:
a$k olsun canim kendini aramizda yabanci olarak görme yerimseniben
hemen kayna$irsin hic merak etme , hatirladigim kadariyla seninde askerin izmir e gitti dimi ?
selam ladyıımmmm opuyorumnanaktanselam fistigim opuyorumnanaktan
hb cnm benmopuyorumnanaktanhoşgeldin tatlımmm
selam tatlım naber baklmmmm
ewet canım.izmir gazi emire gitti..bugün tam 1 hafta oldu teslim oldugu:gitme:
ALLAH kavu$tursun canim :Saruboceq:
yeni gelenlerin cogu da izmire yolladi :) benimde bi arkada$ izmir de cok $ükür kasim da geliyo :lepi:
Programlardan iyi anlayan el kaldırsındelikafadulden
eee 13 aylik asker daha mi gelmesin :)ne güsel kasımda geliosa:)benim tek umudum şuan askerligin 9 aya düşmesi walla:)
parmak bulamadim ama bayrak kaldirsam turkbayragiProgramlardan iyi anlayan el kaldırsındelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?