- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #84.181
Şimdii benimki 89/3 kızlar tezkere kağıtlarını başka bir bölük hazırlıomuş.. Ve bizimkilerin kağıtlarıyla birlikte 89/4 leride hazırlıolarmış.. Erken terhis söylentilerinden biri.. Ama aşkım pek inanmıyor çokta ümitli gözükmüyor.. Sadece öyle söylüyorlar kesinliğini bilmiyorum dedi..
benimkide şöle bişey söledi bize vurmaz kasımda ancak gnderilicek askerler dedi
Size zaten nasıl vursun kız kaldıı 19 gün yürülüğe girmez siz teskere alırsınızyerimseniben
Aynen bence 1 ekim günü biz bekleyip duracagız ama tek haber cıkmayacak derim benay ne dedikodular döndü valla şu tektip ile ilgili kafamçokkarıştı
olacaksa olsun artık, haftaya cuma 1 ekim ama konuşulması Ekim sonunu bulur bence.
evet canım 1 ekimde sadece belirginleşecek:)
aman napalım 441 günü bitirdik çok şükür
noluyo burdaaaa delikafadulden
tatlım valla bize bile vurmaz diye düşünüyorum benn :uhm:benimkide şöle bişey söledi bize vurmaz kasımda ancak gnderilicek askerler dedi
1 ekim'e daha var yaÇok üzgünüm çoook
Sinir oldum her yerden bi haber var artık kesinleşsin demi ama-tatlicadiarzu-
yok kız ben sanmıyorum bizim kagıtlarıda hazırlacaklarını belki hazır dursun diye hazırlıyolardır:roflol:
valla hiç umutlanmıyorumm aşkımda öyle hiç umutlanıp üzemem bizi diyoo bayanssulusmile
hayırlısı nasılsa öle olsunn canlarımm
ay düşcek de düştü de düşüo da derken bizimkiler gelicek canım yaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 1 ekim zırt ekim pırt ekim delirioruz burdaa nolcaksa olsun artıkk -tatlicadiarzu- :roflol: -tatlicadiarzu-
aayyy valla ömrümüzü yediler haaa.. düşecek düşüyor düştü derken hakkaten gelecekler biz anlamo-ıycaz bi bakıma iyi oluyo oylaıyolar bizi ama cidden bu kadar umutlandıran haberden sonra olumsuz bir yanıt geleceğine ben inanmıyorum, olumlu olacak ama ne zaman uygulanır orası allah kerim.. en mantıklısı kasım başı uygulanması.. terhis edilenlerin yerine kasımda yeni devre gider açık bi nevi kapanmış olur.. umarım benim mantık onlar içinde mantılı olur da uygulanır bizimkiler de hemen gelir canım yaaa olumunekankayizsmile
selam kizlar ben geldim opuyorumnanaktan
gecmi$i henüz okuyamadim ama galiba tek tip konu$uluyo yine , bo$verin ya her$ey olacagina varir
bizim böyle bi sevinip bi üzülmemizle bi$ey degi$miyo zaten boshayallersmile
aki$ina birakalim da , karar olumlu olursa sürpriz olur zemuszemus
olumsuz olursa da hayal kirikligi ya$amami$ oluruz
hoşgeldin ladymmm
aminnnn :Saruboceq: gelsinler de bi plan yapalım dimi ama aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile :roflol: :roflol: :roflol:
şafak 132
hoşgeldin ladymmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?