Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

1 ekim'e daha var yaÇok üzgünüm çoook
Sinir oldum her yerden bi haber var artık kesinleşsin demi ama-tatlicadiarzu-
yok kız ben sanmıyorum bizim kagıtlarıda hazırlacaklarını belki hazır dursun diye hazırlıyolardır:roflol:

ay ne dedikodular döndü valla şu tektip ile ilgili kafamçokkarıştı
olacaksa olsun artık, haftaya cuma 1 ekim ama konuşulması Ekim sonunu bulur bence.

ay ne dedikodular döndü valla şu tektip ile ilgili kafamçokkarıştı
olacaksa olsun artık, haftaya cuma 1 ekim ama konuşulması Ekim sonunu bulur bence.
Aynen bence 1 ekim günü biz bekleyip duracagız ama tek haber cıkmayacak derim benlmaz: hayal kırıklıgı olmasınkafamçokkarıştı
evet canım 1 ekimde sadece belirginleşecek:)
aman napalım 441 günü bitirdik çok şükür

masallah Darısı hepimizin basına sagsalim bitirelim:Saruboceq:aklinialirimsmile

valla hiç umutlanmıyorumm aşkımda öyle hiç umutlanıp üzemem bizi diyoo bayanssulusmile
hayırlısı nasılsa öle olsunn canlarımm

aayyy valla ömrümüzü yediler haaa.. düşecek düşüyor düştü derken hakkaten gelecekler biz anlamo-ıycaz bi bakıma iyi oluyo oylaıyolar bizi ama cidden bu kadar umutlandıran haberden sonra olumsuz bir yanıt geleceğine ben inanmıyorum, olumlu olacak ama ne zaman uygulanır orası allah kerim.. en mantıklısı kasım başı uygulanması.. terhis edilenlerin yerine kasımda yeni devre gider açık bi nevi kapanmış olur.. umarım benim mantık onlar içinde mantılı olur da uygulanır bizimkiler de hemen gelir canım yaaa olumunekankayizsmile

aminnnn :Saruboceq: gelsinler de bi plan yapalım dimi ama aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile :roflol: :roflol: :roflol:

selam kizlar ben geldim opuyorumnanaktan
gecmi$i henüz okuyamadim ama galiba tek tip konu$uluyo yine , bo$verin ya her$ey olacagina varir
bizim böyle bi sevinip bi üzülmemizle bi$ey degi$miyo zaten boshayallersmile
aki$ina birakalim da , karar olumlu olursa sürpriz olur zemuszemus
olumsuz olursa da hayal kirikligi ya$amami$ oluruz

hoşgeldin ladymmm

hoşgeldin ladymmm

canım gıttım yaptırdım su ecden 7,5 tllık paketı 400 dakıka verdı ankosorlu telefonlar ozel hatlara gırmıyo demı adam gırmıyo dedı sımdı benım kı benı caldırdıgında ben aynı numarayımı gerı arıycam nasıl oluyo kızlar ankosorlu gerı nasıl aranıyobilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…